Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: juli 2011

Mandagskvelden

Publisert: 25.jul.2011 @ 22:37 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 1


Akkurat..
(SItat: Pompel og Pilt)

Nå sitter vi (kjæresten og jeg) i sofaen gode og mette etter en deilig hjemmelagd pizza. Vi prøver å fylle dagene med positive ting for å få tankene bort fra alt det fæle som preger dagene til de fleste. Dagen i dag har gått til butikk titting og litt shopping. Og resten av kvelden/nattan blir det filmmaraton.. Det liker vi. Håper dere der ute er flinke til å tenke på det gode i livet, det tror jeg de fleste trenger mer trening i. Meg selv inkludert. 

Nå skal vi kose oss videre med hyggelige ting, håper dere gjør det samme! 
Catharina Adele På andre tanker

Publisert: 23.jul.2011 @ 14:56 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 2

Jeg trenger vel ikke fortelle noen hva som skjedde i Oslo i går. Facebook, media og omtrent alle blogger skriver ikke om annet, og jeg tror de fleste er enige om at dette er forferdelig tragisk for landet vårt. Jeg var i noe sjokk i tiden etter dette skjedde, og jeg har ikke helt skjønt det. Særlig ikke den forferdelige skyteepisoden på Utøya. Der altfor mange uskyldige barn og unge ble drept av en eneste mann, utkledd som en politimann. Uff, men dette vet dere jo. Og det skjer dumme ting ellers nå også, så dette innlegget skal egentlig  fokusere mer på positive stunder fra litt før i sommer. Bilder fra vakre sommerdager på hytta med kjæresten min som betyr utrolig mye for meg. Viktig å fokusere på menneskene som betyr noe for deg nå i disse tyngre dagene. Tenk om det var de som hadde blitt drept.. Jeg føler meg veldig heldig som har alle kjære i god behold enda. 

Sender varme tanker til alle pårørende..
 

Bilder fra herlige og bekymringsfrie sommerdager..


Også vil jeg også si til mine nærmeste, at jeg savner dere og håper dere har en fin ferie oppi alt det som skjer. Jeg er glad i dere! 

Jeg oppfordrer alle der ute å prøve å tenke på det gode som er i livet, og ikke fokusere for mye på det dårlige. Vi må stå sammen! I ♥ Norway
Catharina AdeleSommerpause

Publisert: 17.jul.2011 @ 00:45 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 3

Hey, og god sommer! Jeg er på hytta min for tiden, og storkoser meg her med familien min og andre. Macen er ute av drift da jeg ikke har internett på den her nede, så alle bildene jeg har tatt hittil får vente til senere. Jeg har frem til nå hatt flere solfylte, late dager på stranden. Og det er herlig! De dagene været er dårlig går tiden med til film, lesing, godis og soving. Veldig mye god mat og drikke har det også blitt. Shopping også. Og ikke minst en herlig start sammen med kjæresten! Så, jeg koser meg og tar en pause fra alt ihvertfall noen dager til. Bedre oppdatering kommer senere i sommer en gang.

Håper på en bedre start, og tid til nytt design som er litt mer sommerlig og fresht. Er utrolig lei bloggen sånn den ser ut nå, gir lite motivasjon.

Men nu er det natta, utrolig hvor sliten man blir av å sole seg/lese/spise/sove hele dagen.. Hehe.
Ha en fortsatt herlig sommer, nyt!


weheartit. Slik går no dagane..


SSK (Sjø, Sol og Kjæreste) :D

Publisert: 06.jul.2011 @ 17:26 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Nå starter jeg ferien på ordentlig. Som betyr at jeg har tenkt meg på hytta :D Gleder meg masse! Nesten så mye at jeg får litt vondt i magen... Jeg og Jonas skal kjøre bil ned sammen, det kommer nok til å bli veldig koselig.


Ønsker alle andre der ute en fabelaktig sommer, og husk å "nyt livet"! Så snakkes vi senere i sommer sikkert ;)

Hilsen

Catharina & Jonas <3


hits