Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: juni 2010

siste sjangs i kveld

Publisert: 30.06.2010 @ 17:51 Kategori: diverse Kommentarer: 2
for å skrive inn spm på spørsmålrunden min. avslutter i kveld når jeg kommer hjem fra kinotur med min kjære mor, vi skal nemlig inn til lillestrøm for å kose oss, og se på sex and the city 2 kl 9. noen som har sett den før, er den bra?
vært en regnfull dag i dag, noe jeg faktisk har kost meg litt med. musikk, god mat og tv hele dagen er ikke dumt en gang i blant det altså. så i dag har jeg virkelig hatt ferie, og kost meg. noe jeg skal resten av kvelden sammen med min kjære mor.


slenger med et litt sommerlig bilde, med skygge på. til tross for alt regnet i dag :-)


ha en kjempefin kveld, og husk at det er siste frist i kveld om dere har noen spørsmål om meg i innlegget under her et sted. takk til dere som har tatt dere tid til det!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

late sommerdager

Publisert: 29.06.2010 @ 14:28 Kategori: ferie Kommentarer: 0
hey, og god morgen!

eller, god ettermiddag blir vel mer riktig. sov lenge i dag før jeg spiste en bedre frokost og jogget meg en tur. elsker å starte dagen med litt bevegelse, får utrolig masse energi etterpå. så nå sitter jeg her med humøret på topp med høy musikk og mat i ovnen.

dessverre er ikke jeg en av de som er eller drar til hove i år, eller skal på premieren av den nye twilight filmen. det siste fordi jeg ikke har fått somlet meg til å finne noen å dra med eller bestille billetter. men skitt au, lite å gjøre med nå. den filmen kjøper jeg når den kommer ut, mamma liker de filmene også nemlig. hove satser jeg på til neste år, føler jeg må bli et år eldre først ihvertfall.

men pga dette har jeg ingenting å gjøre i dag. blir som så mange andre dager i ferien, mindre innholdsrike, for å si det sånn. men det er jo egentlig veldig deilig, ferie og ferie. men skulle gjerne hatt noe å gjøre i kveld, men det er ganske overskyet ute og en god del vind. så kanskje det bli innekos med mamma, med film og digg? kan aldri vite, jeg tar det litt som det kommer. jeg skal ihvertfall støvsuge og rydde litt her hjemme, og lage middag. hva skal du i dag?


random bilde i et ellers ganske random innlegg. fra en av de siste dagene på skolen, frokost på skolen. skjønner ikke helt hvordan jeg greier å lage et helt innlegg om.. ingenting.

som alltid, ha en super dag!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

sol, trening og mensen

Publisert: 28.06.2010 @ 23:16 Kategori: ferie Kommentarer: 1

hatt en deilig og avslappende dag i sola, blitt solbrent på brystet og forhåpentligvis farge på resten av kroppen også. var på summer bootcamp time på trento istad, veldig bra styrketime på 70min !! og nå sitter jeg her ferdig dusjet og momser i meg is og jordbær, jum.


bilde fra lørdagen, huden min ser.. rar ut i solen. synes ikke du også? kameraet sin skyld, heh.

ellers var jeg en tur på helsestasjonen i dag for en liten sjekk. har nemlig ikke hatt mensen på tre mnd, noe jeg synes var en smule skummelt. men jeg var ikke gravid eller noe annet skummelt, det var visst mini-pillene mine sin skyld. 70% som tar de mister eller får veldig få menstrasjoner, og det var visst ikke farlig i det hele tatt så jeg er bare glad til. slipper mensen så lenge jeg går på de pillene, yay! og ikke har jeg fått noen som helst bivirkninger av de heller(untatt dette såklart, men det er jo bare pluss), så cerazette er en pille jeg anbefaler dere der ute som trenger mini-piller.

hah, nok om det. nå skal jeg ned og hente meg mer mat. håper dere har hatt en like fin sommerdag som meg.
catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

ny uke nye muligheter

Publisert: 28.06.2010 @ 01:30 Kategori: ferie Kommentarer: 0
i morgen starter det som sikkert de fleste har fått meg seg ny uke i feriesmørja av dager. for meg er det ingen dager noen ting passer bedre på enn andre i ferien om dereskjønner. eneste som kan ha noe å si er vel egentlig været. og jeg håper virkelig på fin sommer i år, da jeg skal være i lille norge hele tiden. 4 av ukene kommer jeg til å tilbringe på hytta i helgeroa. takk og lov for at jeg elsker stedet, for at jeg har venner der og at jeg drar med foreldrene mine som jeg veldig glad i. blir nok noen fine uker med forhåpentligvis sol, bading, trening, kos og venner. hva er sommerplanene dine for i år? uheldigvis for meg har mange av vennene mine dratt på ferie, eller de drar i løpet av kort tid. og jeg drar ikke på hytta før 10. juli.. men får forhåpentligvis sommerjobb hos pappa neste uke, så skal vel greie meg.litt ekstra penger er absolutt ikke dumt. men nå snakker jeg bare i kjedsomhet her, så blir mye random. så nå skal jeg legge meg. alex kommer med mobilen min i titiden i morgen, jeg glemte nemlig å ta den ut av posen hans istad.. ehe.

men nå er det natta. og dere, værsåsnill å legg igjen et spørsmål på spmrunden noen innlegg under. jeg ser dere er her inne, det tar dere kanskje et halv min. så kom igjen, om dere vil gi meg noe ekstra å smile for.og tusen takk til dere som har tatt dere tid til det!


catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

min første spm runde

Publisert: 24.06.2010 @ 17:07 Kategori: diverse Kommentarer: 12


da kjører jeg min aller første sørsmålsrunde. har hatt denne bloggen i langt over et år så er vel på tide? bare å spørre i vei om alt mellom himmel og jord, så avslutter jeg når jeg synes jeg har fått nok spm :-) håper dere gidder å ta dere tid til å skrive noen spm i kommentarfeltet, da hadde jeg blitt glad. AVSLUTTET
catharina adele

hjelp?

Publisert: 24.06.2010 @ 14:12 Kategori: ferie Kommentarer: 3

i dag er det vel.. torsdag? og jeg har ingenting å ta meg til. ute er været overskyet og kroppen føles tung og slapp her jeg sitter. må finne på noe å gjøre, ellers kommer jeg til å sitte her hele dagen. og det vil jeg jo ikke! det er jo sommerferie, og hver sekund av den skal nytes. venter det hjemmedag på meg kanskje? håper ikke det, det er så kjedelig helt alene. så derfor lurer jeg på om dere har noen tips til hva en kan finne på? hva skal dere der ute i dag?

nå skal jeg... spise et eple. OG DERE, jeg vet dere er der ute så hadde satt pris på litt flere kommentarer. om det er noe dere synes jeg kan forbedre meg på eller gjøre anderledes så si ifra om det. vil dere ha spm runde f.eks? det har jeg aldri hatt før faktisk.
jeg blir så glad hver gang en av dere kommenterer, selvom det er utrolig sjeldent. men ser jo på statistikken at dere er her så come on ;-)


random bilde fra lørdagen. føler ikke helt for å bli tatt bilde av fortiden..

men nå må jeg finne på noe før det går rundt for meg. ha en fin torsdag da dere.
catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

en eneste lang lørdag

Publisert: 23.06.2010 @ 20:41 Kategori: ferie Kommentarer: 0
nå har jeg startet. sommerferien har virkelig startet. i går hadde jeg innedag, bare surret bort hele dagen på ingenting så vil si jeg startet ordentlig med ferie i dag på kusken med herlige mennesker. veldig koselig og ligge der i sola og steike i flere timer, spise god mat og bare snakke om alt og ingenting. madeleine, line, signe, marie og marlene. også kom andreas og henrik etterhvert. koselig! også til overskriften; ferien er virkelig som en eneste lang lørdag for meg. ingen dager ting passer bedre på enn andre, jeg kan spise hva jeg vil når jeg vil, ingen grenser for noe, ingen fast leggetid osv. hva er vel herligere enn sommerferie?

nå har det gått opp for meg at jeg aldri mer skal gå på bingsfoss igjen. goodbye til den skolen altså, akkurat det er ikke noe jeg sørger over. men det er vel heller mange av folka, mange gode minner med så mange, og de fleste har søkt på andre skoler enn meg selv. jeg er veldig glad i alle sammen, og håper vi fortsatt greier å olde kontakten også etter sommerferien. slenger med noen bilder fra de siste skoledagene, lånt fra face!
masse masse fler på face, ehe.

nå skal jeg snart ut på joggetur for å prøve de nye joggeskoene mine, det skal bli deilig det. ha en super kveld videre!
catharina adele

sommerferie

Publisert: 22.06.2010 @ 15:49 Kategori: ferie Kommentarer: 2
det har ikke gått helt opp for meg at det er sommerfeire enda. den spesielle følelsen er liksom ikke helt hos meg enda.. men den kommer vel snart, håper jeg. våknet i dag sliten etter den herlige, lange, triste, gårsdagen med strekk i ankelen(?) auauau. jeg sliter ihvertfall med å gå, litt usikker på om det er strekk, benhinnebetennelse eller hva den enn kan være. forkjølelsen har også blitt 100 ganger verre, og jeg hoster som bare det :-) super start på ferien må jeg si. ikke orker jeg å ligge ute i sola heller, så mye som det blåser. men jeg skal ikke klage, livet er faktisk veldig fint nå. og jeg har faktisk sommerferie. så dagen i dag skal jeg bare slappe av her hjemme med god mat, musikk ogsånt. kanskje finne på noe i kveld? håper det, mamma jobber natta så er jo tilogmed alene hjemme! tips til hva en kan finne på i dag?

ha en strålende dag dere!
catharina adelesiste dag som bingsfoss elev

Publisert: 22.06.2010 @ 02:51 Kategori: ferie Kommentarer: 1
har hatt en.. hm, vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne dagen her. siste dagen som ungdomskoleelev på bingsfoss ungdomskole var både trist, fin, glad og sørgelig osv. jeg har alt i alt hatt en super kveld med alle sammen. forstår nå hvor glad jeg faktisk er i alle og hvor mye jeg kommer til å savne å se de hver dag som jeg nå har gjort i tre år. men de beste holder jeg forhåpentligvis kontakt med uansett hvor vi kommer inn, og de andre ser jeg forhåpentligvis på fester ogsånt i fremtiden. kan på en måte si at det er et helt nytt kapittel som åpner seg for oss nå. ny venner, nye muligheter, nye valg osv venter på oss etter sommerferien. og jeg kjenner egentlig at jeg gleder meg litt, blir bra med litt nytt også.

greier ikke beskrive denne dagen ordentlig med ord, derfor slenger jeg med bilder fra kvelden. bilder sier vel mer enn 1000 ord, gjør de ikke?

fra avslutningen

også festen etterpå


flere bilder blir snart å ses på face. takk for en super herlig kveld, tre supre år, latter, glede frustrasjon og sinne. dette er ikke slutten, det nekter jeg å tro!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

lørdagskvelden og siste skoledag

Publisert: 21.06.2010 @ 15:56 Kategori: diverse Kommentarer: 0
ble ingen flere innlegg i går gitt. dro til lillestrøm etter fotograferingen og koste meg der sammen med alex resten av dagen. vi så på dragetreneren på kino, faktisk veldig bra. spiste is å lå og slappet av i gresset før vi dro hjem og så pandorum med godis. koselig søndag hadde jeg ihvertfall.

nå har jeg kommet hjem fra den siste skoledagen, nå er det bare avslutning igjen ikveld før det er sommerferie. noe vi feirer med party på stranda i kveld. gleder meg til en 'siste' kveld sammen med folka fra bingsfoss, har ikke helt gått opp for meg at det er på en måte slutten dette her..
blir nok både latter og tårer i kveld tenker jeg. er på en måte utrolig deilig å være ferdig med ungdomskolen, men kommer selvfølgelig til å savne mye derfra, spesielt flere av folka. håper på å greie å holde tårene tilbake mens jeg er konfransier sammen med marie i kveld, har ikke veldig lyst til å stå der oppe på scenen og gråte liksom. ehe.

men på lørdag hadde vi på en måte en siste fest sammen inne, så her kommer noen bilder fra en herlig herlig kveld.

slenger med denne sangen i dette innlegget også, fordi den sikkert ble spilt hundre ganger i løpet av lørdagskvelden. blir sikkert en slager i kveld og kan jeg tenke meg.


flere bilder ligger på face

nå skal jeg pakke bag med klær til stranda, også begynne å ordne meg for i kveld. ha er super mandag og en super start på sommerferien. kjenner humøret mitt ikke er helt på topp, men noe av grunnen til det er av andre ting og sikkert fordi dette faktisk er slutten for mye.
catharina adele

de siste dagene på skolen..

Publisert: 18.06.2010 @ 15:26 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
da var skoledagen over for i dag også. nå har vel de fleste sommerferie, mens vi enda har mandagen igjen med forberedelser til avslutning, også avslutning på kvelden. det som skjer på skolen er vel egentlig mest forberedelser til avslutningen, der jeg driver med konfransierting sammen med marie. folk skriver i hverandres årbok, noen gråter, noen smiler.. jah. tiden rusler og går og det føles ut som om dagene ikke er en spesiel dag, det bare.. er rart egentlig. gårsdagens fest ble ikke akkurat som planlagt. ble mye surr med musikk osv, også ble det selvfølgelig litt drama i gjengen. men ellers hadde jeg det bra, danset med de få som ville danse. også dro marthe, marie, jeg og madeleine hjem til madeleine for 'nach'. koste oss med ananas, vannmelon, ost & kjeks. etter det stampet vi, og det var digg! så det ble en vellykket kveld tilslutt synes jeg.

i dag ser det ut som om jeg skal ha en kveld hjemme foran tv'en, for en gangs skyld. har hatt noe å gjøre hele helgen nå i mange mange uker, så om jeg skal ha det morsomt på fest i morgen trur jeg at jeg bør slappe av i dag. vet det er vg-lista ogsånt, men orker ikke tanken engang akkurat nå egentlig. orker ikke engang tanken på mat, eller sjokolade engang. spist sicko mye på skolen i dag, da jeg og noen andre tok restene fra festen i går (mohaha). og herregud, ble etterhvert sykt mang melkeruller, kinder maxi, kjærligheter, biler og krokodiller altså..har du en av de heldige som har sommerferie enda? skal du på vg'lista i kveld?

nå skal jeg... sove.
catharina adele

verdens beste pappa & party

Publisert: 17.06.2010 @ 17:11 Kategori: diverse Kommentarer: 0
i går kveld kom pappa hjem fra frankrike, ikke egentlig noe spsielt da han reiser nesten hver uke med jobber. men, denne ganger hadde han med sjokolade til meg. og det var ikke lite heller.. det var 3 plater med mørk sjokolade med 400 g i hver !! aldri sett så store sjokoladeplater i hele mitt liv, var helt i himmelen i går. en av de platene er to vanlige.. hah. han hadde også med dior concealer til meg, jeg er heldig jeg!
ehe, morsomt bilde..


i kveld er det avslutningsfest for vi som går på tiende trinn. gleder meg til å ta av på dansegulvet, skal danse som om jeg ikke har danset på flere år. nå blir jeg snart hentet av min kjære madeleine, vi skal kose og ordne oss sammen før festen i kveld. kveldens antrekk er kjolen jeg har på meg på bildet under. ha en strålende torsdagskveld da dere, det skal jeg nemlig!


herlige, herlige folk. rart å tenke på at det bare er noen dager sammen med de fleste av de..

catharina adele

det kurerer alt

Publisert: 16.06.2010 @ 21:49 Kategori: hverdags Kommentarer: 2
trening og sjokolade. finnes det bedre? jeg føler meg på topp igjen etter et vellykket show på vesterskauen skole, veldig lett styrketrening og etter en sjokolade. herlig herlig.

nå skal jeg spise mere sjokolade før jeg hopper i dusjen. blir nok tidlig kvelden i kveld, jeg vil virkelig ta meg tid til å lese litt før jeg skal sove. det å lese er virkelig en annen ting jeg elsker, som jeg nesten ikke har hatt tid til siden sommeren i fjor. unntatt i lærebøker da, såklart. men det er jo noe helt annet. nå som ungdomskolen snart er over skal jeg bruke mye tid i sommer på stranda, sene slappeav kvelder osv tittenes ned i en bok. herlig, elsker det.

håper alle har hatt en strålendes onsdag. i morgen er det ny dag, med nye muligheter.
catharina adele

en uvant følelse

Publisert: 16.06.2010 @ 17:29 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
hey. jeg har en liten nedtur nå. dette føles veldig rart da det skjer så utrolig skjeldent fortiden. er så utrolig mye å være glad for, så selvom noe går litt imot meg nå skal jeg ikke la det ødelegge for meg. det er sommer, snart ferie og tre fester å glede seg til i løpet av uken som kommer. altså fest på skolen i morgen kveld, lørdagen også på stranda etter avslutningen på mandag. ja, vi slutter på mandag. det er ganske kjipt i og med at det er veldig mange som slutter denne uken her, men sånn er det bare. jeg tenker positivt!

nå blir jeg snart hentet, jeg skal nemlig ha show med dansegruppa mi(eller, 4 av oss skal) på vesterskauen skole. blir koselig! etter det skal jeg få bort denne nedturen med verdens beste medisin. nemlig trening. lenge siden jeg har trent styrke nå, så det skal jeg gjøre så svetten renner av meg da. hva skal du i dag?

noen bilder fra weheartit
liker litt spesielle bilder jeg, det gjør meg på en måte litt glad.
catharina adele

feriemodus

Publisert: 15.06.2010 @ 21:23 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
hey! i dag var jeg hjemme fra skolen. grunnen til det var at jeg hadde veldig hodevondt når jeg våknet i dag tidlig. har lenge planlagt at jeg ikke skulle komme i dag uansett, men bestemte meg i går for å komme likevel. men neida, det var ikke hodet mitt enig i. men jaja, hadde matte prosjekt så trur ikke jeg skal være så lei meg for det. har kost meg masse her hjemme i solen med masse god mat og is i hele dag. er helt klart i sommerferiemodus nå, kan nesten ikke vente til det endelig blir ferie !! ikke at jeg har noen planer, skal 4 uker på hytta og det er det. men jeg skal ikke klage. sydentur blir det til høsten istedet, får satse på tropevarme hele sommeren her i norge denne sommeren. ehee. hva er dine planer for sommeren, er du i feriemodus enda?

i morgen skal vi bare høre på et foredrag om trening og kosthold trur jeg(?) før vi skal ha volleyballturnering resten av dagen. på kvelden skal dansegruppa mi ha show på vesterskauen skole. så blir en ganske deilig dag, med forhåpentligvis fint vær da også!


gjør nesten ikke noe annet enn å smile fortiden. blir så glad av sommeren, og jeg har det veldig bra ellers også. snart ferie og jah, alt er bra. smil til livet og det smiler til deg!

catharina adele

onsdagens

Publisert: 09.06.2010 @ 14:45 Kategori: hverdags Kommentarer: 1
 i dag hadde vi en kort daffedag på skolen. hadde en halvtime på meg i dag tidlig, og fordi frokost er veldig viktig for meg så gikk det utover klær og sminke. kom på skolen, ventet til kusken åpnet kl 10 forså og sitte der til midtimen elleve-tolv også dra hjem kvart over tolv. hah, mye vits i å være på skolen i grunn.. men deilig med sånne dager også. på vei hjem gikk jeg innom butikken og kjøpte meg is. så nå sitter jeg her og koser meg med is og jordbær. herlig. ville jo egentlig ha ben&jerry's is, men har de det på sørumsand? nei det har de ikke. så da ble det is med kirsebær og sjokolade!
resten av dagen skal jeg slappe av og kose meg med isen min. også hjelpe mamma med ting her hjemme, så hun kan få slappe av litt. stakars, stresser så fælt hele tiden.. skjønner ikke at det går ann jeg. hva skal dere i dag?

foresten, stikk innom bloggen til dansegruppa mi Stylez for film fra showet vi hadde på fredag, oppvarmingen for donkeyboy. jeg for min del gjorde det mye bedre på lørdagen, men yeye.


tre av medlemmene av gruppa. meg, mille og christine.

catharina adele

en liten oppsummering

Publisert: 08.06.2010 @ 15:35 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

en uke siden siste innlegg idag. tiden går utrolig fort nå, og sommeren er endelig kommet. så de siste dagene har gått til venner, sol, is, trening og kos på sørumsanddagene i helgen med donkeyboy og blodsbrødre konsert, to show med stylez osv. også var jeg hos laura på lørdagen, også kusken hele søndagen. finfin helg hadde jeg ihvertfall. og eksamen forrige uke gikk bra, var så heldig som kom opp i samf - den kalde krigen. og det fikk jeg en 6'er på så er utrolig fornøyd med det. nå er det bare disse to ukene igjen på skolen, og vi skal ikke akkurat gjøre stort så det skal vel gå fort.

bilder fra helgen

raskt innlegg så kan hende det ble litt rot, men det får bare gå.
var hjemme fra skolen i dag da. rett og slett fordi klokken min ikke ringte. og det var faktisk ikke meningen, helt sant! men på skolen var det aktivitetsdag i regnvær så det gjorde meg ikke stort akurat. skal bruke denne tirsdagskvelden på trento med mille, vi skal på magedans også spa etter det. gleder meg, blir nok veldig kos! hva skal du i kveld? hatt en fin helg du også? ha en fortsatt strålende dag da dere.

catharina adele

muntlig eksamen, imorgen

Publisert: 01.06.2010 @ 19:25 Kategori: hverdags Kommentarer: 4

da var det tirsdag også. har ikke blogget siden lørdag, har ikke hatt noe lyst selvom jeg har hatt mye å blogge om. jeg vet jeg er en dårlig blogger, men jeg har faktisk et liv vedsiden av som kommer langt før bloggen.

halve trinnet kom opp i muntlig eksamen i dag, resten av trinnet(som inkluderer meg) kommer opp i morgen. jeg hadde virkelig håper på å komme opp i dag, men neida.. kommer sikkert til å bli like heldig med fag også. men hey, jeg får bare ta det som det kommer. og gjøre det beste ut av det uansett hva jeg får. kan jo ikke gå og grave meg ned selvom jeg får noe jeg absolutt ikke vil ha. jeg må uansett igjennom det, og karakteren kommer på vitnemålet. så da er det vel best å gjøre det beste ut av det, er det ikke? man kommer lengst med optimisme vet dere :-)
meg i dag. tok meg tid til å knipse disse to bildene før jeg løp av gårde til skolen, alt for dere. hehe, neida. men måtte jo nesten ha med noen oppdaterte bilder her på bloggen, ble selvfølgelig shorts i det herlige været, gud så varmt det var i sola i dag. kunne ikke blitt bedre, elsker virkelig når sola steiker på sitt beste. kunne gjerne vært enda varmere også.. og jeg fikk skille !! yay.

nå har jeg akkurat satt inn hjemmelagde knekkebrød i ovnen, oppskrift fra tidligere innlegg finner dere her. nå skal jeg slappe av resten av kvelden, skal være helt uthvilt til i morgen. har bestemt meg for å virkelig gjøre en innsats og jobbe så effektivt som mulig. kjipt at tilogmed fredag går til eksamen, men igjen, ikke noe å gjøre noe med.

ha en super kveld da dere, og lykke til på eksamen dere som har det!
catharina adele
hits