Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: august 2011

Something new

Publisert: 31.aug.2011 @ 18:21 Kategori: shopping Kommentarer: 6
smykker fra Glitter, interiørting fra Kremmerhuset


Kjøpte meg litt småting i går, altså dette pluss noe andre greier som er hemmlig. Fikk noe mer til det hemmlige i posten i dag, så snart må jeg finne fram bittelitt av det kreative hjørnet i meg. Tenker jeg kommer til å sitte litt med det i morgen kveld.. 

Har foresten litt dilla på ear cuffs, men det er jo utsolgt overalt! Så når jeg kom over denne enkle på Glitter i går, måtte jeg bare kjøpe den. Noen som vet om flere steder der de selger/har igjen? 

Nå må jeg løpe, snakkast!
Catharina Adele 

Jenta med perleøredobb

Publisert: 31.aug.2011 @ 14:29 Kategori: diverse Kommentarer: 3


Martine som tok bilde av meg til reproduksjon oppgaven sin, jeg er altså jenta med perleøredobb her.. 

Ellers er det onsdag i dag, altså så er vi halvveis til helg! Jeg sitter her og spiser sjokoladekjeks, mens jeg jobber med bildet mitt til reproduksjonsoppgaven. Kan sikkert vise dere resultatet når jeg er ferdig, men må spørre Madeleine først da det er hun bildet er av. 

Uken startet helt greit treningsmessig. Mandagen ble ikke som jeg ville, da jeg misset bootcamp timen pga ny timeplan. Men zumbatimen fikk jeg med meg, også ble det noen styrkeøvelser i studio etter det. I går hadde jeg en rolig økt på mølla i kjelleren. Så har allerede fått to av tre økter av denne ukens treningsmål, så dette ser jo lovende ut! I dag blir det nok treningsfri, for jeg er en slapp/sliten jente i dag. 

Føler ikke at jeg har så mye spennende å blogge om fortiden. Har flere ideer, og bildeinnlegg jeg kunne ha blogget om. Problemet er bare å få gjort det.. 

Hvordan er din onsdag?

Også må jeg bare si at min søte Line har bursdag i dag! Hurra for 17 år!
Catharina Adele 

 

Ny uke, nye muligheter

Publisert: 29.aug.2011 @ 14:38 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

(innlegget skulle vært postet like etter skolestart i dag, men noe kom i veien)

Da er mandagen her, og det var tungt å komme seg opp av den varme, gode sengen i dag tidlig.. I dag er en kald regndag her hos meg, så i dag valgte jeg å ta frem en av mine varmere jakker. Føles veldig feil, i og med at det fremdeles er august. Sånn skal det ikke være, det er jo fortsatt sommermåned! Kan jo ha noe med å gjøre at jeg er veldig frøsen av meg da, men varmt er det ihvertfall ikke. Er vel en grunn til at alle sitter med jakke inne i klasserommet nå også.. 

Ellers er det jo ny uke nå, og jeg håper denne uken blir litt bedre enn den forrige. Med det tenker jeg på at jeg var syk store deler av uken, noe som gikk utover energien, formen, søvnen, matvanene og treningen. Men nå er jeg mye bedre, og mine mål for uken er å spise sunt, nok og regelmessig i hverdagen, og kun spise noen sjokoladebiter pr dag istedenfor en hel haug. Jeg håper også at jeg kan få inn minumun 3 gode treningsøkter denne uken! Ellers har jeg en god del jeg må få gjort, så et siste mål er å få gjort mesteparten av det jeg skal uten at det skal gå utover søvnen, eller roen. Altså at jeg skal stresse ned, og slappe av i løpet av dagen, og ikke få panikk om jeg føler ting går dårlig. Da er det bare å gjøre det beste ut av det! Ellers ser jeg frem til en fin helg med venner. Satser på at uke 35 blir bra, og går fort! 

Har du noen mål for uken?

Catharina Adele

Hodejegerne

Publisert: 27.aug.2011 @ 22:30 Kategori: helg Kommentarer: 2Lørdagskvelden er her, og jeg sitter god og mett etter en utrolig god middag. Øvelseskjøringen til og fra Lillestrøm gikk faktisk veldig bra tidligere i kveld, og Hodejegerne var veldig bra, og veldig blodig. Anbefales! Nå er det kos foren tven resten av kvelden. 

Nyt lørdagskvelden, det skal ihvertfall jeg! Bildene er fra gårsdagens jentekveld som var veldig koselig.
Catharina Adele 

Helgekos

Publisert: 27.aug.2011 @ 16:55 Kategori: helg Kommentarer: 0Kokos og ananas cupcakesene jeg lagde i går. Måtte nesten lage noe uten hvetemel som jeg også kunne spise, da de andre hadde brownies og kose seg med under jentekvelden. Selvfølgelig så ble det litt brownies på meg også, men kunne jo ikke spise så me jeg ønsket. 


Da var ukens beste dag her, nemlig lørdag! Dagen i dag bruker jeg til familiekos, da mamma og pappa har sin første helg hjemme på åtte uker.. Altså, jeg har vært med de flere av helgene på hytta/La manga da, men ikke her hjemme. Så nå skal pappa og jeg snart dra og se på Hodejegerne på kino i Lillestrøm. Mamma må bli hjemme da hun er sykemeldt med prolaps stakkars, og ikke greier å sitte stille over lengre tid. Senere blir det pepperbiff, fløtegratinerte poteter og sofakos med film og godis resten av kvelden. Kvalitetstid med familien er fint! Spesielt for meg som er så familiekjær.. 

Noen bilder fra i går kommer helt sikkert senere! Nå skal jeg kjøre til Lillestrøm, så hold dere unna veien. 
Catharina Adele 

Snart helg!

Publisert: 26.aug.2011 @ 13:33 Kategori: hverdags Kommentarer: 3
Photobooth er tingen.. I samf timen i dag tidlig, sammen med søte Line! 

Klokken er halv to, og det er fredag! Noe som vil si at det ikke er mange timene igjen før det er helg. Skal bli veldig deilig, kjenner at den første uken med skole har tatt på en god del. Gleder meg til å sove til jeg våkner av meg selv i morgen! 

I kveld blir det kos med jentene hjemme hos meg, noe jeg gleder meg masse til. Alltid så koselig å samles, digger at vi kan snakke om alt og ingenting! Blir pizzalaging, godis, musikk, prat og Alias spill mest sannsynlig. We!

Håper alle har en fin fredag, kos dere masse!
Catharina Adele 

Torsdags hamstring

Publisert: 25.aug.2011 @ 16:29 Kategori: hverdags Kommentarer: 3Da er skoletorsdagen også over, på et vis. I hele dag har vi hatt media, og tiden har gått til stress rundt oppgaven vi har nå. Har hatt litt problemer her og der, men tror heldigvis jeg er ferdig med første del nå. Skal lage en årbok side av Martine, for nåtid og for om 10 år. Problemet mitt når er at bildene av hun om 10 år er på hennes mac.. Og det må være ferdig til i morgen, og jeg skal hvert øyeblikk til Sverige på harrytur.. Ehh, akkurat. 

Men håper det ordner seg, i verste fall må jeg vel jobbe i samfunnsfag timen i morgen..
Bildene er to av bildene fra meg om 10 år, altså bare et tullebilde. Men jeg synes det ble litt bra likevel. Om ti år skal jeg i følge Martine være babydoll, lærer og bodyfitness dronning. Haha! Er meningen og overdrive ganske mye i denne oppgaven også, 


har litt igjen før jeg er fitness dronning ihvertfall.. hehe. 
 

Hvordan har din dag vært, har du noen planer for dagen?

Ha en flott torsdag videre, nå drar jeg for å hamstre mat og godis! Nommenom. 
Catharina Adele 

Peace, love & ice cream

Publisert: 24.aug.2011 @ 15:25 Kategori: hverdags Kommentarer: 5Da sitter jeg på skolen, men vi slutter om ikke mange minuttene. Heldigvis. I dag var det partistands på skolen, så vi fikk godis og Frp vafler.. Hehe. Spennende å høre hva de forskjellige står for, selv om jeg ikke er spesielt politisk interessert. Resten av dagen har gått bort til bittelitt planlegging av oppgave, og ellers ikke veldig mye. Føler meg litt berde i kropp og hode nå heldigvis, selv om jeg fremdeles av avhengig av tørkepapir. Dum som jeg var gikk jeg i gress i dag tidlig på vei til skolen, og ble klissvåt på bena. Så sånn har jeg måttet gått frem til nå.. Uff, håpløst.
Håper jeg får til en lett treningsøkt på Trento i kveld, da det vil bli treningsfri i morgen og på fredag også. I morgen er det namlig Harrytur til Sverige(godis..mm), og på fredag skal jeg ha jentene hos meg på kosekveld. 

Hvordan er deres onsdag? 


Peace, love and ica cream - Makes the world go round. T-skjorte fra Ben&Jerry's, love it! Bildene er fra finværet i går. 

Nå skal jeg rusle til farmor, før jeg skal handle og lage middag til meg og mams. Ha en super onsdag videre!
Catharina Adele 

Host, snufs og lommetørkler

Publisert: 22.aug.2011 @ 22:17 Kategori: hverdags Kommentarer: 4

Da er ukens første dag snart over også. Min har ikke blitt som ønsket, men kommet meg igjennom skolen ved hjelp av en haug med snytepapir, skjerf og positivitet. Prøvde meg på litt trening ute i finværet litt tidligere i kveld, men ble ikke store greiene. Kroppen var tung og slapp, og da valgte jeg heller å høre på den å bli frisk fortere fremfor å være syk mye lengre enn nødvendig. Liker ikke å bli hindret av sykdom jeg.. 

Nå er jeg selskaps og oppmerksomhetsyk.. Noe jeg gjerne blir når jeg er såpass kake i kroppen som nå, for da synes jeg litt synd på meg selv. Hehe. Men virker ikke som om det er mulighet for å få noe trøst eller oppmerksomhet fra verken foreldrene mine eller andre i kveld, så da velger jeg heller å legge meg i senga å lese bok. Så sånn blir det. 

Kan jo alltids late som jeg ligger å leser bok i Spania istedenfor i sengen.. Drømme meg tilbake. 

Da er kveldsmaten, og min femte kopp med te drukket opp. God natt!
Catharina Adele 

Slapp søndag

Publisert: 21.aug.2011 @ 15:58 Kategori: helg Kommentarer: 3

Søndagen er her, og jeg ligger rett ut i sofaen med feber, svimmelhet og forkjølelse. Så i dag er min beste venn tv'en, tekoppen, urtedrops, sjokolade og is.. Tidligere i dag vasket jeg hele huset på 3 etasjer(pust,pes), så jeg har heldigvis fått noe ut av dagen. Dette gjorde jeg rett og slett fordi det er en del av jobben min, og en av grunnene til at jeg får mnds lønn her hjemme. 

På tv'en går minneseremonien for hendelsen på Utøya og bomben som gikk i luften, allerede 4 uker siden nå. Tiden har gått fort, men det sier vel seg selv når det hele skjedde i ferien. Denne ferien har vært utenom det vanlige av flere grunner.. Glad for at det holdes slike seremonier for de som omkom, og de pårørende. Sterkt å se på, virkelig fint. 

Så her kommer nok jeg til å ligge resten av dagen, heldigvis med passende vær ute. Regn. Kan jo se det positive i det på den måten, at det kanskje er best å være syk når det er søndag og det i tillegg regner ute! Lengter tilbake til sol, varme og lange hvite strender. La Manga 2011 var en veldig fin uke sammen med familie, venner og kjæreste. Hadde ikke gjort meg noe å ligge rett ut på en strand, istedenfor i en sofa. 

Ha en super søndag videre. Kos dere og nyt siste timene av helg før en ny uke starter. Det skal jeg gjøre, vil helst bare bli frisk så fort som mulig så jeg snart kan få tilbake gode, gamle rutiner. Savner mat og treningrutinene mine som ikke har vært til stede i ferien. Det skal det bli andre boller av, når jeg er frisk igjen. 
Catharina Adele

Sommerferien

Publisert: 20.aug.2011 @ 21:18 Kategori: ferie Kommentarer: 8

Sommerferien er nå over, og det har blitt til(som dere kanskje har skjønt) at bloggen også har hatt ferie. Dette fordi jeg har hatt andre ting å gjøre enn å sitte inne på macen. Ferien har vært veldig bra, og jeg har gjort en god del som har fått ukene til å fly avgårde. Har vært hytteturer til min og kjærestens hytte, en uke i La Manga, jeg har jobbet på Tertitten i to uker og vært noe hjemme. 

De siste ukene har Jonas blitt prioritert, da han i går flyttet til Nordfjord folkehøyskole. Nå er det mange uker før jeg får se han igjen, og det er en to timers flytur mellom oss(eller 9 med bil). Dette kommer helt klart til å bli tøft, da jeg fikk se han hver dag på skolen i fjor, og fikk være med han hvertfall en gang i uken på fritiden. Men dette skal jeg klare, uansett hvor hardt det kommer til å bli! Det vi har sammen skal ihvertfall ikke bli ødelagt av noe slikt. 

Så i dag har jeg en litt alene hjemme dag, med bare meg selv. Noe fordi jeg føler jeg kanskje ikke er så morsom å være med akkurat nå, da jeg er litt i min egen verden. Litt alene tid er uansett viktig for meg iblant, viktig å kunne kose seg i eget selskap også. 

Frem over nå skal jeg jobbe med meg selv, og prøve å tenke så positivt som mulig. Nyte hver dag selv om det er noe som går meg i mot, og gjøre det beste ut av det. Forhåpentligvis vil dette året gå like fort som jeg ønsker.. Selv om det kan bli vanskelig. Min bestevenninne Madeleine skal også prioriteres frem til hun flytter til Italia 9.september. Ikke så morsomt at både bestevenn og kjæreste flytter fra meg, men sånn er det nå! Er veldig glad på deres vegne, og også veldig misunnelig fordi jeg også vil oppleve noe nytt. Men en dag er det nok min tur også!


Jeg elsker deg Jonas, takk for en herlig sommer!

Dette innlegget er mye til meg selv, deilig å få skrevet ned tanker i blant. Det har jeg savnet. Men til dere kan jeg nå si at bloggen er oppe og går igjen, og jeg lover for både min egen og Jonas/Madeleine sin skyld at jeg skal bli flinkere til å blogge fremover. Er jo en måte for dem også, å følge med på hva jeg driver med. 

Kvelden skal jeg bruke til å kose meg i eget selskap. Med god, god middag i magen, tv, godis, bok og muligens litt jobbing med bloggen. Muligens det kommer noen bilder fra ferien senere.

Har du hatt en fin ferie, føler du deg klar for skolestart?
Catharina Adele 

hits