Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: oktober 2010

Årets Halloween helg

Publisert: 31.10.2010 @ 23:47 Kategori: helg Kommentarer: 0


Startet en kjempefin helg med en liten fest hos Maren i klassen, det var veldig koselig og absolutt en veldig fin start! Ble mest kosekveld dette her, men det var liksågreit da alle var veldig slitne etter uka. Bildet over er av noen av folka, fin gjeng! Eneste bildet av oss som er ute enda, og som dere forhåpentligvis ser prøvde jeg sånn halvveis å være litt hippie.. Hehe, fail.

Før festen..

Etter festen.. Jeg ser ikke ut på det siste bildet, men sjekk øynene til Tonje da!

På lørdag dro jeg til Signe med Madeleine og Line før festen til Vivian som var i Aurskog. Kjempe koselig, høy musikk og kos mens vi ordnet oss for kvelden. Hadde en kjempebra kveld hos Vivian, så igjen masse folk jeg ser altfor sjeldent, danset og koste meg. Traff også en hel del nye, og det liker man jo! Vellykket kveld, for å si det sånn.

I dag på selve halloween har jeg ikke gjort stort. Jobbet med brusetiketten dere ser i det forrige innlegget, sovet, spist godis som ble kjøpt inn til barnetiggerne (som det kom en liten haug med tidligere på kvelden), vært en liten tur hos Alex for å få litt hjelp med det jeg absolutt ikke fikk til med brusetiketten og ellers bare slappet av. En skikkelig søndag altså. I morgen er det klassebilde fotografering på skolen, og mest sannsynlig bip test i gymmen. Pga det siste der har jeg droppet joggingen i dag, med håp om at jeg har masse masse energi til overs i morgen! Mest sannsynlig kommer det til å være omvendt, da jeg får energi av å jogge.. Men håper på det beste, og får rett og slett bare gjøre mitt beste uansett!

Men nå natter jeg snart, håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt! Har dere vært på fest for å 'feire', eller var det bare en helt vanlig helg? Isåfall, hva var dere kledd ut som?
Catharina Adele
 

Fighting Spirit brusetikett

Publisert: 31.10.2010 @ 17:41 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 2

Etiketten før, eneste bilde jeg fant:Etiketten etter:

Endelig ferdig! I morgen skal vi printe ut, og lime på brusflaske for å ta bilde av sluttproduktet i studio. Fått endel hjelp av Alex, så tusen takk til han for det! Hehe.

Hva synes du om brusetiketten?

Catharina Adele

skolemat

Publisert: 29.10.2010 @ 14:30 Kategori: diverse Kommentarer: 4
Tenk å ha sånn mat med på skolen da! Det hadde vært noe det, å legge så mye ned i en matpakke..
Jeg for min del har vært dårlig på matpakker denne uken, kjøpt mat på skolen hele 3 dager. Ikke likt meg!

Nå har jeg web, prøver å holde motet oppe de siste timene før helg. Øynene mine er ikke helt samarbeidsvillige, kjempetrøtt i dag er jeg.. Men det går bra, tenker bare helghelghelg !!

Pleier du å ha med skolemat på skolen, kjøper du eller lar du være å spise kanskje?
Catharina Adele

snikksnakk

Publisert: 29.10.2010 @ 11:00 Kategori: hverdags Kommentarer: 4


Hey, nå sitter jeg på skolen. Norsk med Jon, som burde få en pris for å si eeeh, også bruker han sykt lang tid på å komme frem til poenget.

I dag forsov jeg meg til klokka halv ti bare fordi klokka mi hadde stoppet i løpet av natta.. Men likevel så var jeg superrask og greide å være på skolen til ca ti på ti! Og det tar ti min minst å gå fra meg. Så jeg ser ikke så bra ut i dag, hivd på meg litt sminke, håret er som det var når jeg stod opp og heldigvis visste jeg sånn ca hva jeg skulle ha på meg.

Gleder meg til i kveld, en liten liten fest hos Maren som går i klassen min! Blir en av to halloweenfester denne helgen, travel jente ja! Ganske uvanlig, pleier aldri å være så mye som skjer på en helg. Jeg skal jo begynne å flytte ned denne helgen også. Men, jeg liker det. Elsker å ha noe å finne på!

Nå må jeg følge med litt i timen, ha en kjempefin fredag!

Nå er det ikke mange timene igjen før det er helg, så hold ut og tenk positivt de siste timene!
Hei trøtt! Christian ville også være med på bloggen i dag, som dere ser på siste bildet!
Catharina Adele

FIN FIN REGNBUE

Publisert: 28.10.2010 @ 18:41 Kategori: diverse Kommentarer: 1
Se så fin, er dere ikke enig? Var skikkelig fint ute når jeg gikk for å hente søpla, regn og sol samtidig med alle de fine høstfargene. Også ser jeg denne, bah ble helt paff. Heldigvis for meg hadde jeg faktisk digital kameraet mitt i jakkelomma, så fikk tatt noen bilder! Finefine farger.

Akkurat for øyeblikket koser jeg meg med litt sjokolade pappa hadde med hjem til meg i går, nemlig yndlingssjokoladen: Nestle swiss melkesjokolade med frukt og nøtter, nammenam.

Litt senere skal jeg hjelpe søster med sitt første flyttelass til sin nye leilighet. Det blir rart, at hun ikke skal bo i kjelleren mere mener jeg. Men det skal istedenfor jeg! We, de gleder jeg meg til. Skal bli deilig med et eget sted, har alt en leilighet har der nede, unntatt kjøkken da. Mye bra å se frem til nå, åja.

Håper dere har hatt en kjempefin torsdag, snart helg nå!!
Catharina Adele

OD-DAG

Publisert: 28.10.2010 @ 10:21 Kategori: diverse Kommentarer: 2

Ah, deilig med en fridag. Ute er det blå himmel og humøret er på topp! Håper på en bra torsdag i dag, nå er det ikke lenge til helg heller! Yay.

OD dagen er i dag også, vi skal jobbe og samle inn minst 300 kr til.. hm, det husker jeg faktisk ikke, noen som trenger det! Jeg skal vaske, rydde og ordne hele huset, så har en ganske stor jobb foran meg. Etter det skal jeg ta meg en god joggetur. Ble treningsfri i går, kroppen føltes bare tung og sliten så lot den få hvile. Viktig å høre på kroppen, vet dere! Nå har jeg jo trent hver dag siden søndag også da, så en sånn fridag midt i uken var veldig deilig.Friske og glade mk elever!  ? Hehe. Hadde ikke noe å gjøre på slutten av dagen, så endte med at noen av oss gikk en tur i fotostudio. Hadde det ganske morsomt for å si det sånn, fikk helt vondt i magen av latter. Det siste bildet endte med at jeg lå rett ut på bakken, haha. Fin gjeng, gleder meg til mange onsdager fremover sammen med dere og resten av klassen! Bildene er foresten lånt fra Maries face, tok mange mange flere med de er ikke lagt ut enda.

Har du fri/OD-dag i dag? Isåfall, hva skal du gjøre?
Catharina Adele

Foresten, jeg skal på to halloween partyer til helgen, så har dere noen tips til hva jeg kan være, som går ann å få tak i så nærme halloween?

FUN/CHANGE

Publisert: 27.10.2010 @ 15:27 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 1

Min første fotooppgave på Sørumsand vgs! Skulle velge et ord som var en av grunnene til at vi valgte media. Marie tok fun, fordi hun trudde det ville bli morsomt å gå her. Jeg tok ordet change, fordi jeg ville ha en forandring i skoledagen med noe jeg interesserte meg for. Dere ser noen av bildene under!

Jeg brukte det første bildet av Marie! Er hun ikke nydelig?
Et par av bildene Marie tok av meg!

Bildene skal brukes på en plakat som skal henge på en utdanningsmesse som er neste uke. En plakat som representerer media, tror jeg ihvertfall! Hva synes dere om bildene?

Catharina Adele

@ school

Publisert: 27.10.2010 @ 11:01 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

I dag har jeg ptf hele dagen, altså foto! Min første hele dag med dette, da jeg var borte når vi startet opp forrige gang. Spennede, lærte endel photoshop istad med det kunne jeg fra fær av så det var ikke noe nytt. Nå skal vi ta bilder av hverandre med en gul lapp i panna, med noe skrift på.. Er til en plakat for mediafaget på utdanningsmessa som er neste uke! Kan bli spennende.

I kveld skal jeg lage taco, nam. Rettere sagt, en bra dag. Håper dere har en like fin onsdag i dag!Sjekk det trøtte fjeset da! Hehe, webcam bilder er tingen! Brillene går litt av og på i dag. Foresten så er øyet mitt nesten helt bra, hevelsen er gått ned så nå kan jeg fint gå uten briller igjen, yay! Og når jeg er igang, synes dere jeg er finest med eller uten briller?

Catharina Adele

gla' jente med hovent øye

Publisert: 26.10.2010 @ 10:50 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Fin overskrift, først jeg kom på. Nå sitter jeg her og spiser yoghurten min som jeg ikke rakk til frokost, og et eple. Har veldig mye å gjøre i dag, føler jeg ihvertfall. Blir dårlig med blogging fortiden gitt, men lover at jeg skal lage et bilde innlegg med litt fra Gran Canaria om ikke så lenge!

Og ja, jeg har hovent øye. Ikke spør meg hvorfor, var hos legen i går og han sa at to kjertler var irriterte, så de hadde hovnet opp. Kunne ta flere uker før det gikk bort, men jeg håper det tar kortere tid, for det gjør vondt og ser ikke bra ut! Godt jeg har brillene å gjemme meg litt bak.

Ellers er jeg veldig glad for tiden, så vet dere det!


Ha en fortsatt fin tirsdag da dere!
Catharina Adele

Mamma, 50 år

Publisert: 18.10.2010 @ 20:41 Kategori: ferie Kommentarer: 1

Hey allesammen! Nå er jeg godt plassert i en leilighet nede i Gran Canaria, sammen med familien min. Søsteren min og jeg har egen leilighet vedsiden av mamma og pappa sin leilighet, noe som er litt deilig. Slipper vi å leve oppå hverandre hele tiden, har hvert vårt bad osv. Det er minst 26 grader i skyggen her, 20 om natten kanskje. Så herlig temperatur uansett vær!

I dag er det den 18. og det betyr at Mamma har bursdag! Det er jo hovedgrunnen til denne sydenturen. Startet dagen veldig bra med champagne og kiwi-kake, og den har også vært bra siden det. Satser på en fin kveld i kveld, skal på ordentlig kinarestaurant, også på forskjellige barer resten av kvelden. Så det blir bra! (jeg får selvfølgelig ikke drinker av foreldrene mine, men smake, det får jeg!)

Nå har vi en liten pause i leiligheten før vi skal ut å spise. Dagen i dag har faktisk vært overskyet, så den har gått til litt tusling rundt i byen. Vet dere hva? Dette stedet er det mest turist-jalla stedet jeg noen gang har vært på. Haha. Alle her kan litt norsk, det kryr av pensjonister og det er jalla-shapper absolutt overalt. Veldig mange tyske greier er det også her, barer, butikker ogsånt. Trur ikke jeg skal hit igjen, om jeg ikke er pensjonist da. Hehe, men det er et perfekt sted for total hvile, stranden og havet her er fantastisk og mange restauranter med mye god mat.

Foresten så er det èn times forskjell fra her og hjemme, så nå er klokka ca kvart over sju her mens den er kvart over åtte hjemme. Bare sånn til info.

I dag kjøpte jeg meg noen nye ringer, øredobber og armebånd. Nå er jeg også eier av nydelige Rayban solbriller, tidløse!! Glad, ønsket meg det lenge, gleder meg til å vise dere. Bilde opplastningen er klikk for øyeblikket, så kanskje det kommer noen bilder i et eget innlegg senere. Men nå er det mye skrift, kjedelig innlegg sånn sett. Så nå går jeg og feirer resten av denne store dagen. Kos dere hjemme i kulda!
Catharina Adele

goodbye norway, hello spain

Publisert: 15.10.2010 @ 23:25 Kategori: ferie Kommentarer: 4

Nå er det kvelden for min del, vi drar hjemmefra kl 7 så jeg er nesten nødt til å stå opp sju. Må jo rekke å sjekke at alt er med, spise en god frokost og ordne meg litt så folk ikke faller døde om når de seg meg og den hvite huden min, ehe. Føler meg bleik nå, skal bli godt og få ladet opp solcellene i kroppen som jeg så fint kaller det. Solarium er noe jeg prøver å holde meg unna, så da blir jeg bleik da.

Men uansett, nå er jeg sliten etter flere timers pakking og ordning, og sjokolade spising. Masse sjokolade ligger nå i min mage! Wao, det rimte tilogmed. Hehe men ja. Natta, snakkes når jeg er in spaain! Mac og speilrefleks er selvfølgelig med, internett er heller spørsmålet trur jeg.


uredigert..

Catharina Adele

da var det snart HELG da

Publisert: 14.10.2010 @ 21:26 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

SNART HELG. For min del er det også bare én dag igjen, til jeg reiser til Gran Kanaria med familien. Det skal bli herlig det, eneste nedturen ved det er at jeg må ha med meg skolen. Men det skal jeg nok fikse, bedre å gjøre matte osv på stranda enn i et klasserom for å si det sånn! Skal foresten prøve å gjøre matten på flyet, da den er litt over 5 timer.. Greit å gjøre sånt der ihvertfall. Det er også en nedtur, flyturen. Jeg har nemlig litt flyskrekk jeg, så det gruer jeg meg virkelig til.

Jeg hadde en herlig treningsøkt i stad, den spinningtimen var en god spinningtime for å si det sånn! Det var foresten skikkelig mange der i dag, treningsglad dag jah. Siste innspurt før helg.Sorry uklare bilder, tok dem i full fart. Uredigerte, som resten jeg legger ut fortiden. I dag hadde jeg på meg verdens pusemyke hettegenser fra Bik bok, singlet fra Gina, Buksethigts fra Vero Moda og sko fra Addidas.

Kryss fingrene for at morgendagen flyr avgårde! Det skal ihvertfall jeg gjøre.
Catharina Adele

litt forskjellig

Publisert: 14.10.2010 @ 17:23 Kategori: diverse Kommentarer: 0


Kyllingsalaten med hvitløkskrutonger og pesto som jeg lagde på tirsdag. Sykt digg, tok med siste rest på skolen i dag. Finnes ikke bedre lunsj enn kyllingsalat altså, nam. Bare synd jeg ikke fikk det til å se like godt ut på bildene som det faktisk er. Pestoen ser skikkelig ekkel ut!


Gårsdagens. Enkelt antrekk for å bare dra til Madeleine for en venninnekveld. Var foresten superkoselig, men tok bare et par bilder før to gikk i stampen, og der ser det ut som om jeg mangler hår.
Jakke - Jeane Blush, genser - Gina Tricot, buksethigts - Vero Moda, wegdes - husker ikke, smykker - Bik bik og Gina Tricot.


Sykt stort og veldig godt norsk eple jeg kjøpte på skolen i dag. Det ser kanskje ikke så stort ut, men det er virkelig det største eple jeg har sett i hele mitt liv ihvertfall! Det ble desserten for mitt lille måltid nå istad, hah et måltid i seg selv egentlig det der.

Random.

Nå skal jeg snart på spinning! Blogges senere.
Catharina Adele

pause fra oppgaven

Publisert: 13.10.2010 @ 11:36 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Nå har jeg snart skrevet en side om det som interesserer meg innenfor fotografi, som er minimunn(?) i oppgaven. jeg slet ganske med å komme igang, vet ikke helt om jeg besvarer oppgaven som jeg skal. Men jeg gjør så godt jeg kan, og bare jeg kom igang gikk det ganske lett. Er jo ikke karakter på dennne oppgaven, bare godkjent/ikke godkjent så skal vel gå fint tenker jeg.

Ellers i dag har jeg spist en superstor frokost! To hjemmelagde knekkebrød med kyllingsalat på, yoghurt og et glass appelsinjuice. Nam, frokost er godt.

Senere i dag skal jeg til Madeleine, ah det blir sykt herlig å se henne igjen. Har ikke sett henne på altfor mange uker. Ikke så greit å se bestevenninnen sin så sjelden altså. Not at all. Så jeg gleder meg til en kveld med henne, stampen og det som følger med. Jeg savner nesten huset, hundene og familien hennes like mye, hehe.

Men nå skal jeg bli ferdig med oppgaven, også kanskje jogge meg en tur. Tenker at speilrefleksen blir med til Madeleine, så kanskje det blir noe spennende bilder.


my girl and me!

Ha en strålende onsdag.
Catharina Adele

fredag.. eller tirsdag?

Publisert: 12.10.2010 @ 22:05 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Tirsdag kveld med fredagsfølese? Kanskje ikke helt det samme, men siden jeg kan sove lenge i morgen er den der litt likevel. Har som sagt studiedag i morgen, så bare en liten fotooppgave å skrive også har jeg fri resten! Ah, hver uke skulle hatt en fridag midt i, så hadde vi vært oppegående og våkne på skolen de andre dagene. Det hadde vært fint det!

Hatt en ganske grei økt på Trento i dag også. Dro rett etter skolen, varmet opp en halvtime på mølla også trente jeg ben, rygg, rumpe og mage med forskjellige øvelser. Deilig å være ferdig med trening så tidlig altså! Når jeg kom hjem lagde jeg dette som dagens middag.

ehm, eller ikke. får ikke lagt inn bilde på macen nå, virker som om det ikke er noe samkjør her i det hele tatt. arg. var ihvertfall sykt god kyllingsalat med pesto og hvitløkskrutonger.

Nå er det grey´s og druer som står på planen. Nå kjenner jeg også at jeg kommer til å være god og støl i morgen. Herlig, elsker å være støl! (ikke ironi)


Hehee, wierd. Bilde må uansett med på hvert innlegg, og dette minner meg litt om.. en mageøvelse? Så da passet det inn litt likevel. Use your fantasy!

Catharina Adele

 

tar kvelden for i dag

Publisert: 11.10.2010 @ 21:32 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

Kun 4 dager igjen før avreise, ah jeg gleder meg. Og ja, jeg kommer til å gnåle om den turen helt til vi faktisk drar, hehe. En bra dag i dag. Utholdenhet i gymmen, zumbatime og en halv kondis/styrke time. Orket ikke styrken i dag, er ganske sliten. Men er likevel fornøyd! Skal trene styrke i morgen så det gjør ingenting.

Nå er jeg god og mett, og snart klar for senga. En stor skål med cottage cheese med kanel og bringebærsyltetøy, + et stort norsk eple ligger i min mage nå. Herlig, elsker å legge meg med full mage.. Vet ikke hvorfor, men det verste som finnes må være å legge seg sulten, off.

Var egentlig bare for å si natta dette innlegget her. Håper alle har hatt en kjempefin mandag, og at morgendagen flyr avgårde akkurat som denne(og resten av uka). Nå er jeg stuptrøtt!


good night

Catharina Adele

a beautiful monday

Publisert: 11.10.2010 @ 14:31 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Hey, og god morgen! Eller ettermiddag, om du vil. Føles ut som om jeg akkurat har stått opp, dagen har bare flydd avgårde. Dobbelttime matte og dobbelttime gym(Utholdenhetstrening og pulstelling) før mat, også klassens time istad, nå er det arbeidsøkt resten av dagen. Håper av hele mitt hjerte at denne uken går kjempefort, drar jo til Gran Kanaria om bare.. 4 og en halv dag! Altså tidlig på lørdag.

Trur det skal gå bra, har nemlig studiedag på onsdag! Hjemmeoppgave er greit det altså. Bare det å få være hjemme èn dag istedenfor å være her gjør jo at uken går mye fortere. I tillegg er oppgaven veldig grei, skal gjøre en research om ptf faget våres, med gjerne et intervju med en som jobber innenfor det. Og jeg fikk jo det jeg ville, nemlig foto. Så det skal jo gå fint det, håper jeg ihvertfall.

Nå er det en time igjen, så jeg får jobbe litt med bruetikettoppgaven jeg ikke har startet å lage engang. Men jeg vet hvordan den skal se ut da, og bildene er jo tatt så er vel ikke så mye jobb..?

slenger med enda et bilde fra photoshooten

Fin og solfylt mandag, kos dere resten av dagen! for min del blir det en av yndlingsøktene, zumba og kondis/styrketime som vanlig, wee.
Catharina Adele

kjærlighet for lp plater

Publisert: 10.10.2010 @ 20:27 Kategori: diverse Kommentarer: 5
Noen bilder fra gårsdagens photoshoot. Mille er den fine modellen på de første bildene! De siste av meg med briller, som jeg lovte dere. Greit å dele opp bildene i flere innlegg, har jeg noen innlegg fremover istedenfor å poste alle i et.
Men ja, lp plater ja. Finnes det noe bedre enn det? Musikken fra dem er virkelig noe for seg selv, bare den knitringa om den er mye brukt gir en deilig og avslappende følelse. Ah herlig. Gleder meg som en liten unge til jeg flytter ned, da skal jeg også få lp spilleren, og lp platene til foreldrene mine. Michael Jackson, Queens, George Michael, The Beatles osv er favoritter, selvfølgelig. Herlig at Mille og jeg deler så mange interesser, at vi liker sånne 'gamle' ting. Mye den samme smak innen musikk, stiler, klær og smykker, filmer osv også. Kanskje noe med at vi har vært venner fra første stund i barnehagen, og har forskjellige gode minner med f.eks disney filmer og en god del musikk.

Men nok om det! Hva synes dere om bildene? Liker dere også lp plater?
Catharina Adele
.

Publisert: 09.10.2010 @ 00:47 Kategori: diverse Kommentarer: 0bruno mars - just the way you are

Publisert: 07.10.2010 @ 15:10 Kategori: musikk Kommentarer: 5
Så utrolig fin sang og så utrolig pen gutt. Elsker stemmen og sangene, stilen og utseende hans. Noen som er enig?


bilder fra weheartit

Catharina Adele

 

thursday

Publisert: 07.10.2010 @ 13:46 Kategori: ferie Kommentarer: 0


ikke det fineste bildet men det eneste jeg hadde som allerede ikke ligger her, uredigert.

Været ute er sykt fint i dag, solsolsol Bare synd jeg må tilbringe dagen inne som 'vaskedame', vasker og rydder første og andre etasje. Flink jente ja, gjør mamma glad. Må jo gjøres det også, og godt lys er viktig for å få det ordentlig. I Kveld venter det litt styrke og en kvelds zumbatime på meg, gleder meg! I morgen er det allerede helg igjen.. off, det går altfor fort. Ha en nydelig dag da dere, satser på å få kommet meg ut en liten tur i dag jeg også. Om ikke, vær litt ute og nyt været for meg også a! Hva skal dere bruke denne torsdagen på?
Catharina Adele

en typisk høstdag

Publisert: 07.10.2010 @ 00:12 Kategori: ferie Kommentarer: 1


Hey you. I dag har det vært høst. Storm, vått, grått og kaldt ute, men jeg har likevel hatt en god dag med godt humør. Hatt noe å gjøre hele tiden, og det i seg selv gjør mye. Har blant annet startet dagen med en joggetur i kjelleren, kost meg med te & 'Det nye', bakt eplekake og vært en tur hos Alex. Det vil jeg si er en bra dag ja!

Nå skal jeg slappe litt av før det er natta for min del, er jo tross alt bare én uke fri, så døgnrytmen kan ikke fuckes helt opp. Ferien er allerede halvveis også, synd det går så fort når man vil det skal gå sakte. Heldigvis for meg er det bare en uke med skole igjen før jeg tar en uke på Kanariøyene(!!!) Gleder meg til sol og varme, holder ikke ut klimaet i Norge uten en tur til syden i året altså, det er faktisk ikke mulig.

Ligger nå her supermett på eplekake og ser på BBC Lifestyle. Ganske mye morsomt å se på den kanalen egentlig, liker spesielt 'Come and dine with me' eller hva det er som går på formiddagen, på en måte 4-stjerners middag bare på engelsk. Sykt mye bedre underholdning og sære folk som gjør de rareste ting! Også alle de dere dress up programmene, og verdens mest økologiske hjem osv. Men nok om tv, huff snakker vi lite å blogge om eller? Tar det som et hint om at jeg burde runne av her, blogges mest sannsynlig i morgen!
Catharina Adele

I need a hug

Publisert: 05.10.2010 @ 20:48 Kategori: ferie Kommentarer: 1

Tirsdag kveld. Jeg føler meg ikke helt i form. Ikke sånn syk iform, på en ganske annerledes måte. Skikkelig ekkel følelse, virket som om all luftglede bare forsvant ut av meg istad. Som om jeg var en ballong som sprakk.. Svoosh så ble jeg slapp.

Vet ikke helt grunnen til dette, har vel bare en dårlig kveld. Alle har det engang i blandt, jeg veldig veldig sjeldent etter jeg ble så flink til å se den positive siden av alt. Nå føler jeg at livet står litt stille, dagene er like uke etter uke, jeg trenger litt forandring. Men det, er dessverre lettere sagt en gjort. I tillegg føler jeg meg litt, alene, ingen å kunne snakke med. 

Er ikke i noe blogg humør heller nå, og er ikke veldig fan av deppe innlegg så dette blir bare en svipp innom. Men godt å få skrive om følelsene, det er det virkelig. Selvom det ikke er akkurat lett å beskrive heller. Godt jeg finner trøst i god mat, det har det blitt mye av i dag. Godt er det også at europris har tilbud på smågodt, da har jeg nemlig masse godis til resten av kvelden.

Ha en fin tirsdagskveld dere da, jeg for min del håper morgendagen blir en smule bedre!


Catharina Adele

<3cupcakes

Publisert: 04.10.2010 @ 21:03 Kategori: diverse Kommentarer: 2


weheartit

Sjekk dem a, åh jeg får lyst til å bake når jeg ser sånt. Skulle virkelig ønske jeg greide å lage cupcakes som dem over.. det hadde vært noe det! Okai random.

Nå er jeg hjemme fra trening, en veldig god økt med masse masse energi. Herlig. Nå er det avslapping foran tven resten av kvelden som venter, kanskje begynne å finne litt bilder osv til nytt design her på bloggen. @

Bare en liten hei og ha det ja. Greier foresten fortsatt ikke å laste opp 'uke 39' innlegget.. drittside altså. 
Catharina Adele

Ps: har fått flere kommentarer om at jeg ligner litt på voe, så jeg bare lurer. gjør jeg det? og hadde dere tatt det positivt eller negativt?

Smålei blogg.no

Publisert: 04.10.2010 @ 16:40 Kategori: ferie Kommentarer: 3

HØSTFERIE. Ah, sykt deilig å kunne sove lenge på en mandag igjen, det har jeg savne for å si det sånn! Kjenner det skal bli deilig med en hel uke uten skole hengende over seg, det trengs nå. Har ikke veldig mange planene for ferien, noe som faktisk er deilig. Er jo på en måte meningen å bli uthvilt til skolen begynner igjen! Har dere noen spesielle planer i ferien?

Også overskriften sier vel sitt. Jeg har prøvd å laste opp innlegget for 'uke 39' hundreogørten ganger snart. Men den nekter å laste seg opp! arg, irriterende. Hadde egentlig flere innlegg i tankene i løpet av gårsdagen, men blogg humøret ble litt ødelagt av dette. Skal prøve igjen etterpå da, hvor vanskelig kan det være?
Det er foresten ikke det eneste jeg er lei av. Er sykt lei av bloggen min i seg selv, designet, alt. Noe må gjøres, jepp jepp. Håper på å få tid til noen endringer i løpet av uken som kommer, og håper jeg også får de til. Er ikke akkurat noe mester i photoshop enda selvom vi har hatt noen timer med det på skolen. Også er det jo det med bilder da.. der kan jeg mangle noe. Men får gjøre det beste ut av det, og æh nå bare skriver jeg i vei her, nå gir jeg meg.

Nå har jeg akkurat spist meg stappmett på kyllingwok og nanbrød. Snart zumba & kondis/styrketime på trento! Ha en strålende mandag videre a dere!
Catharina Adele

bare noen timer igjen

Publisert: 01.10.2010 @ 11:06 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

hey hey allesammen! i dag er det show and tell for mediaelevene her på sørumsand, noe som forhåpentligvis gjør at dagen går litt fortere. vi mister endel etter midttimen på dette, noe som ikke gjør noe fordi vi da har matte og web(forferdelig lærer). 

håperhåper og håper at denne dager går kjempefort. jeg drar nemlig rett til oslo etter skolen for å møte min kjære karoline som skal være hos meg til i morgen. hun kommer fra larvik, to og en halv times reise bare for å være med meg i ca et døgn. det liker jeg veldig godt! GLEDER MEG, hun er jo så herlig.

fikk foresten vite hva jeg får til prosjekt i fordypning i går, og jeg kom inn på FOTO. ohyeah. vi måtte sende inn en god søknad for å få plass, var 38 søkere og 19 stk som kom inn. så den er jeg fornøyd med. og ironisk nok kom også speilrefleksen min i posten i går. ah kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt 


uredigert bilde fra tidigere denne uken. har ingen andre eller nyere tilgjengelig nå!

bah. nå har vi norsk. stakars læreren er jo helt stakkarslig da. har det mye  men nå må jeg nesten følge med, så ha en strålende fredag så blogges vi vel senere engang. 
catharina adele


hits