Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: juni 2011

Siden sist

Publisert: 30.jun.2011 @ 22:32 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 2
 

Hey! 

Nyter alle ferien? Det prøver jeg, selv om jeg for min del ikke har ferie denne uken. Jeg tilbringer nemlig dagene på Tertitten. Der er det møkk og svette som gjelder. Neida, joda. Hehe. Har de siste dagene lært masse om gammeldags togarbeid/system, og hvor mye arbeid det faktisk ligger bak alt. Også må jo alt gjøres for hånd.. Jeg liker det moderne togssystemet bedre jeg, selv om Tertitten er kjempekoselig å kjøre med! Har i løpet av uken bært og stablet masse ved(som de startfyrer lokmotivene med, noe de må starte med 4 timer før de skal brukes), vært med og startfyret opp lokket(lokmotivet), vært med på kjøredag og klippet billetter/sett hvordan lokket funker og prøvd å styre det, vasket og skrapet under et lokmotiv for så å male, justert togskinner med muskelkraft, prøvd å sveise, blitt solbrent og veldig møkkete. Har kost meg, blitt sliten og jeg har lært mye. En annerledes jobb, og noe av det beste med den er at jeg tjener bra og at det er mye utejobbing! Den siste delen der er mindre positiv i morgen, for da skal vi justere skinner hele dagen(blodslit som mannen kaller det) og det er spådd masse regn. Men den tid den sorg, nå er det bare morgendagen igjen før det er en fridag. Også jobber jeg søndagen igjen før jeg tar noen uker ferie!

Nebbrsvollen med min kjære i går etter jobb, i det fantastiske været!

Jeg har gjort masse andre ting også siden sist da. Blant annet grillet med fine folk, spist masse god mat, sett på flere gode filmer,vært på Nebben i Lillestrøm, også i Sverige for en uke siden i dag sammen med Jonas. Da ble det shopping, blant annet det under.
Kjole og solbriller fra hm, shorts, cardigan og blondekjole fra bikbok til halv pris.

Ellers ble det handling av mat, ca en kilo med smågodt også kjøpte jeg faktisk proteinpulver. Tilbud bare denne mnd, 3kg til kr 399. Da slo jeg til, da dette er noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Skal nok bli brukt mest til sunnere sjokolade milkshaker, mer proteinrik bakst osv, og ikke som noe måltid erstatter om noen mistenker det. Litt ekstra protein skader ikke, særlig ikke når det smaker sjokolade. 

Med tanke på trening og kosthold tar jeg det som det kommer i ferien. Trener om jeg får tid, og spiser også ettersom hva som skjer. Blir mye kos, god mat og mindre trening. Men ferie er ferie, og jeg skal nyte det! God mat trenger ikke bare bety usunn mat heller vet dere, det finnes jo så mye godt som også er sunt! Har allerede lagd sunn hjemmelaget bounty, og har masse flere oppskrifter jeg vil prøve ut på lager. Namnam!

Det var dagens oppdatering, en lang en ble det også. Skrev nok mest for min egen del.

Hvordan har din ferie vært frem til nå?
Catharina Adele

Sommer på jorda

Publisert: 22.jun.2011 @ 12:03 Kategori: ferie Kommentarer: 2


Trøtt fjes under frokosten i dag

Halla! I dag er det onsdag, og jeg er ferdig med førsteklasse, eksamen og lignende. Yay! En utrolig deilig følelse, og nå er endelig sommerferien her for meg også.

Helse eksamen som jeg hadde i går gikk strålende, og karakteren ble 6! Så den var ikke dum, fin avslutning på året når jeg først hadde kommet opp. Resten av gårsdagen var like vellykket, og den ble avsluttet med jentekos hos Signe på kvelden. 

Bryllupet jeg var i på lørdagen var foresten utrolig fint! Både vielsen, middagen og festen var flott, maten var utrolig god, god underholdning, fine taler og det å være fotograf var veldig morsomt. Også noe skummelt da jeg ikke hadde gjort det før, men når jeg ser igjennom bildene jeg tok nå så vil jeg si meg fornøyd med arbeidet! Muligens jeg kan legge ut noen bilder senere av det vakre bryllupet, men ikke enda da jeg må spørre først. Så da er det sommerferie da dere! Jeg for min del starter den med å snart bli hentet av min kjære. Vet ikke hva vi skal, men jeg skal kose meg uansett!

Planer for dagen?
Catharina Adele Maks uflaks

Publisert: 18.jun.2011 @ 10:08 Kategori: helg Kommentarer: 1

Hei, da er det 'endelig' helg. Og grunnen til at jeg skriver det med sånne her '' er fordi JEG KOM OPP i eksamen i går. Huff, det er uflaksen sin det. En av de 6, av 120 elever eller noe sånt. Så nå har jeg eksamen i helse på tirsdag. Heldigvis fikk jeg det temaet, da jeg interesserer meg ganske mye for det! Så nå er det 4 kapitler som ligger og venter på å bli lest, så bloggen ligger nok frem til tirsdag/onsdag om jeg ikke blogger for et avbrekk.

Men pauser tar jeg uansett, for planene for denne helgen har vært lagt lenge. Det er også en grunn til at det var ekstra kjedelig å komme opp nå. For i går var jeg på Janet Jackson konsert på folketeateret! Det var noe av det beste jeg har opplevd noen gang, helt rått! Selv om det kun var sitteplasset stod folk og danset og skrek som gale, og det liker jeg. Mille har noen bilder av oss fra i går, så skal prøve å få tak i dem. 

Planene for dagen i dag er heller ikke eksamen.. Det er bryllup! Søsteren til kjæresten min gifter seg i dag, og jeg gleder meg masse. Hurra for Christina og Eirik! Aldri vært i bryllup før jeg, så det blir nok bra. Jeg skal også være fotograf under middagen og festen, så det er også noe som blir spennende! Er ganske spent på dagen, og eksamenslesingen stresser jeg ikke med. Kjenner jeg tar denne eksamen her ganske avslappet, det får gå som den går, jeg skal gjøre mitt beste og samtidig kose meg masse denne helgen. 

Ha en strålende dag! Kryss fingrene for at været blir bra utover dagen!Catharina Adele

Helgeroa

Publisert: 15.jun.2011 @ 21:56 Kategori: diverse Kommentarer: 3

Hei. Jeg er ikke helt med for tiden jeg. Bruker mesteparten av tiden min på å være glad fordi livet er fint, og fordi det snart er ferie. Den resterende tiden bruker jeg på å grue meg til opptaket på freda i tilfelle jeg kommer opp(noe jeg har utrolig lite lyst til, kryss fingrene med meg vær så snill?) og på å irritere meg over at Sørumsand vgs er den eneste skole i området som ikke gir oss fri når karakterene er satt, vi ikke har eksamen eller har noe å gjøre i timene. Skal helst bare titte i macene våre, eller rusle rundt. Ah jeg vil ha ferie nå, så veldig mye også!

Jeg har foresten verdens beste kjæreste som alltid er her for meg, noe jeg setter utrolig pris på. Hadde en herlig helg med han nå på hytta mi i Helgeroa. Veldig kos med ganske fint vær, sene kvelder, lange gåturer, is og vafler osv. Hadde det ihvertfall kjempebra, og det var trist og dra. Jeg vil bare være der, bort fra den vanlige hverdagen her hjemme! Fikk også møtt min kjære Karoline igjen i løpet av helgen, det likte jeg svært godt! Gleder meg til å se henne mer om noen uker.


Tok ikke mange bildene, men her er noen av dem. Herlige kjæresten min, hytta og selve området rundt. Elsker det! Nå vil jeg bare ha ferie, og håper alt jeg har på at jeg ikke kommer opp på fredag. 

Nå er jeg sliten. Veldig sliten. Sitter i onepiecen min og spiser litt kvelds med milkshake til, håper på at energien vil komme tilbake til kroppen min om litt. Håper alle har noen fine dager, og dere som har ferie koser dere masse med det! 

Natta.
Catharina Adele 
Går snart på veggen

Publisert: 10.jun.2011 @ 10:21 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Hey, da er det endelig fredag. Vi sitter på skolen og har absolutt ingenting å gjøre, hele dagen. Hva er greia med det her? Bruke opp tiden på å sitte å gjøre ingenting i en klam og varm bygning, som vi kunne brukt til noe mye mer vettu hjemme. Heldigvis tar jeg helg kvart over tolv, da drar jeg og kjæresten på hytta mi i Helgeroa, for å være der denne langhelgen. Gleder meg, elsker det stedet!

Så nå er jeg som sagt før, sykt klar for ferie! Mange andre skolen har ferie, og får lov til å gå når dem ikke har noe å gjøre. Men vi må sitter her og titte på macene våres hele dagen lang. Men jeg skal ikke klage for mye her inne, vil ikke at denne bloggen skal være noe klageblogg. Bare veldig deilig å få følelsene skrevet ned en gang i blant.

Hva skal dere gjøre i pinsehelgen?

Jeg skal ihvertfall kose meg på hytta med familien min og kjæresten. 

Ha en fantastisk helg!
Catharina Adele


Tiden før ferie

Publisert: 09.jun.2011 @ 11:35 Kategori: diverse Kommentarer: 5

Hellu!

Igjen, lenge siden sist. Bloggen går litt i glemmeboken nå som er det 'sommer' og snart ferie. For å si det sånn så har jeg nesten ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til ferie. Været er klamt og vått nå, og det har det vært hele uken. Men heldigvis spådd bedre vær til helgen, for da skal nemlig kjæresten og jeg på hytta mi! Drar halv ett i morgen, så mange flere blogginnlegg blir det nok ikke. Prøver som sagt å bruke minst mulig tid foran macen i disse dager, og nyte sommeren når den titter frem med de jeg er glad i. 

Jonas og jeg hadde foresten halvt årsdag på søndag. Hurra for oss! Det feiret vi litt i Oslo forrige onsdag, og på Bjørkelangen på søndag. Ble en liten piknik, grilling med familien til Jonas og tur til et koselig sted jeg ikke husker navnet på. 
Foresten lovte jeg kjæresten å skrive på bloggen at han tok sidelengs salto i slottsparken onsdag forrige uke. Wehey, han er flink han! Noen bilder fra onsdag under.. 

Catharina Adele

Summer feeling

Publisert: 03.jun.2011 @ 11:07 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Hey, for en nydelig dag! Og vet dere hva? Jeg sitter på skolen jeg, mens de fleste andre skoler har fri pga inneklemt dag. Men jeg klager ikke, for været er så fint og det er jo snart helg så humøret er virkelig på topp! Jeg er glad, og livet er faktisk helt fantastisk. 


Gårsdagens! All natural før boller, bringebær, is og te besøk hos farmor. Yum
Kjole/Gina Tricot, Sko/Converse 

Har nesten hatt tre dager 'fri' nå, så du kan bare tenkte deg hvor mye sommerferie-følelse jeg hadde i går. Ah, gleder meg som en liten unge til ferie og sol nå. Helt utenkelig mye faktisk! Tirsdagen fikk jeg hjemmeoppgave etter engelsken, å ta 5 bilder. Onsdagen fikk vi dra og ta bilder et annet sted, jeg dro da til Oslo med min kjære. I går hadde jeg fri, som alle andre. Det liker man jo. Dagen i går brukte jeg sammen med kjæresten, vi gikk to timers tur i skogen før vi besøkte farmor, for så å kose oss med taco og digg resten av kvelden. Fin dag! 

Håper været holder seg sånn det er nå i lang tid fremover! Dagens er også selvfølgelig kjole. Wee, elsker det! Har full dag i dag, men heldigvis så har jeg en helg med masse kos å se frem til. I kveld blir det Madeleinetid og party som pryder kvelden, hvordan planer har du for denne fantastiske fredagen?


loveyou


Catharina Adele

hits