Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: september 2011

Gla' fredag

Publisert: 30.sep.2011 @ 21:28 Kategori: diverse Kommentarer: 3I dag ble det ullthigtsen, og svart strikkegenser med vanlig genser under, boots og yndlingsveska.. Dette ble for varmt. Men klager ikke, veldig deilig er det!

I dag har jeg vært i Oslo med media på skolen, 2. og 3. klasse. Først var det helt greit, men kjedelig med svart-hvitt film om livet til Fritjof(?) Nansen. Men så ble det mer spennende for min del, for etter denne filmen tok vi nemlig turen til Amnesty International og fikk et lite foredrag fra dem. Spennende! Vi skal nemlig ha oppgave med Amnesty tema ukene etter ferien.

Også ble det lit shopping da, var jo i Oslo.. Og jeg hadde en halvpris kupong fra bikbok så jeg fikk jakken til 200 istedenfor 400! Har hatt lyst på denne lenge, men har ikke hatt lyst til å bruke så mye penger på en slik en, men nå slapp jeg jo det.


Også var det 70 prosent på disse på Carlings.. 

Når vi slutten på 'skolen' dro Marie, Line, Martine og jeg på Mr.Hong og spiste kjempe god mat! Aldri vært der før, men jeg skal absolutt dit igjen. Vi spiste buffet, og kunne velge alt av grønnsaker og forskjellige typer kjøtt som de wokket rett foran nesen på oss. Også var det forskjellig ris, nudler, poteter, sauser og salater som man kunne forsyne seg med ved siden av. Spis så mye du vil for en billig penge, det liker vi! Namnam.

Iphone bilder
Og dere, jeg spiste med spisepinner, og jeg greide det! Vet ikke om jeg holdt riktig, men jeg fikk da tak i maten.. Hehe. 

Har du spist på Mr. Hong før? Hva synes du om innkjøpet?

Nå er det kosekveld resten av kvelden for meg! Gikk meg en tur i finværet, før jeg gikk innom Trento for en styrkeøkt tidligere i kveld. Deilig! Gleder meg til en uke fri nå, med forhåpentligvis masse god trening og kos. 

Håper alle har hatt en like fin fredag som meg! Nyt finværet mens dere kan. Leste på skjermen på Trento i dag at selv om det er sol nå, kan snøen komme i løpet av uken.. Så jeg skal ihvertfall nyte det så mye som mulig, og håpe på at snøvarselen er feil. 

Ha en strålende kveld videre.
Catharina Adele

Torsdagskos

Publisert: 29.sep.2011 @ 21:46 Kategori: hverdags Kommentarer: 5

'Sterk er det nye slank', i like it!

Dette er min torsdagskveld! LagdeKristines kjempe gode sjokolademuffinsene i stad, etter en tur ute i det supre været. Fikk skikkelig sommerfølelse, for det var virkelig varmt! Syndet benet mitt litt da, kind of.. Jeg løp/gikk nemlig min vanlige runde på 12 km, istedenfor å trene styrke på et klamt treningssenter. Fristelsen ble for stor. Men tror det gikk ganske så bra, for vondere er det absolutt ikke nå. Og ikke var det noe særlig vondt å løpe heller, var faktisk bedre enn å gå. Så da ble det en halvannen time med bevegelse i deilig natur, med 146 i gjennomsnittspuls tror jeg det var. Fra min gode treningsvenn pulsklokka. 

Så nå er det kos for min del en stund til før jeg hopper i seng. Er allerede på min tredje muffins, utrolig saftige og gode! Nam. Håper alle har hatt en super torsdag, nå er det snart helg!

Catharina Adele

TORSDAG

Publisert: 29.sep.2011 @ 15:01 Kategori: hverdags Kommentarer: 5Dagens inspo..

Sol, varme og siste dag på skolen før ferie. Ohyeah, humøret på topp. I dag skal jeg trene, men benet mitt gjør meg så usikker på hva jeg skal gjøre.. Tenker  at det smarteste er en overkroppsøkt i dag. Aller helst ville jeg jogget i det deilige været, men siden det var etter tirsdagens løpetur jeg ble sånn i benet tviler jeg på om det er noe lurt.
Noen som har hatt lignende smerter i lårmuskelen, at benet ikke fungerer helt som det skal?

Dagen frem til nå har vært noe stressende, da jeg egentlig skulle redigere film ferdig til halv 4. Som jeg sa i går, så kan ikke jeg redigering av film.. Så har vært litt frustrert i løpet av dagen. Men nå fikk jeg den fine beskjeden om at vi kan levere mandagen etter høstferien. Så nå slapper jeg litt mer av. 

Tips til hva jeg kan gjøre for en god treningsøkt, uten å bruke den fremste lårmuskelen for mye?

I dag håper jeg at jeg får bakt noen muffines eller lignende.. Nam nam. Trenger å ha med meg noe digg til Oslo i morgen. Da er det kino med trinnet, og da må jeg jo ha med meg noe godt! Et must for meg å ha noe godt på kino.. Hehe.

Håper alle har en sporty, super torsdag! Nå er det snart helg, og ikke minst.. Ferie! Yay.
Catharina Adele 

En teit onsdag

Publisert: 28.sep.2011 @ 18:39 Kategori: hverdags Kommentarer: 3


Smiler selv om dagen er litt uggen, og ting ikke går helt min vei i dag.. 

Kom meg igjennom skoledagen på et vis. Skulle tro jeg hadde hatt en bra dag på skolen i dag, da jeg har foto hele onsdagene. Men i dag kunne jeg glemme det. For i dag satt vi på rompa, i et mørkt rom og så på læreren gå igjennom grunnleggende ting som vi skal kunne. Hele dagen. Altså, jeg vil lære. Men det der ble litt i overkant mye, hadde ikke sjangs til å få med meg alt. Og i tillegg til litt for lite søvn i natt så duppet jeg av flere ganger.. Det var det flere som gjorde også. Venninnen min fikk kastet en penn på seg fordi hun sovnet.. Hehe. 

I kveld har jeg ikke mange andre planer enn å prøve å redigere film, men frem til nå har jeg egentlig sittet som et spårsmålstegn foran redigeringsprogrammet. Jeg aner jo ikke hvordan jeg gjør slikt! Muligens smart å lære oss før vi som ikke går video skal gjøre det på egenhånd? 

Ellers har jeg mye energi, og greit humør. Men trene kan jeg ikke gjøre, da jeg har et lår som verker noe enormt når jeg spenner muskelen. Føles ut som om det er blitt slått knute på muskelen.. Blæ. Gått rundt veldig rart i hele dag, og unngått trapper så mye som mulig..Tørr ikke annet enn å la det hvile så lenge det er slik. 

Hadde også tenkt til å kose meg litt på kjøkkenet å bake noe godt i dag, da jeg ikke får trent noe. Men det kunne jeg heller ikke, da mamma har 'jenteklubb' med venninnene sine her i kveld. Da fikk jeg ikke lov til å kokkelere, i tilfellet jeg rotet/sølet.. Gleder meg til latterhyl, og kakling frem til midtnatt. Har visst enda en natt med lite søvn i vente!

Så denne dagen er ikke best. Men, jeg smiler selv om og tenker at vi er halvveis til helg og ferie! Da kan jeg fokusere på trening, kos og venner, og glemme skolen for en uke. Det skal bli deilig :-) 

Hvordan har din dag vært? 
Catharina Adele

Moves like jagger

Publisert: 28.sep.2011 @ 11:06 Kategori: diverse Kommentarer: 3

I går kveld lå jeg i sofaen som et slakt etter en stor og god middag, og selvfølgelig en deilig dessert av sunn brownie, bær og noen sjokoladebiter.

Ble liggende en stund og småsove, før jeg satte på Spotify. Sangen over startet, og kroppen våknet til live! Kriblet i hele kroppen, og jeg ble fylt opp med energi. Så da hoppet jeg likesågodt i joggeskoene, og inn på naborommet der jeg er så heldig og har tredemølle. Så da ble det en mil på mølla, godt fornøyd da jeg egentlig ikke hadde tenkt til å trene.

Musikk kan gjøre underverker! 


En svett og energifylt jente etter løpetur, svette i øyet med rennende maskara.. Deilig. 

Det som er dumt med slike turer på kvelden, er at jeg får problemer med å sove da det blir tid for det. Så jeg brukte lang tid på å sovne i går natt, og i dag er jeg da som følger av det trøtt.

Snakkes senere i dag tenker jeg, nå har jeg foto.
Catharina Adele 

Aktivitetsleder

Publisert: 27.sep.2011 @ 19:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 3I hele dag har jeg sittet i elevrådsmøte, noe som var ganske så spennende! Fikk møte alle de andre tillitsvalgte fra skolen, og tror vi er en veldig fin gjeng som kan få til et godt år med elevrådsarbeid sammen! Vi valgte også styret i dag, og jeg fikk æren av å bli aktivitetsleder. Det var ikke så vanskelig å bli det, da jeg var den eneste som stilte. Men jeg er fornøyd. Da håper jeg det blir fine happeninger på skolen fremover, og pepperkaker servert på morningen i kantinen 1. des blant annet.. Hehe. 

Ellers i dag har jeg vært på møte i Lillestrøm, og nå er jeg sliten. Sofaen, god mat og frustrerte fruer frister mest i kveld kjenner jeg. Har en ganske stor oppgave jeg må være ferdig med til torsdag også, så har egentlig nok å gjøre der.. Gleder meg til en uke fri fra skole nå, det skal bli veldig deilig!

Har ikke så mye mer å fortelle, og veldig lite spennende innlegg for tiden. Slike perioder blir det bare!
Ha en fortsatt fin tirsdag alle sammen!
Catharina Adele 

Mr viljestyrke

Publisert: 26.sep.2011 @ 21:02 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Da er dagen blitt kveld igjen, og dagen ble ikke helt som ønsket. En tung start på uken, med en slapp kropp som aller helst ønsket å ligge i sengen sammen med min kjære på morningen i dag. 

Appetitten har også vært stor i dag, helt umettelig faktisk. Spiste på noe hele skoledagen, og fortsatte når jeg kom hjem.. Hehe. Typisk på slike dager da sofaen frister mer enn noe annet, og kroppen ligger noen timer minus med søvnen. 

Heldigvis så har jeg en god venn ved min side, nemlig viljestyrken. Han fikk meg igjennom en time med zumba og en time med bootcamp. Fornøyd over å ha fullført timen, selv om det ikke ble best i dag! 

Men her kommer det noen få bilder fra Marie sin bursdagsfeiring.. Hode, skulder, kne og tå med en helt latterlig sang ble det mye latter, de første to bildene!

kjæresten min, hjerte

Var en kjempefin kveld, ihvertfall de få timene Jonas og jeg var der! Sosiale kvelder blir som oftest likt fra min side ihvertfall. Spesielt om det inneholder fine folk, musikk og dans!

Da er det kveldsmat tid for meg, og muligens senga rett etterpå. Kjenner det blir ensomt å ligge alene igjen i den store sengen.. Er jo så koselig å ha besøk, i tillegg til at jeg sover hundre ganger bedre. Merker forskjell på den der altså, selv om det bare var to netter med selskap nå. Men får vel bare late som om Jonas fortsatt ligger der :-) Hehe. 

God natt!
Catharina Adele 

Two weeks

Publisert: 26.sep.2011 @ 09:56 Kategori: helg Kommentarer: 5


Utrolig fin stilling og bilde, for å vise hvordan jeg så ut på fredagen.. Hehe

Jeg har som skrevet i går, hatt en utrolig bra helg. Startet med bursdagen til Mari, før jeg dro til kjæresten min som jeg ikke hadde sett på 5 uker. Det var utrolig fint å se han igjen! Så resten av helgen har vi bare slappet av, vært i koselig bursdag hos Marie og spist masse god mat. Nå er han hjemme hos meg, og skal snart dra til flyplassen for å dra tilbake til Vestlandet. Kommer til å savne han, men gleder meg til han er hjemme om allerede to uker igjen. Også er dte jo kun en uke igjen, også har jeg høstferie. Teit at Jonas har høstferie uken etter meg, men det er ikke noe å gjøre noe med. 

Håper alle har hatt en strålende helg. Nå er det ny uke, med litt av hvert som skjer før det er en uke fri. Plutselig er kjæresten min tilbake hos meg igjen!


Bilde fra lørdagen, elsker denne ear cuffen!

Flere bilder fra helgen kommer senere. Har kun fått inn noen få på macen.
Catharina Adele 

Et lite hallo

Publisert: 25.sep.2011 @ 19:54 Kategori: helg Kommentarer: 2


SMASK!

Har en fantastisk fin helg med fine folk og verden beste kjæreste. Så bloggen er ikke førsteprioritet akkurat nå. Nå er Jonas hjemme hos seg selv en tur, så da er det egentlig meningen at jeg skal øve til samfunnsfag prøven jeg har i morgen. Gjør jeg det.. Neida, jeg blogger for dere i steden jeg! Mye morsommere.. 

Ellers har vi bare slappet av i dag, lagd brownies og godiskuler, og spist taco med familien. Superherlig å ha Jonas hos meg igjen, så jeg storkoser meg og nyter hvert minutt. Han drar jo allerede igjen i morgen. Heldigvis er det kun to uker til han kommer hjem for høstferie! Uken etter oss, typisk nok. 

Kos dere resten av helgen! Nyt.
Catharina Adele

Kakaokonkurranse

Publisert: 23.sep.2011 @ 11:53 Kategori: diverse Kommentarer: 1

Er med på konkurranse om å vinne kakaopulver, kakaonibs og kakaosmør. Alt helt rått! Som den sjokoladeelskende personen jeg er kunne det ikke vært mer perfekt enn en konkurranse som denne. Vinner trekkes i dag! Trykk HER for å komme til konkurransen. 

Catharina Adele

 

Fredag morning

Publisert: 23.sep.2011 @ 09:04 Kategori: hverdags Kommentarer: 5


Dette synet stod jeg opp til i dag.. Min første tanke: kamera,kamera,kamera.. Fotonerd? Neida, joda.. Littså.

Da er endelig fredagen kommet, og jeg våknet halv sju av meg selv! Ikke trøtt i det hele tatt faktisk.. Rart det der. Lå i senga og dro meg frem til klokken sju, da orket jeg ikke mer. 

Nå skal jeg gå å lage meg frokost, dagen har ihvertfall startet supert så da håper jeg resten blir det også. Må bare komme meg igjennom noen litt fæle timer med masse fag, og en prøve først. Prøven fikk jeg foresten lest svært lite på i går.. Og nå sitter jeg og blogger istedenfor. Shame on me.

Nå er solen stor på blå himmel her hos meg. Ha en super fredag om vi ikke snakkes siden.

Måtte vente til jeg kom på skolen for å laste opp bildene.. Så nå er jeg på skolen! Og utrolig nok kom jeg for sent.. Har alltid litt for god tid når jeg har god tid.
Catharina Adele 

Winterjacket

Publisert: 22.sep.2011 @ 21:00 Kategori: shopping Kommentarer: 2

Her har dere årets vinterjakke for min del. Kjempefornøyd med den, alltid litt skummelt å bestille på nett. Den var mørkere enn på bildet, men det visste jeg da det pleier å være sånn i forhold til bildene på nelly som er veldig lyse. Da blir den ikke så fort møkkete heller! Liker at den kan brukes på så mange forskjellige måter.. Viser dere en del av dem over her..

Men nå bruker jeg tiden på alt annet enn jeg skal. Har enda ikke startet å øve på prøven jeg skal ha i morgen.. Fy Catharina, dette er ikke bra. Så nå vet jeg hvor jeg må finne veien.

Må bare lage meg noen proteinlapper, og litt skyrsnadderblanding først.. Hehe. Kom nemlig akkurat hjem fra en veldig sjapp styrkeøkt. Da er jeg klar for treningsfri helg!

Catharina Adele

Torsdagens

Publisert: 22.sep.2011 @ 17:13 Kategori: hverdags Kommentarer: 4Torsdag ettermiddag. Dagen har vært bedre enn forventet, da gruppa mi fikk filmet en god del mer i dag. Vi intervjuet Stein, rådgiver på skolen også dro vi til Oslo for å intervjue Ef. Det gikk glimrende, litt skummelt å være reporter med det gikk så bra så. Vi fikk også en del klippebilder rundt omkring i Oslo. Ble visst Oslotur på meg i dag også, forhåpentligvis får vi igjen penger for billettene av skolen.. Svinedyrt! Men dagen har vært fin, det er sol ute og jeg har på meg ponchoen min i dag. Bare det er noe å smile av, for den er supergod og varm. Trengte kun den over en langermet genser i dag. 

Nå venter jeg på at middagen min skal bli ferdig, sulten jente.. Får nøye meg med litt sjokolade, og en tekopp imens. Resten av kvelden går nok til språkhistorie lesing d jeg har prøve i morgen. Får trøste meg med at det er helg etter skoledagen i morgen, med to bursdager og ikke minst kjærestekos som venter! Håper på en liten styrkeøkt innimellom puggingen, hadde vært godt før det blir fri resten av uken. 


Senere skal jeg vise dere jakken min, jeg er kjempefornøyd!

Hva gjør dere i dag, gleder dere dere også til helg? 
Catharina Adele 

God natt!

Publisert: 21.sep.2011 @ 22:45 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Kun et kort innlegg før det er natta. Er helt kake, og kjempetrøtt/sliten nå så nå gleder jeg meg til å krype under dyna og sove. Dagen har vært bra, med Oslotur med fotoklassen der vi så på hele fire fotogallerier. Noen bedre enn andre. Etter dette dro Marie, Martine og jeg på Yoghurt Heaven.. Nam nam, det var godt. Før vi ruslet rundt og tittet litt rundt i noen butikker. 

Resten av dagen har bare blitt borte på spising, laging av knekkebrød og sløving foran macen. Også har jeg hentet den nye vinterjakken min da, viser dere kanskje senere. Så det var den dagen, jeg er sliten og veldig klar for helg!Iphone bilder. Namnam!

God natt alle dere der ute! Halvveis til helg nå..
Catharina Adele 

Tirsdags kvelden

Publisert: 20.sep.2011 @ 21:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 2Trøtt og sliten jente på morningen i dag.. 

Da var det kvelden i dag også, tirsdag kveld. Til tross for grått og trist vær, kom jeg meg opp av sofakroken for en mils løpetur på mølla! Var ikke den beste, men jeg er fornøyd da kroppen ikke var helt med i dag. Nå har jeg funnet meg til rette i sofaen igjen, med en stor kopp kakao og onepiecen på. Mm, hva er vel bedre enn det på en høstkveld som denne? Hm, det må vel isåfall være i armkroken til min kjære i tillegg.. Men sånn er det ikke!

Nå sitter jeg og skjuler(?) bort på norskboka som ligger og ser stygt på meg på den andre siden av sofaen.... Prøven jeg har senere i uken kommer nærmere og nærmere, men det skal visst være fryktelig tung å starte lesingen. Bah.

Forhåpentligvis vil morgendagen gå sånn noenlunde fort, da fotoklassen skal til Oslo for å se på noen fotoutstillinger. Liker slike dager som ikke er som alle andre, en redning i en ellers lik uke. 

Hva har du brukt kvelden din på?

Nå skriker kveldsmaten på meg! God natt når den tid kommer.
Catharina Adele 

 

 

Gla' mandag

Publisert: 19.sep.2011 @ 20:49 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


Det ville ikke snu seg, så da ble det sånn!

Hatt en super start på uken, med en tøff treningsøkt og grei dag på skolen. Fikk ny oppgave på skolen i dag, som jeg hadde gruet meg litt til. Men den var ikke så ille som forventet, og vi på gruppen min kom godt i gang i dag så dette ser vel noe lovende ut. Hater når det blir stress de siste dagene med en oppgave, fordi man aldri kommer seg igang.. Så håper vi kommer oss godt i gang denne uken!

Humør og kropp føles ti ganger bedre nå enn den gjorde forrige uke.. Da hadde jeg søvnmangel, tung kropp og negative tanker som inntok hodet mitt. Men nå er det heller det helt omvendte! Klar for å gjøre det beste ut av uken som kommer, så helgen kommer så fort som mulig! Da er det nemlig bårde bursdagsfest, og min kjære som venter på meg. Wee, gla' jente!


Dagen startet ganske tungt med masse, masse regn utenfor vinduet i dag tidlig. Men med gode, lilla Hunterstøvler på bena overlever man det også gitt! 90% av jentene på Sørumsand hadde sikkert på seg sånne i dag.. Men med god grunn. Ble litt feil vei dette bildet også..

Nå skal jeg spise kveldsmat, og slappe av litt før det er senga. Føler meg klar for en ny dag i morgen allerede, elsker å ha masse energi igjen! 

Har du hatt en blåmandag, eller en glamandag i dag du?
Catharina Adele 

 

Reproduksjonsoppgave

Publisert: 19.sep.2011 @ 13:06 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 9Min andre mediaoppgave i år var denne oppgaven. Vi skulle finne et eller annet, helst kunst, kjente video/reklamesnutter osv og repdrodusere det på vår egen måte. Da fant jeg dette bildet, også tok jeg bilde av min kjære Madeleine. Passet jo så bra, for hun har jo også så vakker farge på håret sitt! Resten redigerte jeg i photoshop, farger, 'ekstraansikt' osv.. Med min egen vri da, som kunne være en del av oppgaven om vi ville det.
Jeg er fornøyd, for jeg fikk 5+ på denne oppgaven.

Hva synes du om reproduksjonen min?
Catharina Adele 

Helgemys

Publisert: 18.sep.2011 @ 20:19 Kategori: helg Kommentarer: 3

Det er søndag kveld, det regner ute og det er fyr i peisen. Skikkelig deilig høstkveld, som er ment for å nytes inne med god mat og film! 

Tidligere i dag vasket jeg min lille kjellerleilighet, før jeg løp meg en god joggetur på omkring 12 km på mølla før middag. Det var deilig det, og nå er jeg god sliten på kroppen. Da er det ekstra deilig å kose seg med is, cola zero, sjokolade osv. og lade opp til en ny uke med nye utfordringer! 

Den kommende uken har jeg planer om komme meg igjennom så fort som mulig, helst med et smil om munnen og med positive tanker. Kjæresten kommer nemlig hjem en tur til helgen, og jeg gleder meg som en liten unge til å se han igjen! Skal bli utrolig deilig etter 5 uker. I tillegg er han på seiltur frem til fredag, så jeg får ikke engang snakket med han over meld.. Da blir det nok bare ekstra deilig når jeg møter han sent fredag kveld!
En bitteliten del av noe av det jeg har kost/koser meg med denne helgen.. Nå skal jeg lage meg flere godiskuler, og hente meg mer is! Nommenom.

Har du hatt en koselig helg?

Nå skal jeg kose meg i helgens siste timer, og gjør meg klar for den kommende uken!
Catharina Adele 

Shopping i hovudstaden

Publisert: 17.sep.2011 @ 22:50 Kategori: shopping Kommentarer: 7

Hatt to veldig fine dager i Oslo, med rusling i butikker og søsterkos. Er veldig fornøyd med innkjøpene mine, derfor så deler jeg likesågodt det jeg har kjøpt med dere. Har en veldig bra dag i dag, med masse energi fra alt det gode jeg har spist hittil i helgen. Ser frem til enda mer moms resten av kvelden. Smil. Fin lørdag, beste dagen i uken!
 


Korsring, håndsmykke og armbånd fra Gina Tricot. Ring fra Weekday.


Kjede og ear cuffs fra Glitter.
Mørkeblå ponsho, og thigts fra Gina Tricot.
Elsker at det er så mye indianer inspirert i butikken nå. Varme og gode med ull!


Skikkelige, veldig gode og varme vintersko fra Timberland, Urban.
Stolt over å ha investert i noen ordentlige, vanntette vintersko!


Kjole fra Weekday, strømpebukse fra Monki.


Stor lilla hals fra Gina, Lue fra Monki og Kittysokker fra HM.


Øredobb(er) fra Gina..
Me like!

Hva synes dere, noe dere likte? Jeg er fornøyd, og jeg har i tillegg brukt penger på en veldig fin vinterjakke. Men den har jeg bestilt over nett, så den viser jeg ikke før den er i hus. Nå kan vintern komme, godt å være tidlig ute med vinterklærne når man er så frøsen som det jeg er.. 

Catharina Adele

Søsterkos

Publisert: 16.sep.2011 @ 15:08 Kategori: helg Kommentarer: 0Bilde av meg og søster fra Scotland! 

Da drar jeg snart og tilbringer kvelden med søstern. Gleder meg til taco kos, Aker brygge og rusling i Oslo. Det er sol og kjempefint ute, nyt det før det blir altfor kaldt! Nå venter jeg på at klokka snart skal bli halv 4.. Oppgaven er levert, og det er også egenvurderingen. Føles godt!

Ha en kjempekos fredagskveld, nå er det snart helg! 
Catharina Adele 

Fredag morgen

Publisert: 16.sep.2011 @ 11:45 Kategori: hverdags Kommentarer: 4Kjedet meg litt i går, så da lagde jeg denne flotte tegneseriern med en av de tørreste vitsene.. Lovte Jonas å bruke den i avisoppslag oppgaven min, så da måtte jeg jo det da. Hah, kjempemorsom altså..  Brukte maks ti min på ps denne her, så fin er den ikke. 

Eller er det sol i dag, og det er fredag! Nå er det tre kvarter igjen av norsktimen og vi har språkhistorie. Jeg gleder meg til helg og masse kos. Skal brukte kvelden og dagen i morgen sammen med søsteren min som jeg ikke har sett siden mai(!!). Det er lenge, men hun er jo så opptatt hele tiden. Så jeg skal til Oslo etter skolen, også skal vi ut på nattåpent på Akerbygge i kveldinga. Har du planer for kvelden?

Ellers er jeg ganske opplagt i kroppen etter en god styrkeøkt i går kveld, det var deilig. Hodet derimot, er tett og snørrete.. Mm. 

Ha en super fredag videre!
Catharina Adele 

A sky full of lighters

Publisert: 15.sep.2011 @ 12:02 Kategori: diverse Kommentarer: 2

 

For en uke dette er.. Bah. Forkjølelse og kropp kjemper imot meg og vil virkelig ikke høre etter. Jeg har problemer med å sove, og ligget veldig i søvnmangel. Tanker og følelser lever sitt eget liv, og jeg kan plutselig begynne å gråte for ingenting. Hva skjer med meg? Tror jeg trenger helg jeg, fint at det kun er to dager igjen. 

Ellers sitter jeg med objektivkoppen min og nidrikker vanilje te.. Vil bli frisk, NÅ! Helst i går. 


Koppen jeg fikk fra kjæresten i vinter, minner meg om han så en fin detalje i hverdagen!

Ellers fikk jeg en deilig gåtur i solen i går, utrolig deilig vær ute! Sånt blir man glad av. Også gikk turen til frisøren for kipping av tupper, og striping av ettervekst. Ser ikke store forskjellen om man ikke ser etter, ingen som har merket noe enda ihvertfall. Men det gjør ikke noe. 

Fikk også noe småtteri av mor fra turen deres i Palma. Hadde gjort noen få ønskebestillinger.. Hehe.Smil. Tusen takk Mams! 

Tar av med bokeh effekt da.. Hehe. Når jeg endelig gadd å finne ut hvordan man gjør det så ble pluselig alle bildene her med den effekten. Det var jo nesten litt for enkelt!

Resten av dagen tar jeg som den kommer. Viktig å høre på kroppen vet dere. Ha en finfin torsdag videre!
Catharina Adele 

SolOnsdag

Publisert: 14.sep.2011 @ 11:55 Kategori: hverdags Kommentarer: 5


foto: Jennifer Maria Powell. Gammelt bilde, begynner å nærme seg et år siden dette her faktisk.. 

Gleder meg til å se denne gutten igjen! Nå er det bare en og en halv uke igjen før han kommer hjem for en helg. Da har han vært borte i fem uker. Ikke egentlig lenge når man tenker over det, men jeg synes det er lenge nok altså. Hehe. Savner han veldig, og gleder meg til å gi han en kjempeklem når han kommer hjem. ! For de av dere som ikke vet det, så er han på fokehøyskole på Vestlandet for et år. 

Våknet i dag tidlig snørrete, med vond hals. Det første jeg tenkte var egentlig bare, noo ikke nå igjen?! Var jo veldig fokjølet for bare to uker siden.. Håper jeg blir frisk igjen snart, helst med en gang. 
Ellers er vi halvveis til helg i dag, pluss at vi har halv dag. Deilig! Dagen i dag går til klipp av hår og striping av etterveksten. Har ikke vært hos frisøren siden tidlig mai.. Så er vel på tide.  Håper det blir tid til en gåtur før eller etter frisørtimen, for nå kom plutselig solen frem! Smil. 

Håper alle har en fin onsdag! 
Catharina Adele 

Treningsmusikk

Publisert: 13.sep.2011 @ 23:01 Kategori: musikk Kommentarer: 7

Musikk som får humøret til å stige, og kroppen til å ville bevege på seg! Funker for min del ihvertfall.

Alexandra Stan - Show me the way

Inna - Club rocker

Alexandra Stan - Crazy

Cher loyd - Swagger jagger

Sak Noel - Loca People

Chris Brown - Beautiful People 

 D.O.N.S. - Rollin' Deep

Benny Benassi - Cinema (Skrillex)Lengter tilbake til sol og varme i La Manga i sommer.. Her regner det, og bare regner det gitt. Norsk høst!

Har dere noen bra treningsmusikk?
Catharina Adele

Daydreamer

Publisert: 13.sep.2011 @ 15:25 Kategori: hverdags Kommentarer: 3


Tekoppen er en del av en trøtt skoledag.. fra weheartit

En liten svipptur innom her innimellom oppgave jobbingen. Har en god del å gjøre, men måtte ta en pause. Tankene flyr lett vekk på andre ting, spesielt når jeg blir sliten og lei. Jeg er en dagdrømmer. Det har jeg alltid vært! Må lære meg å leve litt mer i nåtiden tror jeg.. Hehe. 

I dag er det kickboxing igjen. Men i dag er det i Lillestrøm istedenfor på Skedsmo.. Fant nemlig ut at de hadde til halve prisen der, også er det mye enklere å komme seg dit. Så det er jo verdt en prøvetime! 

Nå har jeg vært alene hjemme siden før helgen også, så nå gleder jeg meg litt til mams og paps kommer hjem i natt og holder meg med selskap ved middagsbordet. Kjedelig å lage mat bare til en! Eneste negative med det er at jeg ikke kan 'gjøre som jeg vil', og at masingen kommer tilbake. 

Hva skal du bruke tirsdagen din på?
Catharina Adele 

Squashmuffins

Publisert: 12.sep.2011 @ 21:52 Kategori: diverse Kommentarer: 4

Da er mandagen snart over, og jeg snudde om dagen som startet superdårlig til å bli veldig bra med en veldig god treningøkt. Hatt flere små gleder som har snudd dagen litt og litt bedre gjennom dagen.. Under ser dere noen av dem.

Når jeg kom hjem, laget jeg også disse. Med oppskrift fra Kristine. Tusen takk for det!


Squashmuffins!

Overrasket meg veldig at de ble så mørke.. Vet ikke om de skal være sånn, men de var ihvertfall veldig gode! Litt annerledes konsistens enn vanlige muffins, litt seigere men også veldig saftige. Toppingen lagde jeg etter jeg tok bildet, og det var jo bare toppen på kaka!

 


Også lå disse to i postkassen, etter jeg har svart på mange spørreundersøkelser på panel.no.. Ikke mye, men det er nok for å gi meg et ekstra smil. Neste gang skal jeg bruke poengene mine på å gi penger til et barnehjem e.l.

 


God kveldsmat! Må si nesten alle mine mellommåltider og desserter blir inntatt fra skåler.. Er jo så godt og blande masse godt sammen! Her har jeg sukkerfri gele, blåbær med sukrin, skyr naturell, gojibær og et halvspist knekkebrød med hjemmelaget sjokopålegg. Ananas og c-vitaminvann med blåbær smak er vedsiden av. 

Nå sier jeg god natt. Skal prøve å komme meg i seng litt tidligere i dag.. 

Har du trent eller bakt noe i dag?
Catharina Adele 

Sleepy head

Publisert: 12.sep.2011 @ 14:53 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

(skulle vært postet i dag tidlig, men det funket ikke)

Mandagsomorningen ble ikke som jeg ville i dag. Våknet av av vekkerklokken hadde ringt i 10min, og jeg som alltid pleier å sprette og og skru den av med en eneste gang pga dne fæle lyden. Men i dag våknet jeg altså ikke på rundt 10 min.. Trøtt ja! Tror det kan ha noe med å gjøre at jeg ikke greide å legge fra meg en bok i går kveld, så jeg leste den ut og da var klokken over 2. 

Får legge meg litt tidligere i dag. Prøve ihvertfall. 

Nå er jeg på min andre kopp med te. I stunder som denne skulle jeg ønske at jeg likte kaffe.. Tror jeg må lære meg å like det snart nå altså. Men te er en god erstatning inntil videre, og sammen med 'dunk dunk' treningsmusikk våknet hodet litt og litt. 

JEG SKAL HA EN FIN MANDAG. Der, da var det skrevet ned. Jeg har nemlig ikke tenkt å la en fin bok ødelegge mandagen min. 


                              
Bort med dette frem til helgen igjen nå! Bortsett fra mine sukkerfrie godsaker da, så klart.

 

Tren godt, og spis sunt! Jeg selv skal på zumba, og bootcamp i kveld. Håper på en god start på uken. Gleder meg! 
Catharina Adele 

Daffe søndag

Publisert: 11.sep.2011 @ 19:43 Kategori: helg Kommentarer: 4

                  
Da er jeg hjemme fra en liten bursdagsfeiring for fetteren min som ble 11 år i august. Jeg føler meg ikke bra i dag, våknet opp og hadde en sånn dum dag. En sånn en som jeg harr forrige søndag også. Skjønner ikke hvorfor, pleier da aldri å komme så nærme hverandre disse dagene da.. Vurderte bare å ligge her foran tven resten av dagen og spise sjokolade, men fant ut at det måtte være bedre å komme seg ut av huset og være litt sosial. Det hjalp, litt. Fikk ihvertfall alle tankene litt bort for en liten stund. Også fikk jeg kake. Nam! 

Nå er jeg klar for resten av søndagen på sofaen. Kropp og hode er ikke helt med meg, så må nok bruke kvelden på å lade opp til en ny, slitsom uke.  SMIL, selv om kropp og hode ikke er på topp. Jeg skal ha en kos søndagskveld uansett.


Nå skal jeg kanskje bake kake... Mihi. Også kanskje være flink å gjøre litt lekser. Har nemlig enormt mye å gjøre til uken.Om jeg vil ha bra karakterer da, som er noe jeg vil. Så da er det bare å jobbe!

Ha en fortsatt fin søndagskveld!
Catharina Adele 


 

Sjokonam

Publisert: 09.sep.2011 @ 22:25 Kategori: helg Kommentarer: 7

Fredag kveld, yey!

Mett og god på namnam middag, dusjet etter en deilig gå/joggetur i kveldssolen, med tven på og masse digg som venter på kjøkkenet.

Jeg har nemlig koset meg på kjøkkenet i dag. Som dere kanskje har fått med dere så elsker jeg jo sjokolade. Så når helgen kommer, lar jeg lysten ta over, og mye av det jeg spiser inneholder egentlig sjokolade.. Hehe. Da er det fint med noe litt sunnere innimellom. Se under for å se hva jeg har laget, alt sukkerfritt! 


Startet med å lage sunnere sjokoladepålegg! Her på et hjemmelaget knekkebrød, namnam. 

Laget av kakao, melkesjokoladeprotein, sukrin, vaniljeessens, linfrøolje, 100% peanøttsmør og kokosolje. Tok utgangspunkt i denne oppskriften. Herlig! 


Hjemmelaget bounty!  Kokos og sjokolade sammen er jo bare herlig!

Nam nam, en av de beste sjokoladene som finnes! Oppskrift finner du her. 'Innmaten' er laget av kokos, kokosolje, sukrin, og kokoskrem. Ned i fryseren i en form. Også smelter man sjokolade og skjærer opp passe store biter når det er fryst, og klart for å dyppes i sjokolade. 


Lefse, men sjokoladepålegget inni!

Dette her blir nesten som loff med nugatti! Opskrift lånt herfra. Min ble litt brun og litt stivere enn den skulle. Brukte nok litt for mye tørrvarer, men god ble den uansett. Brun ble den fordi jeg brukte litt melkesjokoladepulver i. Byttet også ut noen av de andre ingrediensene med det jeg hadde i skapet. Ble uansett veldig godt!

Ser det godt ut, er du også glad i sjokolade?

Håper dere koser dere i kveld, det skal jeg! Om du vil bake noe og ikke har alle ingrediensene, ta det du har i skapet og prøv deg frem! Bruk fantasien.
Catharina Adele 

Good night

Publisert: 08.sep.2011 @ 22:08 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


Hey hey hallå!

Da var det snart helg gitt! Denne uken har faktisk gått fort.. Nå sitter jeg nydusjet og mett etter kickboxing, ble mye terping og ikke veldig hard trening i dag heller. Men jeg er en fornøyd og sliten jente nå så jeg klager ikke. Treningen varte jo tross alt fra kl seks til halv ni.
Blir godt med helg nå, en skikkelig slappe av helg blir det. Ikke stort som skjer, men sånn må det jo være iblant. I morgen skal jeg ha kvalitetstid med meg selv, med god mat, godis og film! Det blir bræ. Har du noen planer for helgen?
Ellers skal jeg bare komme meg igjennom skoledagen. Fredager er kanskje en av de verste dagene med norsk og samf som start på dagen. Oppgaven vi har i media nå er også veldig stress, med masse å gjøre. Så blir nok en travel dag på skolen i morgen ja! 

Ha en god natt da søte. 
Catharina Adele 

Kort fotodag

Publisert: 07.sep.2011 @ 11:33 Kategori: hverdags Kommentarer: 0Slutte halv elleve på skolen i dag! Det er deilig. Fikk kun en liten lekse til neste onsdag, hvor vi også har halv dag. Nå sitter jeg og slapper av, og skal snart lage meg litt lunsj. Senere skal jeg dra til Madeleine, for å tilbringe en siste kveld med henne før hun drar til Italia i 10 mnd. Veldig trist, men jeg skal nyte den siste kvelden med min kjære bestevenninne! 

Ellers er jeg veldig, veldig støl i øvre del av rygg, skuldre og armer etter kickboxingen i går. Deilig å kjenne at jeg fikk ordentlig styrketrening på de delene av kroppen også, nå skal jeg bli fit! Hehe, neida.. Joda. I dag blir det i hvertfall en avslappet dag.

Ha en super onsdag alle sammen. Håper det er fint vær der dere er, her er det faktisk sol nå. Smil. 
Catharina Adele 

Kickboxing

Publisert: 06.sep.2011 @ 22:53 Kategori: shopping Kommentarer: 4

Da er tirsdagen over, og jeg har snart tenkt til å krype under dynen og sovne til regndryppene som trommer på vinduet. Nå er høsten her gitt, og det regner som aldri før! Og vet dere hva jeg har brukt denne regnfulle høst-kvelden på? Den har jeg brukt på Skedsmo kickboxingklubb, hvor jeg har prøvd ut kickboxing. Bare nybegynner selvfølgelig, men et sted må man da starte! Har planer om å prøve dette fremover nå, og treningene er tirsdager og torsdager hver uke pluss noe ekstra om man vil. I starten vil det være veldig mye teknikk trening, noe som var mye vanskeligere enn jeg trodde. Så skikkelig hard trening vil det ikke bli med en gang. Men det var gøy, og jeg ble uansett god og svett etter økten i dag. Ved siden av teknikktreningen var det styrke, og noe kondisjon. Gøy å starte på noe igjen, og lære noe nytt. Spennende å se om motivasjonen fortsetter, og det fortsetter å holde seg morsomt! Nå er jeg i hvertfall veldig motivert. Har du prøvd kickboxing før?

Ellers har jeg nettshoppet lit i dag. Fant ut at jeg faktisk har en del penger etter sommerjobbingen, og at jeg fortjente litt nytt.. Hehe, så jeg kjøpte dette fra Nelly i dag:


T-skjorte fra Adidas, bag fra The North Face, Skulderveske, ear cuff aktig øredobb fra Cheap Monday og fugleøredobber. Dårlig kvalitet, måtte ta bilde av bildet.. Skjønner ikke helt programmet enda. 

Gleder meg til det kommer hentelapp i posten! Store gleder å unne seg litt nytt iblant altså. Håper alle har hatt en fin dag. God natt!
Catharina Adele 

 

 

Sjokoblåbær til kvelds

Publisert: 05.sep.2011 @ 21:58 Kategori: hverdags Kommentarer: 8

Dette ble en del av kveldens kveldsmat. Blandet sammen blåbær, litt kakao og melkesjokoladeprotein i blenderen sammen med litt skummetmelk(noe jeg skal skippe neste gang fordi det ble litt suppe) og litt sukrin. Oppå der igjen hadde jeg noen jordbær, litt gele, kakaonibs, gojibær og hjemmelagd knekkebrød i biter. Namnam! 

Hadde en fin treningsøkt med zumba, også en time med bootcamp etter der igjen. Fikk med meg Marie på bootcampen i dag, så da hadde jeg for en gangs skyld en treningspartner som jeg kjenner å jobbe med. Det var kos, og hardt! Skal bli deilig å legge seg i den gode senga nå, mett og sliten etter en fin økt. Har du trent i dag?


God natt! Nå skal jeg legge meg, lese litt og snakke med kjæresten min på telefonen før jeg skal sove. Wee. 
Catharina Adele 

Ni måneder

Publisert: 05.sep.2011 @ 09:38 Kategori: hverdags Kommentarer: 4

Da sitter jeg på skolen, og en ny uke har startet. I dag regner det masse, og da mener jeg masse! Men takket være regnjakke, hunterstøvler og paraply kom jeg meg helt tørr på skolen. 

Hadde min første natt uten mareritt på en god stund i natt, men likevel så ble ikke natten best da det var kjempe klamt i natt! Men nå er jeg klar for en uke med nye muligheter, god trening og sunn mat. Forrige ukes mål om tre økter gikk veldig bra, da jeg hadde masse energi til overs på kveldene. Ble en grei økt på mandag, en liten joggetur på tirsdag, spinningtime på onsdag og en god økt på lørdagen. Pluss to gode gåturer. Så det var nice! Håper på en like bra uke. 

Når det gjelder overskriften, så har jeg og Jonas vært sammen i ni mnd i dag. Det synes jeg var verdt en overskrift. Savner han utrolig mye, og gleder meg masse til han kommer hjem en tur. Nå har det gått litt over to uker siden han dro, så nå er det tre uker igjen. Håper det går fort! 


Jeg elsker deg!


Ha en kjempeflott mandag, ike la regnet ødelegge dagen! 
Catharina Adele

Surprise!

Publisert: 04.sep.2011 @ 22:35 Kategori: helg Kommentarer: 3

Grunnen til at det ble lite innlegg om dagen i går var fordi gårskvelden var ganske hemmelig. Dette fordi jeg hadde overraskelses-hadefest for min kjære Madeleine, og det ble faktisk veldig vellykket! Hun visste ingenting, og kom egentlig bare for å hente noen bøker jeg har lånt av henne før hun skulle på kino med moren. Jeg hadde på meg onepiecen over kjolen, og hadde satt opp håret for at hun ikke skulle skjønne noe. Og det funket! Inn kom hun, og når døren lukket seg så hoppet alle frem. Surprise! Søte Madeleine ble så glad at hun begynte å gråte! Resten av kvelden var det kos med kake, godis, Alias spill og andre morsomme spill. Veldig koselig kveld!

Dagen i dag har vært en av de derre dagene som alt går dårlig, en av de dagene den ekle klumpen i magen ikke vil gå bort, og tankene går mot det negative. En av de dagene man begynner å gråte bare man tenker en trist tanke, og kroppen er tung for energi. Vel, en av de dagene har jeg hatt i dag. Altså ikke noe å skrive om, viser dere heller bilder fra i går jeg. Det er jo mye koseligere! Det eneste jeg vil si fra dagen i dag er, takk og lov for sjokolade


Nå skal jeg snart hoppe i seng, og håpe på en god natts søvn! Har nemlig hatt mareritt hver dag hele uken, så har blitt minimalt med søvn. Bare i natt ble det maks 4-5 timer.. Altfor lite for min del! Håper på en ny og bra uke uten mareritt og med masse positivitet!

God natt!
Catharina Adele 

Sjokolade frokost

Publisert: 03.sep.2011 @ 09:58 Kategori: helg Kommentarer: 7

Den aller beste lørdagsfrokosten..Sjokoladegrøt!

Nammis, jeg er i himmelen.. Fant en havregrøt porsjonspose i skapet, uten tilsatt sukker. Perfekt i dag som jeg har god tid, og kan kose meg skikkelig med frokosten. Jeg spiser grøt veldig sakte skjønner dere, for det er jo så godt. Spesielt denne her. Oppi grøten har jeg to toppede ts med melkesjokoladeprotein, en liten ts med 100% kakao, litt kakaonibs og gojibær. Oppå tok jeg en god ts med eple- og bringebærsyltetøy u. tilsatt sukker, og masse kanel tilslutt. Her kan en ha i en hel masse, jeg elsker å blande og eksperimentere! Prøv deg fram, og fin din yndlingsgrøt. Fantastisk start på lørdagen, nå er jeg klar for en zumbatime på Trento!

Må løpe, ha en nydelig lørdag videre!
Catharina Adele 

Friday!

Publisert: 02.sep.2011 @ 14:53 Kategori: helg Kommentarer: 3

Det er snart helg. Jeg har hatt mareritt hver natt hele uken, og store deler av forrige uke. Jeg er trøtt. Men jeg er også veldig glad. For jeg har fine venner, og jeg skal til herligheten over her i kveld. Hun flytter fra meg til Italia om en uke i dag, men jeg er fremdeles glad fordi jeg vet det er det hun ønsker, og jeg ønsker kun det beste for henne. Det har gått to uker siden Jonas dro, bare tre uker igjen før jeg får sett han igjen. Jeg savner han, men jeg er innstilt på at jeg skal holde ut uansett hvor lange ukene blir imellom hver gang vi møtes. I dag er det 2. høstdag, og det blir kaldere og kaldere fremover. Jeg vil egentlig bare ha snø, fordi det da vil si at tiden har gått(forhåpentligvis) og det ikke er lenge igjen til jul. Jeg liker julen, det er den koseligste tiden av året. Jeg har allerede startet å lese oppskrifter jeg har lyst til å lage når det nærmer seg.. 

Så da vet dere det, og nå skal jeg slutte for sånn her kan jeg fortsette i evigheter. 

Ha en fin fredagskveld! Planer for kvelden?
Catharina Adele 

Sliten pusekatt

Publisert: 01.sep.2011 @ 14:08 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


bilder fra weheartit

Det er de siste timene, torsdag på skolen. Utrolig hvor sliten jeg blir de siste timene på skolen, føles ut som om jeg går rundt som en zombie og alt som skjer bare glir forbi. Nesten litt skummelt. Gleder meg til å komme hjem, og slappe av i dag. Sengen frister utrolig mye, så blir nok en liten etter skolen lur i dag ja. Ellers skal jeg pusle med litt forskjellig i kveld, og bare kose meg. Gleder meg til helg! 


Sliten pusekatt
 

Ha en fin torsdag!
Catharina Adele 

hits