Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: juli 2010

tiden flyr

Publisert: 31.07.2010 @ 19:41 Kategori: ferie Kommentarer: 2
selvom jeg føler jeg ikke har gjort en dritt denne sommerferien. i dag har jeg vært på hytta i hele tre uker, og har for det meste kost meg masse med familien, besøk vi har hatt, shopping og noe sol. og ikke minst, veldig mye god mat og digg. nå skal jeg snart ta turen opp til karoline for en koselig lørdagskveld, også har jeg en snau uke igjen her som skal nytes fullt ut! huff, ikke lenge igjen av ferien nå.. litt trist egentlig, men samtidig litt spennede fordi jeg begynner på vgs. også savner jeg mine daglige vaner og rutiner en smule. som mat og treningsrutiner, i feiren har jeg mildt sagt driti i ting som det. spiser godis hver dag, og trening har ikke hatt en del av min feire at all. meeen, ferie er ferie er det ikke? det er dette vi har gått og ventet på i lang, lang tid, så nå skal det nytes fullt ut også heller begynne hardkjør til høsten igjen.

kanskje ikke det smarteste å gjøre. å la alt man har jobbet for hele viteren forfalle i to mnd og samtidig spise som en gal. men, det har jeg valgt å gjøre, så får jeg heller ta konsekvensene for det senere. tar det som det kommer, og ikke har jeg tenkt til å vente i hele to mnd heller. når jeg kommer hjem igjen starter ihvertfall treningen igjen!

men nok om trening og shit. uken som kommer er den siste her, og som jeg sa, den skal nytes. mille kommer ned på onsdag også, så det skal bli ekstra kos.

og foresten, jeg savner folka hjemme.

noen bilder fra den siste ukahar hatt besøk av onkel og fetter lasse fra onsdag til fredag denne uka. veldig, veldig koselig. nesten støl i magen er jeg også, utrolig morsomme mennesker de to altså. søsteren min dro i går kveld for å jobbe litt, også kommer hun ned igjen på mandag for å være her enda en uke. jeeg liker, mange år siden hun var her så mye som hun er!


nå skal jeg som sagt snart til denne jenta, bildet er fra forrige helg da vi prøvde oss på en liten photoshoot på brygga her nede. skal få resten av bildene nå snart, så da kan det hende jeg legger ut litt. vi får seee da vet dere.

jeg vet jeg er en dårlig blogger fortiden. en uke igjen nå, så er jeg tilake som før. forhåpentligvis. ha en strålende lørdagskveld og en fin uke, om dere ikke hører noe mer fra meg på en stund.
catharina adele

long time no see

Publisert: 24.07.2010 @ 00:10 Kategori: ferie Kommentarer: 2


jeg har hatt en herlig uke. søsteren min kom på mandag for å være her en god stund, tante kom med mira, hunden hun passet på tirsdag, samme gjorde alex. de to dro tidligere i dag. kost meg masse sammen med disse de siste dagene, tiden har flydd. kos med sol, film, shopping(nattåpent i sandefjord), hundeturer, lunsj på meny og i nevlunghavn, griling og digg osv. herlig. bare kost meg, helt treningsfri uke, noe som var utrolig deilig.. har ikke hatt det på så lenge jeg kan huske.
nå er det helg, jeg ser på ringenes herre på tv3 og spiser godis. vet ikke helt hva resten av helgen bringer, men det tar jeg som det kommer. håper på å få møtt karo igjen, eller å få badet(eller begge). jeg har nemlig ikke badet enda i år.. krise.

noen bilder fra onsdagen, alex og jeg gikk to timers tur med dyret!

ha en fortsatt fin fredagskveld, og en super helg. blir lite innlegg fortiden, eneste grunnen til det er vel at det er.. rett og slett sommer.
catharina adele

nattblogger

Publisert: 18.07.2010 @ 03:01 Kategori: ferie Kommentarer: 0
words

av FR David. gammel sang, men synes den er veldig fin selvom. liker flere av sangene hans, bør sjekke de ut dere også om dere ikke har gjort det allerede!

meg tidligere i kveld, når vi var på 'bryggesleng' for å kjøpe is. alltid like kos!
nå sitter jeg og koser med med disse jeg lagde tidligere i kveld. havremakroner med sjokoladebiter i, namnam. de ser litt ekle ut på bildet, meen det er ikke det altså. lover,litt random fra meg. blogger om natten fortiden fordi det er da jeg har tid. rett og slett.. sitter jo ikke på dataen på dagen nå som det er sommer vet dere.

nå skal jeg snart natte. håper på enda en varm dag med sol i morgen så jeg kan kose meg på stranda med min kjære mor. kryss fingrene for det a dere, hadde vært deilig å få litt farge denne sommeren selvom jeg bare skal oppholde meg i norge.
catharina adele

slapp dag i sola

Publisert: 16.07.2010 @ 21:53 Kategori: ferie Kommentarer: 0
dagen i dag har vært deilig og avslappende. ble vekt til at det var frokost med nystekte rundtstykker, speilegg + mye annet digg. deilig start på dagen må jeg si det altså. også har jeg ligget og slappet av noen timer i solen. ellers har jeg bare surret rundt :-) nå er det skikkelig kosekveld på gang med is, godis, jordbær og farris bris lemon(nam)


brukte bikinien jeg kjøpte i italia for et år siden for første gang i dag. hadde helt glemt den av jeg, elsker den!

nå skal jeg se på avatar med familien og fortsette kosekvelden, ha en strålende fredag allesammen!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

hyttekos og shopping

Publisert: 13.07.2010 @ 23:29 Kategori: diverse Kommentarer: 2dagene her på hytta har til nå vært veldig avslappende og koselige! sol, familie, filmer, shopping på regnværsdager og turer i det fri er det tiden går til her. god mat og digg har vi også.. ah, livet er herlig. men litt kjedelig begynner det faktisk å bli, jeg elsker jo at det skjer noe hele tiden, og bare det å være sosial med folk. men, får forhåpentligvis litt besøk i løpet av de neste ukene, så skal nok overleve.

gårsdagens middag, kyllingsgrillspyd med pesto og masse digg + ris, made by me!

også desserten

flink, ikkesant? ehe

i dag regnet det, så ble en tur innover til larvik. kjøpte denne herlige vesken fra bianco!


til halv pris. jeg elsker den.
også kjøpte jeg dette + enda en 'sykkelshorts' som den i et tidligere innlegg, uten blonder

singlet fra bikbok, belte fra bianco, bukse og øredobber fra vero moda. salg på topp, shortsgreie og belte!

hvordan har ferien din vært hittil?
catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

et nytt kapittel i livet

Publisert: 12.07.2010 @ 02:41 Kategori: diverse Kommentarer: 1
nå har jeg fått svar fra vigo.no om videregående plass. og jeg kom inn på førstevalget, så media på skedsmo; here i come!! jeg er veldig glad for dette, selvom jeg var ganske sikker på at jeg kom inn fra før av med standpunktkarakterene mine. har du også fått vite hva du skal begynne på til høsten, isåfall hva da?

dette betyr jo ganske mye for meg, så da ville jeg jo fortelle det med engang. derfor nattinnlegg, det å vente til i morgen hadde blitt for dumt, hehe. ellers koser jeg meg masse her på hytta sammen med familien. svenskegodiset(som det er sykt mye av) er på plass, i morgen er det spådd stor sol hele dagen og livet er herlig.


vet ikke helt hva jeg synes om dette.. også fra photoshooten for lenge siden

har foresten som dere kanskje ser gjort noen små endringer her inne i kveld, var drit lei det forrige og er enda ikke fornøyd. men dette får funke inntil videre.
nå sitter jeg og ser på en absolutt tåpelig film på danske tv3, så blir vel snart senga på meg. ha en herlig mandag i morgen a dere, det skal jeg!
catharina adele

walking on a dream

Publisert: 11.07.2010 @ 16:32 Kategori: musikk Kommentarer: 2fant ut at dette bildet passet bedre til oversrkiften enn det forrige. hva synes dere om sangen/bildet? jeg digger sangene til empire of the sun ihvertfall. bildet er fra photoshooten for lenge siden.
catharina adele
Stikkord: sommermusikk2010

da starter jeg ferien, på ordentlig

Publisert: 10.07.2010 @ 01:10 Kategori: ferie Kommentarer: 0
da er alt pakket og klart for 4 ukers ferie ved sjøen på det herligste stedet du kan finne om sommeren. helgeroa. gleder meg masse til å komme ned, bare følelsen en får av å være der er sykt deilig, og jeg føler jeg virkelig kan slappe av og nyte ferien.

alt av data, kameraer og ledninger er med ned, så blogging blir det nok litt av iblant det også, når jeg har noe å blogge om såklart.ha en superfin lørdag allesammen, klokken er over tolv vet dere. i dag skal jeg bare slappe av, grille og kose meg med familien! hva er dine planer for dagen?

har foresten fått tak i flere bilder fra den photoshooten jeg hadde sammen med søsteren min og venninnen hennes på brygga i helgeroa for litt siden. legger de ut så fort jeg får tid! en annen ting jeg skal gjøre, er å endre designet her inne litt mer sommerlig.. bare se på bildet til høyre, jeg har på meg skjerf.
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

en herlig sommerdag

Publisert: 09.07.2010 @ 19:42 Kategori: ferie Kommentarer: 0

ABOSOLUTT HERLIG VÆR UTE I DAG. i dag startet jeg dagen med å gå en tur i skogen, også har jeg ligget og slappet av i solen resten av dagen. nå har jeg akkurat grillet, og vært nede på rimi for å kjøpe goode jordbær til 14 kr kurven. det får ikke blitt en bedre dag!

nå har jeg en veldig(og da mener jeg veldig) lang liste av ting som må ordens og ting som må pakkes. drar i morgen vet dere, og jeg må jo ha med meg alt. 4 uker er ikke bare bare det heller nei.. hehe.slenger med noen sommerlige bilder


weheartit

kan vel egentlig si jeg starter ferien i morgen, det skal bli herlig det. på hytta er det virkelig ferie, blir så utrolig mye anderledes enn så sitte her hjemme som jeg gjør heletiden ellers i året. hytta er sommer.noe lignende dette skal jeg kose meg med i kveld. NAM.
catharina adele

sånn går dagene

Publisert: 07.07.2010 @ 23:17 Kategori: ferie Kommentarer: 0
hei på dere. blir litt opphold mellom hvert innlegg fortiden. grunnen til det er at det rett og slett ikke skjer så mye, og det er vel egentlig veldig deilig. det skal jo være sånn i ferien, ihvertfall deler av den synes jeg. dagene går ut på å enten sove, spise, være i sola, tv'en, trene litt en gang iblant og sånne ting. og det er vel ikke det morsomste å blogge om, eller det morsomste for dere å lese. derfor blir det litt smått med innlegg fortiden. blir forhåpentligvis litt bedre senere i ferien!

i kveld har jeg vært i bursdag til tanten min. kjempekoselig med masse god mat, is og kaker. ellers i dag har jeg bare slappet av, og vært på en oppfølgingstime på trento om treningen min fremover. har bestemt meg for å prøve å trene litt mer styrke enn det jeg har pleid å gjøre denne sommeren.
i morgen skal jeg og pappa på harrytur til charlottenberg. handle inn masse digg til 4 uker på hytta, og resten av ferien. godis, here i come!oh happy days, liker livet

i kveld etter at folk her har lagt seg tenkte jeg å sette på flashdance. en utrolig herlig film jeg ikke har sett på mange år.. så det ser jeg frem til :-) har dere hatt en fin ferie hittil dere eller?

catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

svar fra spm runden

Publisert: 05.07.2010 @ 16:50 Kategori: diverse Kommentarer: 2

hva ser du etter i en kjæreste? han må være utadvent og ha humor, jeg må liksom kunne ha det gøy med han og vi må ha god kommunikasjon. det er viktig. ellers må han vel være snill, omtenksom og sånne vanlige ting, og aller helst må han ha litt kropp. og med det mener jeg at han ikke kan være så pinglette av seg for å si det sånn. men har vel egentlig ikke noe 'mal' av hvordan drømmetypen er, ganske åpen her. hviken kjendis ville du aller helst datet? hm, robert pattinson eller gerard butler kanskje?
hva er din favoritt sport? det må bli dansing, eller jogging. hva er din favoritt mat, drikke og frukt? elsker mat, jeg må innrøme at jeg er litt altspisende.. men av kjøtt elsker jeg laks og noen andre fisketyper, også går det veldig mye i kylling, nam. ellers er jeg faktisk veldig glad i grønnsaker og salat. kanskje enklere å si favorittrettene som er taco, kyllingsalat, wok, laksesalat osv.. jeg drikker for det meste vann, smoothie eller appelsinjuice. brus liker jeg ikke. av frukt liker jeg alt, og jeg elsker også nesten alt. spiser masse frukt hver dag, kanskje litt for mye. går mest i epler, druer, nektariner, kiwier, moreller og jordbær nå fortiden. hvem er forbildet ditt? hm, har egentlig ikke noe forbilde. men om jeg må si en så må det bli jessica alba, digger hu. hva ville du heti, hvis du skulle heti noe annet enn Catharina Adele? det har jeg ikke tenkt på før, er egentlig ganske fornøyd med navnet mitt. men kanskje det jeg egentlig skulle hete: erin adele(skulle da brukt enten adele eller begge) vil du ha barn, isåfall hva vil du at de skal hete? ja det har jeg lyst på. navn har jeg ikke tenkt mye på.. men liker mikkel til guttenavn. også ville jeg nok ikke kalt ungen min sånne altfor vanlige navn(kristian, martin, martine osv) hva vil du bli når du blir stor? stor har jeg aldri lyst til å bli.. hehe, neida. men jeg har veldig mange forskjellige ønsker om hva,  jeg har lyst til å ende opp som. alltid hatt lyst til å bli fotograf, journalist eller noe sånt, største drømmen er vel å bli sjefsredaktør i et stort moteblad :-) ellers har jeg lyst til å jobbe innen kosthold og trening, siden jeg intresseres meg mye for dette. hva er din største drøm? sa vel litt i forrige spm. ellers er vel den største drømmen å hjelpe sånne fattige barn, og bare det å ha et frisk, lykkelig liv. heh. fortell om et utrolig fint øyeblikk i livet ditt :)  hm, når jeg og eksen kysset for første gang? og en sommerkveld på hytta i fjor sommer. vi har ute og gikk tur, satt på en benk på brygga og bare så på solnedgangen. høres kanskje ikke så spesielt ut, men hva blir vel ikke spesielt når man er foresket? jobber du? har hushjelp jobb her hjemme som jeg tjener litt på i mnd, også driver jeg å søker. hva er din favoritt blogg? hm. må vel bli denne eller denne. tar du solarium? Du har så fin brunfarge :) takk for det, men nei det gjør jeg ikke. før tok jeg sol et kvarter annenhver uke i vinterhalvåret, men det er lenge siden. nå kan jeg ta ti min/kvarter med sol om jeg skal noe spesielt om vinteren. så er for det meste naturlig. selvbruning har jeg heller aldri prøvd. når har du bursdag? 30. januar. røyker/snuser du? nei, og har heller aldri prøvd og skal heller ikke gjøre det. hvilke tv-serier ser du på og hva er favoritten? ser egentlig ikke på noen tv-serier. så på frustrerte fruer og grey's før, men det har bare sklidd ut. hvor drar du helst på ferie? varme steder, helst med både strand og shopping muligheter. også selvfølgelig til hytta i helgeroa. hvordan type gutter liker du? det svarte jeg vel litt på i første spm. liker gutter som er utadvente, har humor og som er lette og snakke med. helst litt 'kroppete'. hvor ser du deg selv om 10 år? kanskje nyutdannet, boende i leilighet i oslo forhåpentligvis med en kjæreste? aner ikke egentlig, alt kan skje. hva slags filmer liker du? alt fra thrillere til romantiske-komedier. går vel mest i kommedier, også liker jeg spenningsfilmer endel også. liker du ost? ehm, ja det gjør jeg. hva er den perfekte sommer for deg? masse sol og varme, sene sommerkvelder med venner og familie enten ute eller kos foran tv'en, grilling, bading, is, helgeroa, venner.. jah. hva er ditt favoritt program? se tidligere spm. din favoritt film? hm, det må nesten bli honey, flashdance, avatar, ps. i love you, disneyfilmer..... har egentlig mange. vil du møte meg snart? selvfølgelig vil jeg det marthe! hvilken skole har du søkt på? skedsmo vgs, media & kommunikasjon, også det samme på sørumsand etter. hvem kommer du til og savne mest når du begyner på ny skole? noen av lærerne, og de jeg vet jeg ikke kommer til å greie å holde kontakten med eller se på fester fremover. one night stand eller langvarig forhold? langvarig forhold. favoritt-ting over alt? sjokolade, sol og trening?

om du spacer ut helt uten videre, hva tenker du oftest på? jeg dagdrømmer ganske ofte, mest om hvordan jeg ville hatt det om jeg kunne bestemt det selv og sånne ting om dere skjønner, ellers sånne helt random ting som jeg blir sittende for meg selv å le av. favorittdel på en gutt? hm, vanskelig.. må bare si.. bryst, mage, rygg, armer.. eh, greier ikke velge. hjemmekveld med en nær venn, eller fest/drikking med mange ukjente? det spørs på humøret, liker begge deler godt. hvilke klesmerker er dine favoritter? Topp 5. hm, kjøper de fleste klærne mine på gina, bikbok, monki osv. liker mange kjoler fra rare fashion. hva slags hud og hår produkter bruker du? jeg bruker shwarzhkoft(?) repair balsam og shampo. også bruker jeg define hårskum i hårrøttene, også litt silkeolje i resten av håret før jeg kaldluftføner det. til kroppen bruker jeg nivea fuktighetskrem, skrubb fra vichy, og sånn mineral deo. ansiktet renser jeg morgen og kveld med rensegel fra vichy, også dag og nattkrem. hvor ofte og hva trener du? hvor mye jeg trener er veldig forskjellig fra uke til uke. prøver å få jogget en mil på 3d-mølla i kjelleren to-tre dager i uken. og minst en ordentlig styrketrening pr uke(litt slapp med styrke, skal skjerpe meg) ellers danser jeg jo når det er trening for gruppa, også er jeg iblandt med på forskjellige timer på trento(zumba, pilates, styrke osv) drikker du mye alkohol? hva synes du om 15'åringer som drikker seg drita hver helg? om jeg skal drikke alkohol, drikker jeg som regel maks to cidere pr helg. drikker egentlig ganske lite og sjeldent i forhold til mange andre. jeg synes vel egentlig ikke noe om 15 åringer som drikker, det er jo dems valg. jeg begynte jo litt da selv, men drita hver helg er kanskje litt drøyt uansett alder? hvilken videregående skole har du søkt, og hvilken linje? som sagt, media på skedsmo, ss på andre valg. er du åpen for nye vennskap på Videregående? ja, helt klart. veldig egentlig! har du en gutt i kikkerten? nei har ikke det gitt. håper du på mange sommerflørter? hm, vet ikke helt.. hadde jo vært koselig, men vet ikke om jeg håper på så mange.. hvor mange kjoler har du? oi, godt spm.. ihvertfall 18 som jeg kommer på. hva slags klær kjøper du helst? Lyse/Mørke, Store/Trange, Enkle eller masse mønstre? spørs vel det. er veldig glad i løssittende litt flagrende topper i tynt stoff, cardiganer og søte singletter. går for det meste i enkle ting, også bruker jeg smykker eller små detaljer så det ikke blir kjedelig. glad i thigts eller trange olabukser på bena, om sommeren går det mest i shorts og søte kjoler. har du en jobb nå? nei, men driver å søker. sikter du mot en spesiell jobb i fremtiden? svart litt lengere opp. hvor danser du, og hvilke stiler? danser i dansegruppa Stylez, vi danser vel litt av hvert egentlig. driver for det meste med show. skal kanskje begynne på the vibe til høsten. hva hadde du i snitt når du gikk ut av bingsfoss? 5.0 før eksamen, 4,9 etter. hva har du lyst til å bli når du blir voksen? hvilken jobb liksom svart lengere opp. men er jo ikke helt sikker enda, tar det som det kommer. plutselig en dag vet jeg det.. håper jeg.  hva ser du etter i en gutt? se lengere opp. hva ser du etter i en venn? en som er ganske lik megselv, humor og energi, snill, omtenksom og slike ting. en jeg føler meg vel med, og som jeg kan være meg selv med. hvem er bestevennen din? har flere gode venner. men kan vel si de aller beste er madeleine og mille. hva er ditt beste minne? hmm, veldig vanskelig.. har jo så mange som er gode på hver sin måte. kommer ikke på noen som skiller seg veldig ut.. hva er din største flause? hm, kjenner tankegangen min er litt kort nå. men jeg har mange flauser fra opp gjennom årene. alt fra å miste bikinitrusa/toppen når jeg har hoppet uti basseng til skikkelig tryning foran masse folk på gata. på vinteren tryner jeg alltid på isen om morningen, sikkert i gjennomsnitt en gang i uka. hvordan trener du? og spiser du bare sunt for å få så fin kropp? jeg jogger endel, og trener styrke. danser og går på timer på trento. se litt lenger opp. takk for det, men nei jeg spiser ikke bare sunt.. blir sjokolade, kjeks, is eller lignende nærmere hver dag, men så lenge jeg trener en gang i blant tenker jeg at det ikke gjør noe. man lever bare en gang, og da synes jeg man kan få kose seg litt, bare en greier i beherske seg da såklart.

noen få spm jeg fikk på mail, ikke spør meg hvorfor, men det er da lov det også! hva er dine skjønnhetstips? det må vel bli å drikke nok vann hver dag, få nok søvn, smile og tenkte positivt. hvor høy er du? jeg er 1.57, og ikke blir jeg  høyere heller. hvordan holder du deg tynn om du spiser så mye sjokolade? godt spørsmål. neida, jeg trener jo regelmessig og prøver å begrense sjokoaldespisingen litt i hverdagen ihvertfall. hvordan mobil har du, har du noen å anbefale? jeg har sony ericsson xperia mini, og anbefaler den med glede. jeg er veldig fornøyd!

og det var min første spm runde. sorry for sene svar, men har ikke hatt tid før nå. om det er noe dere lurer på utifra svarene er det bare å kommentere. enjoy!
catharina adele

hits