Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: august 2010

music i like

Publisert: 21.08.2010 @ 19:01 Kategori: musikk Kommentarer: 0


hiphopper - teddybears


standing soldier - demarco


2012 (it ain't the end) - jay sean

commander - kelly rowland


club can't handle me - flo ride ft david guetta


chica bomb - dan balan


amazing - inna

catharina adele

tenk positivt!

Publisert: 21.08.2010 @ 18:34 Kategori: diverse Kommentarer: 0
nå er det lørdag kveld, og jeg har enda ikke gjort stort i dag. var ganske deppa første delen av dagen, men så ble jeg så lei meg selv at jeg dro meg ut døra og ned på butikken for å handle litt for mamma. bare for å ha noe annet å gjøre.. hehe. og hva hjelper det å sitte inne og deppe? mye bedre å tenkte positivt, også ordner det seg forhåpentligvis etterhvert.

nå skal jeg snart lage mat til min kjære mor og meg selv, før jeg tar turen opp på orderud til min kjære mille. kos dere i kveld! dere som skal på fest, ha det litt gøy for meg også.


weheartit
catharina adele

kosekveld i vente

Publisert: 20.08.2010 @ 17:11 Kategori: hverdags Kommentarer: 0
med verdens beste, nemlig min kjære madeleine. hun kommer om ca en halvtime, da blir det handling av godis først før vi skal lage taco og kose oss skikkelig resten av kvelden. hva er dine planer for kvelden?

vært en bra dag hittil, en time matte med bare bli kjent samtaler og en engelsktime med det samme bare på engelsk før vi dro på bowling med trinnet, det 'store' trinnet vårt på 30 stk. så nå kjenner jeg en god del flere litt bedre ihvertfall, litt av hvert der for å si det sånn, en gjeng jeg helt sikkert kan få mye morro med.

nå må jeg ordne litt før beste kommer, see yah!


catharina adele

krysser fingrene

Publisert: 19.08.2010 @ 20:49 Kategori: diverse Kommentarer: 0
hey you! ble visst ikke noe trening i dag likevel. mamma skulle absolutt ha meg med på ikea, så da hadde jeg ikke så mye annet valg. men var nok uansett like greit, jeg føler meg som sagt ganske sliten i dag. kroppen har godt av en hviledag iblant, da kommer jeg sterkere tilbake for litt styrke etter skolen i morgen!

nå har jeg akkurat lagd og spist middag til mams og paps og selvfølgelig meg selv. ikke noe bedre enn laksewok, nam!

i morgen skal vi ha to timer 'vanlig' skole, før klassen skal på bowling! og i løpet av de første timene tenkte jeg meg til en rådgiver. har gått med en tanke i flere dager nå som bare gnager og gnager, og nå har jeg endelig bestemt meg. mere om hva det er får dere vite senere :-)

nå skal jeg kose meg med tv og jordbær resten av kvelden. ha en fin torsdagskveld!


ikke helt fornøyd kanskje?
catharina adele


outfit, kort dag, sliten

Publisert: 19.08.2010 @ 15:49 Kategori: hverdags Kommentarer: 1
outfit. strikkegenser fra jc, thigts fra jc, skjerft fra bikbok, smykker fra gina & hm, sko converse.

heyhey, da var skoledagen for i dag ferdig også. riktignok kl ett da, men ja. veldig deilig med så korte dager, eneste vi gjorde i dag var å møte opp kl elleve i kantina for å få info om hvor vi finner ditt og datt, og om alle folkene det er å få tak i på skolen.
nå vet jeg sånn ca hva de fleste i klassen min heter, det er ihvertfall en start det da.. hehe. er foresten media og kommunikasjon på skedsmo jeg har startet på om noen lurer på dette :-)

veldig fornøyd med overskriften da, hah veldig kreativ ikkesant? akkurat nå er jeg bare slapp, skal slappe av med huset for meg selv frem til i kveld. da er det 70 min med step/styrke, svart time som venter på meg, wee.
hvordan er deres første dager på skolen, slitsomme eller korte og litt unødvendige som mine?


catharina adele

første dag på vgs

Publisert: 18.08.2010 @ 17:02 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


og det var outfitet. bukse fra vero moda, skjorte fra gina, blomstrete body fra topshop, kjede og øredobber fra gina, ring fra bikbok, sko fra converse.

mer om skoledagen får dere vite senere, nå må jeg løpe så jeg rekker bussen til blaker. ha en herlig onsdagskveld da dere!
catharina adele

to dager igjen

Publisert: 15.08.2010 @ 20:42 Kategori: diverse Kommentarer: 2
også starter skolen igjen. utrolig hvor fort det har gått! 2 mnd er bare.. borte. gleder meg faktisk til å komme igang igjen med rutiner og vanlig spisetider osv. men gud å deilig det har vært med ferie!! kanskje ikke vært en helt vanlig ferie i år heller? jeg har verken blitt solbrent, eller spesielt brun i det hele tatt. jeg har ikke engang badet, ikke i basseng engang. hm, ikke helt som det pleier å være nei. får ta igjen bading og soling når jeg skal til syden i høst jeg trur jeg!

solen tittet likevel frem i dag, så har fått solet meg litt. føler meg som et solpanel som må lades opp av sola. elsker virkelig bare det å kjenne sola steike og varme meg opp... ah. ble også en liten joggetur i skogen tidligere. eller, kan vel heller kalle det en gå/joggetur. gikk halve veien pga veldig mye gjørme og vann som gjorde det sykt glatt. veldig nære et gjørmebad et par ganger for å si det sånn, hehe :-)

nå venter det en helt vanlig søndagskveld, nemlig filmkveld med godis. hva har du gjort i dag, og gleder du deg til skolen begynner igjen? 


lenge siden noe som dette skjedde meg altså. rart å ikke ha badet i det hele tatt i løpet av en hel sommer. flere enn meg som har opplevd det samme?

kjenner jeg begynner å bli lei av denne type blogging nå. skriver som en dagbok, med bilder fra weheartit. ikke gøy. så det er enda en grunn til at jeg gleder meg til skolen starter igjen.
catharina adele

out of my mind

Publisert: 15.08.2010 @ 10:42 Kategori: diverse Kommentarer: 0

i går var ikke bloggen i mine tanker i det hele tatt, glemte faktisk helt at jeg hadde blogg. så tok ingen bilder, så har lite å vise dere i dag. kort fotalt startet jeg dagen min med å vaske store deler av huset, også satt jeg i solen noen timer før jeg syklet på butikken for mamma, også dro jeg opp til mille for en herlig kosekveld med masse digg!

jeg hadde en veldig fin lørdag. nå sitter jeg og spiser sjokolade som stod på bordet fra i går. namnam. hadde  egentlig planer om å få litt farge på kroppen i dag, men ser litt dårlig ut enda ihvertfall. helt overskya himmel.. har du noen planer for søndagen?


weheartit
catharina adele

you lost me

Publisert: 15.08.2010 @ 10:18 Kategori: musikk Kommentarer: 0


I am done, smoking gun. we,ve lost it all, the love is gone. she has won, now it,s no fun. we,ve lost it all, the love is gone. and we had magic, and this is tragic, you couldn,t keep your hands to yourself. i feel like our world,s been infected, and somehow you left me neglected. we,ve found our lives been changed. babe, you lost me. and we tried, oh how we cried. we lost ourselves, the love has died, and though we tried you can,t deny. we?re left as shells, we lost the fight. and we had magic, and this is tragic. you couldn,t keep your hands to yourself, i feel like our world,s been infected, and somehow you left me neglected. we,ve found our lives been changed. babe, you lost me. now I know you,re sorry and we were sweet, but you chose lust when you deceived me. and you,ll regret it, but it,s too late. how can I ever trust you again? i feel like our world,s been infected, and somehow you left me neglected. we,ve found our lives been changed, babe, you lost me.


weheartit
catharina adele

(måtte poste det på nytt, da det skjedde noe med det forrige)

torsdags outfit

Publisert: 12.08.2010 @ 22:17 Kategori: outfit Kommentarer: 3
god humær i fint vær. ble litt revet med på første bilde som dere kanskje ser. heh.singlet fra topshop, shorts fra topshop, kjede og ringer fra bikbok, cardigan fra new look, sko fra converse.

så sånn så jeg ut i dag. slengte på meg noe, og tok på bittelitt pudder og maskara og dro på butikken. hva synes du om antrekket?

ha en fin kveld videre!
catharina adele

thursday

Publisert: 12.08.2010 @ 13:44 Kategori: ferie Kommentarer: 0
startet dagen med å løpe en mil på tredemølla i kjelleren i dag, og for min del finnes det ikke en bedre start. våknet litt slapp og sliten i kroppen, men dro meg ned og begynte å løpe selvom. og nå er jeg er kjempehumør og har masse energi, deilig deilig! har vel egentlig ingen planer enda i dag da, litt synd da jeg har så mye energi. men finner vel på noe! noen tips?

blogges sikkert i løpet av dagen, forhåpentligvis om noe mer spennende saker.
catharina adele


kanskje jeg skal bake noe? hm, kanskje det.

tirsdag

Publisert: 11.08.2010 @ 00:42 Kategori: diverse Kommentarer: 3
hei, jeg er sliten. startet dagen i dag med en deilig jogggetur etterfulgt av en lang og god dusj. senere kom alex, oog da klipte jeg nakkehårene hans.. hah. kost oss i hele dag ute i sola og foran tv'en med film, god mat eller lignende. like kos som alltid.

i morgen skal jeg på synstest, før jeg tar turen inn til oslo med mille. blir for det meste kosetur, da jeg er ganske blakk nå fortiden. men skal kjøpe meg noen nødvendige skoleting, og titte på klær&sko jeg isåfall kan kjøpe senere engang! tihi.

men nå er jeg sliten, nå tar jeg natta på reiseseng.. i stuen til michelle i kjelleren. mureren som jobber på badet vårt kommer nemlig tidlig i morgen, og jeg er selvfølgelig på naborommet så det funker dårlig om jeg skal få meg noe søvn. såe, natta! håper alle har hatt en finfin tirsdag.
catharina adele


wehartit
kveldsmaten min ble veldig lik denne i kveld. en deilig avslutning på en deilig dag.

niende i åttende

Publisert: 09.08.2010 @ 16:36 Kategori: ferie Kommentarer: 0

mandag ja. har virkelig ikke gjort noe frem til nå, bare slappet av foran tv'en og dataen, spist masse og rett og slett bare tatt livet med ro. når jeg starter dagen med dette blir jeg som regel dobbelt så slapp som det jeg var, foretrekker egentlig å starte dagen med en joggetur eller lignende, men i dag er det trening på kvelden istedenfor. om ikke lenge skal jeg ned på trento med mille for en god økt, så da starter jeg dagen min. bedre sent enn aldri!

etter det skal jeg klippe gresset.. intresangt eller hva? ikke en så innholdsrik dag i dag altså. skulle neste ønske skolen startet denne onsdagen, og ikke neste. men nei skal ikke si sånt, nå må jeg nyte ferien mens den enda er, har jo lengtet etter dette i så lang tid. men det skal bli deilig å komme igang igjen, det skal det virkelig. føler på en måte at jeg sitter litt fast, kommer meg ikke videre uten at skolen har startet.. og dere har kanskje fått med dere at jeg hater følelsen av å være avhengig av noe..

men, nå skal jeg rydde og vaske fjeset, og spise enda litt mer før det er tid for litt workout. likerlikerliker.


yeh, i know. enda et bilde fra lørdagen.. men dere vil ikke se meg i min tilstand nå, tro meg ;-)
håper det skjer litt mer resten av uka, i need some action!! ehe, ja. ha en fin mandag videre.
catharina adele

Stikkord: sommerferie2010

i heart life

Publisert: 08.08.2010 @ 23:46 Kategori: diverse Kommentarer: 0
(skulle vært postet for over tre timer siden, men jeg glemte det visst)
ansiktmaska er på, magen er mett på herlig grillmat og kroppen er nydusjet etter en liten joggetur i skogen. hatt en etterlengtet dag i sola, og nå skal jeg kose meg med litt selvpleie, jim carrey film og popcorn. lenge siden jeg har kost meg så mye alene som jeg har gjort i dag. deilig å føle seg helt uavhengig andre, virkelig noe av det deiligste jeg vet om. hater å føle meg avhengig av noe for at ting skal skje osv.

slenger med noen herlige bilder fra weheartit. et innlegg om en herlig dag trenger noen herlige bilder også. ja, jeg liker ordet herlig. beskriver ting fortiden så bra, om dere skjønner.

har dere hatt en like fin søndag som jeg har?
har det veldig bra fortiden. har hatt det bedre, men velger å tenke på de gode tingene i livet og kose meg med dem. forhåpentligvis blir det bare enda bedre etterhvert også! så hvorfor sutre/deppe, når en kan smile og være glad for det man har?

nå gleder jeg meg faktisk til å sove, ahh. ha en fortsatt fin kveld!
catharina adele
Stikkord: sommerferie2010

good night

Publisert: 08.08.2010 @ 01:20 Kategori: musikk Kommentarer: 0
fått litt dilla på denne sangen den siste tiden, denne blant flere. cooler than me - mike posner er navnet. nå er det natta for meg. god natt.
catharina adele

i'm back

Publisert: 06.08.2010 @ 19:42 Kategori: ferie Kommentarer: 1
hey allesammen! på onsdag kom jeg som sagt hjem fra hytta, så har vært hjemme noen dager uten at dere har hørt noe fra meg. alex var her samme kvelden, veldig koselig å se han igjen, ble kos med taco, is og godis. også dro jeg til lillestrøm med madeleine for å spise på peppes og se shrek 3 på kino. også ble jeg hos hun til istad.

nå har jeg endelig trent igjen. løpt den vanlige milen min, som føltes utrolig godt etter en så lang pause. nå kom også moren min hjem med resten av tingene mine, så ser ut til at denne fredagskvelden går til rydding og ordning her hjemme. men aller først skal jeg gå å kjøpe meg litt digg på butikken i det nydelige været. wee, blå himmel!

noen bilder fra den siste dagen på hytta, fremover nå ska jeg bli flinkere på bildefronten.

har ikke jeg en pen søster så vet ikke jeg altså, mihi
ble som dere ser en kosedag med familien, med sol selvfølgelig.

nå starter jeg fredagskvelden min. hva er dine planer for i kveld?
catharina adele

de siste dagene her ute

Publisert: 02.08.2010 @ 22:05 Kategori: ferie Kommentarer: 5
hey. de siste to dagene har jeg kost meg i sola med fine mennesker. overnattet to netter med karoline, kost oss med blant annet frokost i solen, jordbær dyppet i sjokolade, is osv. gleder meg til resten av uka, fint vær og lunsj på kristinus borti her venter på meg i morgen, + enda en koselig kveld med karo. jeg skal nemlig ta toget hjem på onsdag for noen dager alene i huset før de andre kommer hjem til helgen. skal bli deilig med noen dager helt alene, ingen som maser på meg, og jeg kan gå inn og ut av huset når jeg vil. herlig det. en annen ting jeg gleder meg til er å se folka hjemme igjen. føles ut som om det har gått hundre år siden jeg så dem sist så det skal bli virkelig deilig. håper det fortsatt er sommer hjemme så det kan bli noen deilige dager på kusken osv!

noen bilder fra de siste dagene
jordbær er noe jeg har spist utroig mye av her ute, både tørket og vanlig. lett nesten en kurv per dag.. synd sesongen er så kort, det er jo så utrolig godt. foresten, smilet mitt på bilde tre er helt utrolig.. tåpelig, hah iknow. de midterste bildene er fra frokost ute hos karo, også er strandbildene fra i dag. see så brun jeg er!! eller ikke. blitt bare et par ganger med steking i solen denne sommeren, dessverre.. noe som har gått utover den veldig bleike huden min. og jeg lover dere, jeg er mye bleikere nå enn jeg var før ferien startet.

vet ikke hvor mye dere hører fra meg i morgen, mest sannsynlig lite da det er siste dag her ute - som helt klart skal nytes! blir nok noe blogging på toget hjem, eller noe sånt. dere hører nok fra meg om ikke lenge, nå startet snart så smått det litt vanligere livet hjemme.

nå ble det mye tekst her. nå skal jeg fortsette min daffedag foran tv'en med druer før jeg tar natta.
catharina adele
hits