Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: september 2010

the sun is still shining

Publisert: 30.09.2010 @ 17:28 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

himmelen er enda helt skyfri, noe den har vært siden søndag. er ikke det utrolig vet ikke jeg, nyter det ihvertfall så lenge det varer. bare synd det er sykt kaldt da, men det får gå.
livet er egentlig ganske herlig, sitter her med iste, jorbær og druer og koser meg. ellers er det jo nydelig vær, snart helg/høstferie og ingen lekser, speilreflekskameraet mitt kom i dag, zumba i kveld også skal jeg lage taco til middag i dag! nam.

og siden det er så lenge siden dere har hørt noe fra meg, skal jeg vise dere bildene jeg tok til brusetiketten min på tirsdag. hadde egentlig ikke tenk til å gjøre det, synes bildene av meg er litt flaue. men samme det, når brusen heter fighting spirit og det første jeg tenkte på var boksing så ble det det. og hey, de ble vel litt kule da? vet foresten ikke hvem av bildene jeg skal bruke enda. tenker det blir et av meg og et av alex ihvertfall. greia med det er liksom å få frem at brusen er for begge parter.takk til alex som stilte opp som modell! hva synes du om bildene?

ha en fortsatt nydelig torsdag, bare en skoledag igjen nå!!
catharina adele

uke 38

Publisert: 27.09.2010 @ 14:57 Kategori: diverse Kommentarer: 0

nå kommer en liten oppsummering av uken som var, beste ditt & datt. tenkte dette skulle bli en ny ting her på bloggen, hadde det før og trenger noe nytt så dette kan jo være noe av det.

siden dette er første gang, og jeg fant det ut nå så blir det ikke så gjennomført som jeg ellers ville gjort det med bilder osv. men skal prøve så godt jeg kan :-)

♥ ukens treningsøkt
denne uken ble det 4 veldig gode økter. planen var 5, men planer funker på en måte aldri for meg det. zumba & styrke/kondis på mandag, jogging tirsdag og fredag, styrke på store deler av kroppen tors. ukas beste økt er faktisk vanskelig å velge denne gangen, men det må nesten bli fredagens herlige 15km!

♥ ukens hendelse
valg av prosjekt til fordypning? og resten av onsdagen(lagde musikkvideo)

♥ ukens oppturer
mye godt humør, amerikanske pannekaker til frokost lørdag, også var jeg med alex igjen for første gang på tre uker, god treningsuke.

♥ ukens nedturer
engelskprøve, brukt alt for mye penger på mat osv, rakk ikke trening på søndag.

♥ ukens oppmuntring
på fredag var det kun 3 mnd igjen til jul!! og nest siste uka før ferie.

♥ ukens seier
må bli min nye rekord på 3d mølla, se under trening. også greide jeg å holde meg godis & ganske usunn fri alle hverdagene.

♥ ukens sang
har begynt å høre på litt eldre sanger igjen i det siste, en av de jeg har hørt mest på disse ukene er denne:
the fray - you found me

♥ ukens bilde

weheartit. herlig, ikkesant?

kommenter under om dere har forslag til endringer. ta bort, legge til eller bytte? isåfall, hva skal jeg bytte med? dette ble fort skrevet, så tenkte ikke lenge over hva jeg skulle ha med. vanligvis skal jeg prøve å poste dette hver søndag.
catharina adele

ikke helt som planglagt

Publisert: 26.09.2010 @ 23:05 Kategori: diverse Kommentarer: 0

(skulle egentlig vært postet for flere timer siden, men jeg glemte det helt)
noen ganger vurderer jeg å bare ta alt på sparket. når jeg gjør det, så slepper jeg ihvertfall å bli skuffet over meg selv eller lignende. i dag hadde jeg store planer for dagen, og planla nok litt for mye. huff, dømt til å mislykkes med så nøye planlegging. det burde til og med jeg ha skjønt, haha. min plan for dagen var å få i meg en god frokost, jogge meg en tur, gjøre jobben min, ordne meg forså og ta noen bilder til prosjektet mitt som jeg aldri fikk gjort i går. også skulle jeg hjem og øve på prøve, lage hjemmelagd pizza til kvelds også ta søndagskvelden foran tven. planlegging jah, haha. blir ikke alltid som man trur for å si det sånn. f.eks så kunne ikke modellen min til prosjektet i dag, så det ble ikke noe av. også skulle søsteren min jogge når jeg skulle det pluss at foreldrene mine kom hjem lang før de skulle, så noe jogging ble det ikke på meg i dag. så har jeg selvfølgelig surret bort masse tid på ingenting. det jeg har fått gjort er jobben min og avslapping med massemasse mat & godis.

ellers har det vært en veldig fin søndag, har jo vært sol ute osv. synd jeg har surret så mye som jeg har gjort, men sånn ble det da. ikke mye å gjøre noe med for å si det sånn. og nå er jeg nesten nødt til å gjøre litt matte, og lære meg den grafiske kalkulatoren sånn noenlunde om jeg skal ha noe hjelp i den. håper på en liten kveldstur, for litt frisk luft ihvertfall. men det må isåfall bli etter hjemmelaget pizza baking. men nå skal jeg gi meg, får være grenser hva jeg skal skrive her, og hva dere skal gidde å lese. (kanskje tilogmed et under om noen av dere har hatt ork til å lese så mye sammenhengende tekst om noe så uinteressant også.)

nei, ha en fin søndag a dere. nå graver jeg meg ned i matteboka.

i nåtid: nå har jeg på en eller annen måte kommet meg gjennom stoffet til matteprøven. vet ikke hvor mye jeg skjønner av det eller hvor godt det sitter, men jeg er ihvertfall gjennom. nå sitter jeg og koser meg med sjokolade og druer foran søndagsfilmen, mamma mia på tv3.

rettelse: ha en fortsatt fin søndagskveld! 
catharina adele

2708474434_de9315567d_large

"FUCK YOU!"

Publisert: 26.09.2010 @ 11:10 Kategori: musikk Kommentarer: 0

endelig en ny sang jeg digger. helt klart ny yndlingssang. synd teksten er skrivd om til "forget you" i steden for "fuck you" når den skal sendes på tv/radio osv. gjør den noe annerledes. hva synes du?
catharina adele

snart HELG

Publisert: 24.09.2010 @ 10:28 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

er sliten i dag. sliten i kroppen, sliten i hodet. har matte, dobbel norsktime og dobbel time med web foran meg. det regner i dag også, masse. men humøret er likevel ganske bra, det er jo tross alt bare noen 'få' treige timer til helg.

dagens outfit kommer senere i dag, fikk tatt noen raske bilder i dag tidlig.
catharina adele

actually, i am super woman

Publisert: 23.09.2010 @ 20:21 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

weheartit  mye av skoledagen gikk til den herlige bildesiden i dag. vet ikke hvorfor, men var i skikkelig bilde humør. kan sitte i flere timer og bare se på alle bildene, lagre de jeg liker og få inspirasjon. også brukte jeg den til å få litt inspo til en brusetikettoppgave(ikke bildene under). hehe.synes disse var litt kule jeg, gjorde du også? foresten, jeg vil ha sånn hipster..

ellers i dag har jeg vært en tur på trento. startet med litt oppvarming på mølla, også trente jeg hovedsakelig styrke på bena. tok litt mage også, pluss bittelitt rygg. armene.. de 'glemte' jeg. hehe huff, er så kjedelig å trene armene!! litt synd, da det er de som synes mest.

nå skal kvelden gå til avslapping foran mac & tv. torsdag kveld fra nydalen starter igjen i dag, så jeg istad. så skal prøve å få med meg det. ikke at jeg har så store forventninger da, forrige sesong synes jeg var ganske kjedelig. alt var så brukt opp. håper de kommer med noe bra nå altså, de er jo vanligvis veldig morsomme!

nå er det snart helg, det skal bli sykt deilig 
catharina adele


godsanger

Publisert: 22.09.2010 @ 22:02 Kategori: musikk Kommentarer: 1

shayne ward - breathless

aerosmith - don't wont to miss a thing

the beatles - here comes the sun

the beatles - all you need is love

stevie wonder - the sunshine of my life

stevie wonder - isn't she lovely

the killers - all these things that i've had done

liker sånn musikk også skjønner dere vel, ikke bare hiphop & r&b aktige greier. 
nå er det dusjen, noe godt til kveldsmat også natte som står på planen min. denne onsdagskvelden har bare vært slapp, vært veldig sliten. deilig med sånne kvelder og, alene hjemme med is og melkedrøm, nam. nå gleder jeg meg til å krype ned i den store deilige senga mi. 
catharina adele

skolelok

Publisert: 22.09.2010 @ 15:12 Kategori: hverdags Kommentarer: 2
meg og christian har lite å gjøre, foresten han jeg sitter vedsiden av i klasserommet!

i dag har vi kun valgt hva vi vil ha til prosjekt og fordypning. jeg valgte foto på første, sammen med ca 38 andre og det er 15 plasser. andre og tredje ble nettavise og video så blir spennende å se hva jeg får. det får vi vite etter høstferien!

ellers har vi bare sitter her på macene våre. alle førsteklassene fikk beskjed om å lage noen min med musikkvideo til sangen 'ompa til du dør' så vi var ute og filmet litt istad, ellers har vi ikke gjort noe annet. jeg har gjort norskleksa da!! jeg er flink.

i dag har jeg egentlig ikke så mye planer, får se hva dagen bringer! og foresten, lover at dette blir de siste webcambildene på en stund.
catharina adele

english, wehey

Publisert: 21.09.2010 @ 19:09 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

tirsdagen er snart over den også.. skoledagene går utrolig fort fortiden. startet dagen i dag med dobbelttime engelsk(prøve) som var ganske stressende. ellers har resten av dagen gått til avisjobbing. storkoser meg selvom det er endel å gjøre, jeg er foresten redaktør på min gruppe. skrevet to saker i dag, "mac - på eget ansvar" og "høsten er her - hvordan få den bedre?" altså 10 høsttips for oss sommermennesker.

ellers har jeg løpt 12 km i kjelleren, spist laksefilet med grønnsaksgrateng til middag, og nå sitter jeg her å knasker minigulrøtter. skal egentlig gjøre lekser, har en skjønnlitteratur tolkningsoppgave og engelsk stil til torsdag som må gjøres. så tjohei, her skal det jobbes!

ha en finfin tirsdagskveld videre a dere.

jeg har verdens søteste genser, så det så!

gøy med webcamet på macen. fin og nesten uten sminke etter trening, yesdae. 
catharina adele

en liten tur innom

Publisert: 20.09.2010 @ 20:42 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

heyhey alle dere der ute. nå har jeg akkurat fullført en sykt deilig økt på trento - zumbatime etterfulgt av kondis/styrketime. ohyeah, i dag hadde jeg energi ja! kan kanskje ha noe med det store matinntaket jeg har hatt de siste dagene, og jeg elsker det! mye å gjøre om dagen, flere innleveringer osv. så jeg er nødt til å prioritere. vil jo rekke alt.. skole, trening, venner, familie og kose tid. skole og trening blir det helt klart mest av i hverdagen, kos og venner dytter jeg helgen full med, så mye jeg bare kan.

nå er høsten her, det øser ned ute og høstfølelsen er på god plass for å si det sånn. men livet er herlig, og humøret er veldig bra om dagen! positivpositivpositiv. elsker det!

slenger med outfitet fra fredagen da det aldri kom på bloggen. hadde en veldig dårlig dag utseendemessig i dag så gadd ikke engang nærme meg kameraet.
strikkegenser fra jc, bh-topp og shorts fra bikbok, thigts fra gina, sko fra converse, smykker fra hm, spania.

ha en fortsatt kjempefin mandag, og en herlig uke videre! 
catharina adele

torsdagens og søtsug

Publisert: 16.09.2010 @ 21:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

hey you. dagen i dag har vært ganske bra. hadde min første time engelsk i dag, og jeg likte læreren veldig godt. han kunne ikke norsk, men det skal nok gå fint. trur jeg kan lære mye av han, noe jeg vil og trenger i engelsk! ellers hadde jeg media og min første naturfagtime på den nye skolen. naturfagtimen var igrunn bare kos, hadde om noe jeg hadde om første ukene på skedsmo så kunne svarene på de fleste spm, + at vi var sammen med line sin klasse. og vi hadde det veldig morsomt bakerst der. fine folk, fine folk. liker sørumsand veldig godt hittil!

ellers i dag har jeg bare slappet av, løpt en time, lagd middag og akkurat nå bakt noe muffins lignende greier(bildet). fikk så utrolig lyst på noe søtt, og jeg har jo egentlig en avtale med meg selv: ikke noe godis, kaker, chips, brus osv i hverdagen. så takk og lov for sukrin og hi-maize(smakløst fiber).ingrediensene for disse litt sunnere muffinsene ble: et egg, en eggehvitte, sukrin, litt over en toppet spiseskje hi-maize, en t-skje bakepulver og axa god morgen frokostblanding med blåbær i. også litt bake kakao i tre av dem. stek i ca 12 min. lagd fra hodet, gleder meg til å smake etterpå!

ellers ble antrekket veldig enkelt i dag.

buksethigts fra vero moda, lekeconverse, singlett fra cubus, silkeskjorte fra bikbok, smykker fra bikbok.
 
nå er det snart helg! bare en skoledag og forhåpentligvis en god treningsøkt igjen så venter det etterlengtet familiemiddag, kjendisburdsdag hos marie, mer trening og kos. wee.

ha en fin kveld og fredag i morgen!
catharina adele

onsdagens

Publisert: 15.09.2010 @ 18:47 Kategori: hverdags Kommentarer: 1
meg i dag. har hatt hele dagen med film i dag, var ganske spennede siden det var første gang :-) nå sitter jeg og koser meg med litt sjokolade og ramløsa. snart drar jeg og pappa ned på foreldremøte på skolen, jeg er nødt til å være med pga det er info folk fikk de første dagene. blæ. men jaja, sånn går det når jeg begynner lenge etter de andre.. hehe.

ha en fin onsdagkveld!
catharina adele

endring i planene

Publisert: 14.09.2010 @ 20:02 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 4

i dag skulle jeg egentlig dra på elevrådsseminar til Gjøvik sammen med en hel del andre elevrådsfolk fra Skedsmo vgs. men så skjedde det noe i går kveld som endret endel, noe jeg egentlig har ventet på innerst inne en god stund.
jeg fikk nemlig en oppringning fra sørumsand vgs om at jeg hadde fått plass på medialinjen der, og de måtte ha svar sånn ganske raskt på om jeg ville ha den. jeg fik igrunn litt sjokk med engang, jeg hadde innstilt meg på at jeg ikke kom til å få plass, og at jeg skulle gå et år på skedsmo. men selvfølgelig svarte jeg ja, det har nesten bare gode ting ved seg.

jeg fikk mac, jeg har mange venner som går media, det er mye større miljø(5 mediaklasser på vg1, skedsmo hadde bare to), de satser på media der, skolen ligger ti min unna, jeg kjenner folk på alle trinn og jeg stortrives allerede!
det som er minus er at jeg ikke lenger går på skole med mine kjære to, madeleine og mille. ikke at jeg så de mye på skedsmo heller da, bare i midttimene. men uansett, det er bare prinsippet. men det skal gå bra.. er det en ting jeg har lovet meg selv er at jeg ikke skal tenke venner fremfor skolegang, om det er ekte vennskap holder det uansett. en annen ting er jo at jeg også kommer til å savne den gamle klassen min, har jo hatt noen fine uker med dem også. men er fornøyd med min nye klasse og trur jeg kan få mye morro med dem, så dette skal nok gå fint!

nå ble det mye skriving her, nå skal jeg gi meg. nå er det en god, lang og varm dusj som venter på meg før det er kosekveld foran tv'en resten av kvelden

Tumblr_l7rrv9rkml1qzh5j8o1_500_large
weheartit
hadde vært noe om de så sånn ut da.. hehe. noen som vet om det er trekk eller noe klistremerkelignende greier? stor interesse for sånn dekorasjon på macen altså. skal foresten også kjøpe ny sånn mappe til den, den vi fikk var jo altfor stor. tips til steder med kule pc'mapper?
catharina adele

portrettbilder, studio

Publisert: 11.09.2010 @ 14:34 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 6
none bilder Tor Martin Dyrøy tok:


også noen bilder Yliana Syversen tok av meg.kjempeflinke fotografer begge to, husk at vi bare har hatt noen uker med foto. første oppdrag i studio dette her. funfunfun!

supermorsomt å være modell! og selvfølgelig å stå bak kamera. alltid elsket begge deler. hva synes dere om bildene?
catharina adele

1kmb, bildeserie

Publisert: 09.09.2010 @ 09:36 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 4bilder fra klassen var i studio forrige fredag, bildene er tatt av læreren vår Rune. Så her ser dere da klassen min, som jeg sitter sammen med nå! fotogreier frem til de siste timene i dag, da har jeg dobbelttime i engelsk og norsk. er vanligvis ikke glad i torsdager, denne er intet unntak. men skal nok gå bra, jeg skal lage taco til middag i dag + at jeg har dansetrening i kveld. så nok å glede seg til :-)

ha en kjempefin torsdag. nå er det snart helg!
catharina adele

god morgen!

Publisert: 08.09.2010 @ 08:35 Kategori: hverdags Kommentarer: 2
frokost er virkelig dagens beste måltid! som regel pleier jeg å spise to hjemmelagde knekkebrød med cottage cheese, kalkunpålegg og agurk på, + en blåbæryoghurt, vitaminene mine og et glass appelsinjuice.
i dag føler jeg meg fresh etter en løpetur jeg hadde i går kveld, og full av energi etter en frokost bestående av banan, cottage cheese, knekkebrød i biter, kiwi og jordbærsyltetøy sammen i en 'røre'. nammenam! skal nemlig snart tusle til toget, og begynne skoledagen med å løpe nebbenrunden som jeg har hørt er på 6km(?). herlig start på dagen, resten av timene på skolen har jeg foto. jeg liker onsdager.

4902969925_247531ded2_z_large
Tumblr_l56cq1rdel1qzr98mo1_500_large
weheartit

nå har jeg lagd meg stor matpakke til skolen, så nå gleder jeg meg til lunsj også. ha en strålende dag, uansett vær og humør!
catharina adele

en herlig søndag

Publisert: 07.09.2010 @ 08:41 Kategori: diverse Kommentarer: 2


et lite raskt innlegg med noen av bildene jeg tok når jeg dro med meg alex ut på søndagen. flere av bildene er hovedsakelig tatt for et fotoprosjekt, men har nok mange flere bilder å ta ser jeg. i dag har jeg lang dag, men med bare mediafag så det skal nok gå fint. ha en strålende tirsdag dere!
catharina adele

noen bilder fra lørdagen

Publisert: 06.09.2010 @ 08:26 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 2gøy med speilrefleks. nå sitter jeg på skolen, begynner om 5min. har foto, matte og naturfag
i dag. resten av dagen går til trento, de feirer nemlig 4års dag der i dag. så skjer endel der + at det er KAKE til alle. ha en herlig mandag a dere!
catharina adele

helgen og innkjøp

Publisert: 05.09.2010 @ 23:22 Kategori: diverse Kommentarer: 0
hey, noen kjappe ord før senga. hatt en strålende helg med venner, sol og kos. en liten oppramsing av helgen venter dere under her nå, så dere får et lite innblikk for hva jeg har bedrevet tiden min med.

fredag. mamma hentet meg etter skolen, vi dro på triaden og jeg fikk shoppet med meg to skjorter fra hm, en bluse og highwaist skinnshorts fra bikbok også bh og maskara fra cubus. dro hjem forså og gå ned til mari helene like nedi gaten her, der det var fest. koste meg, danset og hadde det veldig bra med folka!


de to siste er lånt fra fracebook

lørdag. startet dagen med bootcamp på trento, som var utrolig deilig! hadde en veldig bra dag, fint vær og hadde huset for megselv. fikk besøk av alex, leide film, lagde taco, koste oss med godis og fikk besøk senere på kvelden av martin, marita, tonje og elise. kos!

haha, dør av det bildet her..
alex lekte også litt fotograf tidligere på dagen, men de bildene kommer senere.

søndagen. sov lenge før vi lagde oss en god frokost. slappet av, dro med meg alex ut så jeg fikk tatt noen bilder angående et prosjekt vi har til torsdag. herlig vær, pause på cafeen nuno, hjemmelagd pizza og avslapping.

NÅ er det natta. noen av bildene jeg tok i dag kommer i morgen, ha en strålende morgendag!
catharina adele

mine første fotooppgaver

Publisert: 02.09.2010 @ 10:25 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 10
hey, travel hverdag. i dag våknet jeg kvart over åtte, men heldigvis fikk pappa kjørt meg så jeg akkurat rakk skolen ti over ni. lang dag i dag med dansetrening rett etterpå så er nok ganske klar for senga når jeg kommer hjem i kveld.

sitter og har foto på skolen, har om portrettbilder og slikt. går igjennom portrettbildene alle i klasen har tatt, to og to om hverandre. må si det er mange flinke fotografer her i denne klassen altså! vi skal også skrive en artikkel om frihet til dette bildet, pluss at det skal stå hva modellen din mener frihet er.

her er bildet jeg tok av karina, dette skulle ikke være redigert.

hva synes du om portrettbildet mitt?

i går leverte jeg foresten min første fotooppgave! sykt hvor mye vi har lært om fotografi, photoshop, speilrefleks, innstillinger osv. oppgaven var om uskarphet i dybde og bevegelse, altså to forskjellige bilder.
 
et naturbilde med liten blender, fokus på motivet og uklart rundt. dette ble mit ferdige resultat, ferdig redigert i photoshop. synes det ble bra til å være mitt første bilde tatt med speilrefleks jeg!


også var det et bilde som motivet skulle være i uskarphet mens bakgrunnen skulle være skarp. da valgte jeg å ta et bilde av en 'ensom' jente som føler seg veldig alene, men er hun egentlig det? brukte sånn spøkelse/gjenferd ide her. og ja det skulle være en liten historie bak bildet.


hva synes dere om bildene? husk at jeg omtrent aldri hadde tatt i et speilrefleks før jeg tok disse bildene da, men all kritikk er god kritikk. jeg vil bare bli bedre så kom med det!
catharina adele
hits