Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: oktober 2011

Chocolate

Publisert: 30.10.2011 @ 16:39 Kategori: helg Kommentarer: 5
En skikkelig søndag, og da mener jeg en skikkelig søndag. Har brukt dagen foran tven, ute i det fine høstværet og på kjøkkenet i dag. Bakt lavkarbobrød(digger det kun fordi det er uten hvetemel, fordi det metter og smaker veldig godt), og sjokoladepålegg. Det var ihvertfall veldig godt, og ble borte på et blunk. Tror jeg må lage en ny ladning i kveldingen!

Lagde sjokoladepålegget av lik menge kakao, melkesjokoladeprotein og carob, smakte til med søtning(jeg brukte sukrinmelis), også tok jeg litt og litt skyr naturell til det fikk ønsket konsistens. Har mange ganger fått sjokoladepålegg som har vært altfor vannete i konsistensen, men dette ble perfekt! Passe tykt, ikke rennende og med masse sjokoladesmak. Mm.. Fantastisk godt på en skive nystekt brød eller på hjemmelagde knekkebrød! Anbefaler også sjokoladepålegget i speltlomper.. Får skikkelig tilbakeblikk fra barndommen, da jeg elsket lomper med nugatti på. Moms!

Har blitt hele to gåturer ute i høstværet i dag. Gikk en liten tur før frokost bare for å klarne tankene, også kom jeg akkurat inn fra en times kosegåtur med papsen. Sol, deilig temperatur og søndagsfølese. Kjempe deilig! Hadde også med kameraet, tenkte det ville være perfekt å ta noen høstbilder når det først var sol ute. Men hva skjer da? Jo, kameraet blir tomt for batteri etter jeg har tatt et bilde.. Og jeg hadde ikke med kameravesken som jeg har ekstrabatteriet mitt i. Dårlig planlegging! 

Hadde det kjempe koselig i går! Men bestemte meg for å la kameraet ligge da kvelden bare var for kos og kvalitetstid med jentene. Ingen av oss gadd å ordne oss noe særlig, og kvelden gikk kun til pizza, godis, druer og popcorn. Vi så også på Saras Nøkkel, som var veldig bra men som dessverre hadde en veldig dårlig slutt.. Elsker at jeg har så fine venner som jeg kan snakke med om alt mellom himmel og jord, bokstavelig talt! 

Nå er det kos resten av kvelden. Skal lage god middag, og kose meg resten av helgen. Nyt, snart er det ny uke med nye muligheter. Vi har til og med fått en ekstra time denne helgen!

Foresten, tusen takk for kjempefine tilbakemeldinger på det forrige innlegget. Det varmer virkelig!
Catharina Adele 

Selvbilde og trening

Publisert: 29.10.2011 @ 17:37 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 25

De fleste av oss har dager der vi ser oss i speilet og ikke liker det vi ser. Noen dager er verre enn andre, men uansett så er det noe vi helst skulle ha endret på og/eller forbedret om vi tenker over det. Vi blir aldri fornøyde, og spesielt vi jenter kan være fæle med å sammenligne oss med andre. Mange trener masse, spiser altfor lite og tror det vil føre til drømmekroppen. Men så er det jo sånn at alle har forskjellige gener, og mange har rett og slett ikke anlegg for å få sånn kropp de drømmer om. Arv og gener er det lite å gjøre noe med, og vi burde heller være stolte av hvordan vi er bygd opp istedenfor å ville være annerledes. Hadde det ikke vært dødskjedelig om alle hadde vært like? 

Her snakker jeg selvfølgelig også om meg selv. Jeg har lovet noen av dere et innlegg om mitt eget selvbilde, og om selvtilliten min.
Visste dere foresten at selvbilde er hva man synes om kroppen sin, og selvtillit er hva man tror man får til og ikke? Mange snakker om kroppen sin når det kommer til selvtillit, men dette blir da altså feil. Bare for å ha sagt det. 

Definisjonen av drømmekroppen er nok noe forskjellig for mange. Men om jeg har skjønt riktig, er den for mange slik man ser i moteblader, på nett osv. Man skal helst ha slanke, lange bein, flat mage, passe store pupper  og ja. Dere skjønner vel tegningen. Men igjen, hadde det ikke vært kjedelig om alle skulle se sånn ut?

Min drømmekropp har endret seg i løpet av årene. Jeg har i mange, mange år hatt veldig dårlig selvbilde, og tenkt mange stygge tanker om meg selv. Jeg tenkte at 'alle' så så mye bedre ut enn meg, 'alle' var så mye tynnere enn meg, 'alle' var så mye penere enn meg, osv. Jeg har grått mange unødvendige tårer pga kroppen min, og dette er jeg sikker på at mange jenter der ute har gjort, og fremdeles gjør. Gutter også, for den saks skyld. Mitt problemområde har i alle år vært lårene. Og jeg hatet også musklene mine mer enn alt i verden på barneskolen. Jeg med litt valpefett, korte bein og briller. Jeg drev med ridning, og da jeg har arvet en muskuløs kropp av både mamma og pappa kom muskler fort frem. Dette har jeg fått flere kommentarer på i løpet av barneskolen, og jeg følte meg verken feminin eller fin med musklene mine. Ikke at jeg så ut som en bodybuilder eller noe slikt, men jeg hadde bare litt kraftigere armer og ben enn flere andre pga musklene. 

På ungdomskolen, var jeg lei. jeg var faktisk drit lei. Lei av å ikke like meg selv, lei av å føle at alle andre var så mye bedre enn meg, og hadde så mye finere kropp.
Det var vel i åttendeklasse jeg startet å danse på Trento. Selv om dette var kun fordi jeg ville lære meg å danse, åpnet det øynene mine etter en stund. Jeg hadde faktisk funnet noe jeg elsket. Jeg fikk plutselig veldig sansen for å bruke kroppen, og kjenne at jeg fikk til noe. 

Vi på denne dansetimen dannet etter en stund en dansegruppe. Vi utviklet oss etter mye trening, og hadde mange fine stunder sammen. Vi hadde flere show rundt omkring, og jeg følte at vi på en måte ble en liten familie. Trento ble på en måte mitt andre hjem, da vi omtrent bodde der rett før et show. Vi hadde også helgeturer til Geilo der vi hadde show under One Call x-elements. Noe som var kjempestas. Men jeg må si mitt beste minne er fra showet vi hadde i Oslo Spektrum. Da vi hadde øvd, øvd og øvd i ukesvis. Dansen satt som smurt i kroppen, og vi hadde kanskje et av våre beste show. Sinnsykt deilig følelse å stå der og danse foran så mange mennesker, og føle at man får det til. Jeg ville egentlig bare ut og gjøre det på nytt når vi var ferdige.. I denne gruppen fikk jeg også my mer selvtillit, da jeg ble mer og mer vant til følelser av å stå foran andre. Dette har hjulpet meg mye senere, da jeg alltid har vært veldig sjenert av meg. 

Men så ble Stylez(gruppenavnet) oppløst av diverse grunner, og treningene stoppet opp. Jeg hadde nå også sluttet på ridning, så nå ble det plutselig veldig tomt. Jeg gikk lenge uten at det skjedde stort, men var så vant til å dra til Trento at jeg fortsatte å gjøre dette. Jeg måtte bare starte å gjøre andre ting, da jeg ikke var så fan av å danse for meg selv. Da fikk jeg opp øynene for løping, styrketrening og slike andre ting. Det var jo så gøy! 

Etter det har jeg utviklet meg, og blitt sånn jeg er i dag. Jeg har også hatt en periode der jeg holdt på å utvikle ortoreksi, og ikke unte meg en eneste sjokoladebit noen gang. Noe som var veldig rart til meg å være. Jeg trente masse, løp flere mil i uken og spiste så lite som mulig hver dag. Selv om jeg var flink til å spise veldig regelmessig. Dette gav meg tristhet, dårligere selvbilde og ikke minst slapphet. Jeg ble aldri fornøyd, og presset meg stadig hardere. Sommeren etter hadde jeg ikke pupper igjen.. For med mine gener setter det seg først og fremst på lår og rumpe. Så denne sommeren var noe spesiell da jeg følte at jeg var passe i beina, men altfor mager på overkroppen. Intet pupper, intet magefett og på brystet kunne man se ribbena mine. Æsj, tenkte jeg når jeg så meg selv i speilet. 

I dag er jeg fornøyd med meg selv, fordi jeg respekterer sånn jeg er bygd opp og fordi jeg fokuserer på å være den beste versjonen av meg selv, og ikke noen andre. Jeg har gått opp 5 kilo, spiser ofte og veldig mye, trener regelmessig og jeg er mye gladere. Etter jeg startet å fokusere mer på styrke ble jeg også tryggere på meg selv, og jeg skjønte at jeg måtte spise MYE mer enn jeg gjorde før for å få noe resultater i det hele tatt. Jeg fikk også selvfølgelig mye mer å gi på trening, mye mer energi og livsglede med mer mat så glad som jeg er i det. Ingen mat skal bli ulovlig i mine øyne, så lange man greier å spise moderate mengder.
Om jeg fortsatt skulle ha tenkt som jeg gjorde før ville jeg nok ikke vært fornøyd, fordi jeg ville jo helst ha tynne lange bein, slank mage og passe store pupper. Men med mine gener så har jeg heller en muskuløs, kort kropp med små pupper. Dette har jeg lært meg å akseptere. Jeg har fortsatt mine stunder der jeg tenker at jeg skulle ønske jeg var annerledes, men jeg blir bare flinkere og flinkere til å styre disse tankene bort. 

Jeg vil ikke sløse bort tiden min på å tenke at jeg vil se ut som en annen person. Jeg vil være stolt av min egen kropp, være den beste versjonen av meg selv og gjøre det som er best for meg selv. Jeg trives med trening, mye mat og utskeiinger i helgene. Jeg er et eneste stort matvrak, og ikke minst søtmoms så å kunne spise f.eks litt sjokolade hver dag uten dårlig samvttighet er med på å gjøre meg til den jeg er. Derfor elsker jeg også å lage sunnere versjoner av ting, så jeg kan spise dette i hverdagen uten dårlig samvittighet. I helgen lever jeg som sagt annerledes, spiser massevis av godis, is, brus, kake osv. Dette gir meg motivasjon til ukedagene uten sukker. Dette er det som funker for meg.

Dette ble langt, men dere spurte etter mitt selvbilde så da fikk dere det. Hele historien faktisk. 

Catharina Adele

Svart lørdag

Publisert: 29.10.2011 @ 15:13 Kategori: helg Kommentarer: 0

Jeg puster og peser mens jeg tråkker, tråkker og atter tråkker. Musikken fyller meg opp med positiv energi, som går ut i alle muskler og jeg blir sittende og smile for meg selv. Svetten renner ned i øynene mine, vi reiser oss opp og ned og tråkker i tak.. Dunk, dunk, dunk, sangene kommer en etter en og får oss til toppen.. Timen bare flyr avsted. 

Starte dagen med 80min svart spinning time kl 10 i dag jeg, det var deilig det! Fint å se det er så mange andre treningsglade oppe så tidlig også, det gleder meg å se og ikke minst møte blide fjes en lørdagsmorning. God musikk, svette og blide mennesker. Det liker jeg det! Det beste med morgentrening er vel følelsen man har resten av dagen. Dette er dagens lunsj.. Så enkelt, men likevel så utrolig godt! Sjokoladehavregrøt med kanel, gojibær, jordbær og banan toppet med litt sukrin og kakaonibs. 

Nå skal jeg snart bake brownies til i kveld. Da kommer fine jenter hit for pizza, film og godis. Ren og skjær kosekveld altså. Gleder meg!

Hva er dine planer for i kveld? 
Catharina Adele 

Klar for helg!

Publisert: 28.10.2011 @ 13:53 Kategori: hverdags Kommentarer: 4

Snart helg! 

Hadde en forferdelig natt i natt.. Var utrolig trøtt, men greide ikke å sovne uansett hva jeg prøvde på. Ble liggende urolig helt frem til klokken halv 4, det var siste gang jeg så på klokken. Uff, hater slike netter. Når jg sovnet hadde jeg i tillegg mareritt. Hah, søvn er no dritt. 


Denne her har altså enda ikke virket, men jeg får vel gi den et par uker..

Så jeg var lit zombie lignende når jeg kom på skolen i dag, men jeg sitter da her enda og jeg er veldig klar for helg! I dag skal jeg nemlig møte kjæresten min i Oslo, da han er der noen dager med folkehøyskolen. I morgen kommer jentene til meg for kosekveld, så to fine kvelder i vente nå ja. Jeg for min del skal nok ikke feire Halloween i år, da den festen er i kveld.. Og da skal jeg jo møte Jonas så det kresjet litt. Men fester kommer det alltid flere av.

Skal du feire Halloween, hva skal du kle deg ut som?

Takk og lov for te, mandelboller med sjokoladepålegg, nøtter og tørket frukt. Får et trøtt hode gjennom en treig skoledag. Skal ikke klage, da følelsen jeg hadde i dag tidlig var: ånei... mandag! Har jo hatt to dager fri, så en dag med skole før helg er jo luksus! 

 

Kosetorsdag

Publisert: 27.10.2011 @ 20:36 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 2

De siste timene har jeg kost meg masse! Jeg har nemlig tilbringt tid på kjøkkenet, og drevet med terapi. Nemlig baking. Jeg elsker å bake, og når jeg baker koser jeg meg virkelig tvers igjennom. Når jeg i tillegg får til en god og sunn oppskrift blir jeg helt spinnvill. Fantastisk at sunne ting kan smake like godt som usunne. Elsker det! Perfekt for en søtmoms som meg. 

I dag har jeg bakt Kristines mandelboller. Altså boller uten hvetemel, men med mandelmel. Nam! De smakte faktisk boller, og hadde ganske lik konsistens. Er det noe jeg har savnet så er det hvetebakst, da jeg ikke tåler hvetemel så godt. Om jeg spiser hvetemel blir magen sur på meg, og straffer meg med masse smerte.. Ikke noe gøy altså. Derfor er det super at det finnes så mange alternativer!Namnam. Gleder meg til å ha med en slik bolle på skolen i morgen. Kanskje med hjemmelaget sunere sjokoladepålegg til tillegg? Fin dessert til fredagslunsjen det altså.. Jeg doblet foresten oppskrifen, så jeg fikk 4 store boller. De er endel mørkere enn vanlige boller da mandelmelet er mye mørkere enn hvetemel, som i tillegg er bleket.. Sier vel seg selv. 


Elsker kokos! Disse skulle egentlig bli muffins først, med ananas oppi. Men så glemte jeg meg bort og tok litt for mye kokosmel(som tiltrekker seg veldig mye veske) Så da de altfor deigete. Så da lagde jeg kjeks istedenfor. Nomnom! Hadde plane rom å ta sjokolade i dem også, men det glemte jeg.. Så blir nok til at jeg dypper de i sjokolade senere, eller at jeg bare rett og slett tar på litt sjokoladepålegg. Om noen er interessert i oppskrift, kanskje dere får det ;)

Bruk fantasien, og ta det du har i skapet. Ha en flott torsdagskveld videre!
Catharina Adele 

Dagsformen

Publisert: 27.10.2011 @ 14:07 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 8

I dag har jeg fri fra skolen, noe jeg utnytter til det fulle!
Jeg startet dagen med en time Turbo kick box på Trento halv ti i dag, etterfulgt av noen få styrkeøvelser og en god utstrekkning. Nå er jeg klar for resten av dagen! Turbo kick box er en svart kondisjonstime som er basert på kick boksing, også er siste delen av timen hard styrketrening. Om jeg ikke tar helt feil er Trento de eneste i Norge som har det enda.. Det er morsomt. Bare synd timen er på dagtid, da jeg sjeldent får vært med. 

I går fikk jeg både startet dagen med en liten morgentur, også var jeg med på yndlingsspinningtimen på kvelden. Svart cardio intervall time med good musikk og utrolig flink instruktør. Me like! Planlegger å dra på samme timen lørdagsmorningen, bare at da varer den i 80min istedenfor 60.. Spennende! Kjente det skikkelig i beina i går, evigheter siden siste spinningtimen. Melkesyre!

Jeg tok også noen formbilder når jeg kom fra trening i stad, kom på at det er uker siden sist. Og dere sa jo tross alt at det ga dere motivasjon, og det er jo det jeg vil! Så her kommer det noen..

Ellers lever fettprosenten sitt eget liv som vanlig. Spesielt nå som det går mot vinter, da prøver jeg å få den opp så jeg skal slippe å fryse så mye.. Hehe. Også er det jo vinter, hvem skal vel se meg i bikini da uansett. Å få den opp er i hvertfall ingen problem for meg, så glad som jeg er i mat.. Og søtsaker ikke minst. 

(skulle egentlig vært postet for to timer siden, men blogg.no ville ikke samarbeide) Så nå er en stor porsjon sjokolade havregrøt i min mage, sammen med flere kopper te og ramløsa. Nå er det skolearbeid som står på planen. Smart å gjøre noe vettu selvom man har fri, da kan man jo fokusere på andre ting senere. 

Ha en super torsdag. Tren hardt, og spis masse!
Catharina Adele
 

Ingen overskrift

Publisert: 25.10.2011 @ 19:34 Kategori: hverdags Kommentarer: 9

Da er kvelden kommet denne tirsdagen også, og jeg har akkurat spist god middag og satt knekkebrødene i ovnen.. Dagen i dag har vært grei, men var noe utslitt når jeg skulle på Bup etter skolen i dag. Men nå som kvelden er her, begynner også energien å komme tilbake. Spesielt i dag som jeg har to dager fri fra skolen foran meg. Fy å deilig følelsen av å ha litt ekstra fri er! 

Nå sitter jeg med en boks ramløsa og noen biter sjokolade, koser meg mens jeg skriver ønskeliste til jul/bursdag.. Den er lang som vanlig, hehe. Men bedre å ha noe å velge mellom, er det ikke det da? Vet jo at jeg får lite av det uansett, men er jo lov å ønske seg selv om. Har du skrevet ønskeliste enda? Det var tross alt to mnd til julaften i går, vet dere. Jeg for min del håper de mnd flyr avsted, da jeg gleder meg som en liten unge til jul, akkurat som jeg gjør hvert år. 

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld! Foresten så har jeg lyst til å slette mitt forrige innlegg, da jeg ikke vil ha det der. Men får det ikke til..... Grr.
Catharina Adele 

Uke 43

Publisert: 24.10.2011 @ 21:36 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 3
Catharina Adele

En sånn derre mandag

Publisert: 24.10.2011 @ 21:25 Kategori: hverdags Kommentarer: 4Da var endelig denne dagen over! Jeg liker vanligvis mandager, å starte en ny uke med masse energi og kickstarte uken med en god treningsøkt. Men i dag var det andre boller..(?) For i dag våknet jeg opp PÅ GULVET ved siden av sengen min. What? Altså ikke den beste natten da, for å si det sånn. Resten av dagen har kroppen kjempet endel imot meg, hodet har dinglet litt og levd sitt eget liv. Jeg har flere ganger startet på minst 5 forskjellige innlegg, men de ble det ikke noe av da de ble skrevet etter humøret. 

Treningen kom jeg meg igjennom, takket være mr viljestyrke! Uten han hadde jeg dratt stumpen hjem sikker før zumbaen var ferdig. Da bootcampen startet i dag, trodde jeg at jeg skulle dø. Og jeg diskuterte for hver eneste minutt som gikk om jeg skulle bli eller feige ut og pile hjem i sofaen. Jeg ble. 

Tankene som gikk igjennom hodet mitt den timen vil dere ikke vite. Det var ord som aldri får se dagens lys fra min munn, og massevis av motiverende tanker til meg selv. Sånne som: Dette her greier du Catharina, tenkt på følelsen du sitter igjen med etter på. Slappe av har du resten av kvelden til! Det er nå det gjelder, ta i nå, litt til, bare litt til! Det er ved smerte du får resultater! Hvem vil du være, det er nå du har sjengsen til å vise det.. Osv. Og jeg må bare si at øvelsene var 10 ganger tyngre enn vanlig i dag. Minst. 

Men nå sitter jeg her, med en stor og god kveldsmat i magen. Ramløsa og den gode tekoppen er også selvfølgelig på plass. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og lade opp til første time i morgen. Da har vi gym!

Håper alle har hatt en noe bedre mandag enn det jeg har hatt! Nå er det en dag igjen, før jeg har hele to dager fri. Lykke!


Min elskede tattovering, liker den mer og mer for dagene som går. Den er så utrolig meg. 

Catharina Adele 

Søndag

Publisert: 23.10.2011 @ 20:56 Kategori: helg Kommentarer: 2


Søndagskvelden er her.. Jeg har vært på storhandling i Sverige og både fryser og skap er fylt opp av masse godt! Kjøtt, Keso(Cottage Cheese, en var faktisk med chili/paprika smak også), Ramløsa, te og annet digg er handlet inn i store mengder. Og ikke minst godis! Nomnom. Digre poser med godis ble med meg hjem.. Lunsjen i dag i bilen ble også ikke annet enn smågodt. Hehe.

Fikk også tak i vindtett og vanntett jakke/bukse for jogging, sykling og langturer som det så fint stod. Så nå kan jeg gå turer uten å fryse ihjel en kald høstdag! Jogging er jeg veldig lite flink til når det er kaldt ute.. På vinteren går det rett og slett ikke, det er faktisk ikke snakk om engang. Takk og lov for mølle i naborommet gitt!

Ellers har det blitt god middag, en liten zumbaøkt og vasking av hus. Nå er det te, Ramløsa og en skål med gele, granateple, syltetøy og skyr som står på programmet. 

Håper alle har hatte en flotters søndag. Nå skal jeg lade opp til en super uke! 

 

Helgens

Publisert: 23.10.2011 @ 11:27 Kategori: helg Kommentarer: 1

Da en søndagen her, og jeg sitter med en stor skål med sjokoladegrøt foran meg. Våknet så tidlig som åtte i dag, da jeg hadde mareritt. Igjen. Puta virket visst ikke mot mareritt likevel.. Men startet dagen med en morgentur, noe som var deilig. 

Fredagen ble noe annerledes enn jeg hadde tenkt. Jeg dro nemlig til en venn av meg som hadde fest, og var sosial i stedenfor å tilbringe kvelden hjemme. Det var koselig å treffe folk og være litt sosial, selv om jeg var kake i kroppen, trøtt og utrolig sliten etter uken. Derfor dro jeg hjem allerede i tolv-tiden.. Zzz. 

Gårsdagen bestod av Elleville dager i Lillestrøm, litt zumbadansing og deilig biffmiddag. Resten av kvelden ble det kos med foran tven med is, digg og film. 


I dag er det harrytur som står på dagsplanen. Kjøtt og annet må handles inn da fryseren er tom! 

Håper alle har hatt en super helg hittil, og at søndagen vil bli minst like bra. Nyt helgen, og lad opp til en ny uke.
Catharina Adele 

Elleville dager

Publisert: 22.10.2011 @ 17:02 Kategori: shopping Kommentarer: 4


Fra BikBok: Bukse 50kr, genser til halv pris og lue 2 for 1(kjøpte tykk svart thigts også)


Cardigan på salg, husker ikke pris.. Bortskjemte ungen fikk den jo av mamsen sin. Hehe


Også fikk jeg best av alt, ny stor og god pute! Hater puter som er tynne som fliser, klumpete og ekle. Denne store herligheten derimot håper jeg kan skremme vekk vonde drømmer og gi meg bedre søvn. Skikkelig interessant for dere å vite igrunn men, hehe. 


Også var det stort salg på en gullsmedbutikk, Anthony Sandberg på Lillestrøm Torg. Ringen fra Dyreberg/Kern var det 70% på, øredobbene(tro, håp og kjærlighet<3) fra Snö of Sweden var til halv pris. Skremmende å tenke på hva de kostet før salget.. Ikke sånt jeg kjøper til vanlig, i hvertfall. 

Salg er fint, det er vel noe alle liker.. Har du vært på elleville dager, noe av det over du likte?

Ellers er lørdagsgodt, biffmiddag og digg handlet inn for kvelden, og jeg er klar for en skikkelig kosekveld foran tven. Ukens beste dag er her, og den skal nytes maks! Håper alle har en super lørdag, hva enn dere gjør.
Catharina Adele 

 

Tung torsdag

Publisert: 20.10.2011 @ 21:55 Kategori: hverdags Kommentarer: 3

Da er endelig torsdagen snart over! Startet dagen med å bli 'reddet' av vekkerklokken.. Hadde nemlig en forferdelig natt med masse mareritt og lite søvn i natt. Det jeg drømte når klokken ringte var at jeg startet å hylgråte fordi pappa ble skutt foran øynene på meg.. Vi var på tur i London, også plutselig var det kjempe farlig å være der så da måtte vi komme oss hjem. Vi kom i kontakt med en jente pappa sa vi kunne stole på, men jeg hadde heletiden en fæl følelse overfor hun. Med god grunn, for plutselig begynte hun å skyte etter oss.. Men hun bommet. Også kom det en annen man bak oss som skøyt pappa flere ganger. Også tror jeg at jeg ble skytet selv akkurat når klokken ringte. Huff, hvorfor drømmer jeg slikt?? Forferdelig. Drømt sånne ting flere ganger på få uker. Har nesten mareritt nattlig når jeg sover alene nå.. Surt smilefjes. 

Etter en slik natt var jeg både trøtt og sliten på skolen. Hodet og kropp var tungt, og jeg var fysen på noe godt(som jeg alltid blir når jeg har lite søvn i kroppen). Konsentrasjonen var fraværende, og oppgaven ble bare enda vanskeligere enn den var fra før av. Jeg hadde i tillegg denne oppgaven hele dagen. Fikk gjort svært lite, dessverre.

Bestemte meg for at denne dagen ikke skulle bli tvers igjennom tung på negativ måte. Så jeg dro en tur på Trento og fikk meg en god styrkeøkt. Tung positivitet! Det var deilig, og nå er jeg klar for en helg uten store planer. Blir tid til meg selv, blogg og avslapping. 

Hvorda har din torsdag vært?

Catharina Adele

Ja takk begge deler

Publisert: 19.10.2011 @ 18:35 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 0

Jeg skrev i ukes treningplan at jeg ville enten jogge eller dra på Rosa Sløyfe opplegg på Trento i dag. Men hvorfor ikke gjøre begge deler? Jeg løp fra meg på morgenkvisten i dag, og med så mange timer før neste økt halv åtte på kvelden ser jeg ingen grunn til å ikke dra. Løping, og rosa dansing på en og samme dag slår ikke feil! 


Med rosa  sløyfe dansetime følger det også med rosa treningklær.. Har faktisk til og med på meg rosa truse i dag, av ren tilfeldighet. Ikke at noen ser det da, men. Tenker det blir enda en rosa sløyfe på meg i kveld, da de selger det på Trento pga happeningen. Har i tillegg til sløyfer kjøpt et lyserosa armbånd i år. Kjempefint da det er så dust og passert til alt. Kjøpt på Lindex..  

Gleder meg til bevegelse for en god sak, med masse andre glade mennesker. Timen er omtrent helt full, som vil si 40 stk i en treningssal. Woop woop. 

Ha en god onsdagskveld! Har du trent i dag?
Catharina Adele  

Sweet Coconut Thai

Publisert: 19.10.2011 @ 13:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 1Mm.. Jeg elsker te. Jeg elsker å prøve ut nye teer, og jeg elsket Søstrene Grene butikken da jeg fant så mange nye spennede teer. Jeg ønsker meg te til jul... Hehe. 

Det er onsdag, og jeg sitter nå på et grupperom på biblioteket sammen med Marie og Erik. I dag startet jeg dagen med en mil på mølla, før jeg dro på skolen for et foredrag! Herlig start på dagen, selv om det var veldig slitsomt da jeg har løpt veldig lite i det siste. Men, nå er det veldig deilig. Så frøsen som jeg er, er det også fantastisk og starte dagen med trening, så jeg får litt varme i kroppen. Noe som holder lenge! 

Slutter rundt kvart over to i dag, da vi får jobbe med oppgaven hjemme. Deilig, jeg liker onsdager. Håper å få tid til en god del skolearbeid, muligens noe foto da jeg har en ide jeg vil prøve å få til, vedsiden av vasking av kjelleren min, matlaging og avslapping. 

Har du noen planer for dagen?
Catharina Adele 

Bursdagsfeiring

Publisert: 18.10.2011 @ 21:24 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Skoledagen i dag gikk i ett, noe som er blitt ganske vanlig for tirsdager.. Startet dagen med EO-foredrag istedenfor gym da jeg er i elevrådet(styret), noe som var veldig interessangt. Flinke gutter med mye god informasjon! Også bestod resten av dagen av engelsk, styremøte og mediatimer resten. Etter skolen var jeg noe utslitt, noe jeg enda er.

Men etter skolen så dro jeg inn til Oslo for å møte familien, mamma ble nemlig 51 år i dag så det måtte jo feires! Ble veldig god middag på fetteren min sin restaurant som jeg ikke husker navnet på, på Aker brygge etterfulgt en tur på Wayne´s coffee(?). Kjempe kos, selv om jeg var veldig sliten!


Sinnsykt dårlig kvalitet da jeg ikke finner bildene fra turen igjen på harddisken.. Så dette er fra facebook. Sammen med Mams og søster fra bursdagen til Mams i fjor. 

Fra Gran Canaria for et år siden i dag. Vi feiret nemlig mammas 50 årsdag der en uke i fjor.. Hadde i vært feil å være der denne uken i år også altså.. Savner det!

Håper alle har hatt en fin tirsdag. Nå skal jeg bare slappe av og kose meg før det er nattaen. Druer, sukkerfri sjokolade og pistasjnøtter momses i skrivende stund. Namnam. 
Catharina Adele 

Goo'mandag

Publisert: 17.10.2011 @ 21:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


Sukkerfri gele, banan, skyr, sukkerfritt syltetøy, et halvt granateple, gojibær, sukrin og kakaonibs. Mm. 

Da er mandagskvelden her, og jeg sitter med verdens beste følelse i kroppen. Den følelsen man har når man har masse energi, og er go´sliten i kroppen etter en herlig treningsøkt. I dag var jeg i form! Hoppet og spratt som bare det med god stemning på zumbaen, og jobbet så musklene ristet på bootcampen, med veldig god stemning der også! Så i dag satt smilet løst, og jeg kjente ren glede ile igjennom kroppen. Er det rart jeg liker å trene?

Skoledagen var så som så, sliter litt med oppgaven vi har nå. Men skal nok få løst den på en eller annen måte.. Ellers er jeg gladkatt i dag, fordi jeg bestilte flybilletter til Nordfjord, Sandane i går kveld. Jeg skal besøke kjæresten min om tre uker! Wee, gleder meg til å se hvordan han bor og hvem han går rundt med hver dag. Og ikke minst stedet. Aldri vært på den siden av Norge før, men så har jeg nesten vært noen steder i Norge heller da. På tide å gjøre noe med det!

Har dere spist eple i dag?

Det er nemlig den internasjonale epledagen i dag! Det supre eple fortjener virkelig å ha en egen dag. Spiser minst et om dagen jeg.. I dag har det blitt tre, pluss eplejuice som ble servert ved siden av epler på Trento. Håhå!

Håper alle har hatt en knall start på uken!
Catharina Adele 

Uke 42

Publisert: 17.10.2011 @ 10:25 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 4
Uke 42 skal bli bra, jeg har masse motivasjon og godt humør etter en uke med avslapping og kos. Jeg har masse å se frem til i tiden som kommer, noe som også gir meg masse energi til overs. Nå skal jeg komme meg i rute med trening og kosthold igjen, det er godt med fri men i lengden er det best med mine vanlige rutiner. 

Treningen kan fortsatt bli så som så denne uken, da jeg må være forsiktig inntil tattoveringen har grodd. Men bevegelse skal det bli. Skulderen er vel uansett ikke så utsatt for trening, og strekk av hud.. 

Spis bra og nok, og tren hardt!
Uten mat og drikke duger helten ikke. 

Har du en ukesplan?
Catharina Adele 

Ukens siste oppladning

Publisert: 16.10.2011 @ 20:56 Kategori: helg Kommentarer: 4

Da er søndagskvelden her, uken er over og jeg har hatt det superfint! Kjæresten har vært hjemme, noe som har gitt meg mange fine stunder og etter lengtet kos.. Nå er han trygt tilbake på folkehøyskolen sin, og det er enda uvisst når jeg får se han igjen. Men i verste fall ser jeg han den 17 desember da, men håper på å få se han tidligere enn det. 

Jeg har også hatt treningfri frem til nå fra og med tirsdagen. Har kun hatt lett mosjon med noen gåturer her og der. Deilig å slappe av en uke, det trengte jeg virkelig.. Men fra i morgen av er det back on track, med både trening og kosthold. Så da blir det forhåpentligvis mer bloggtid også. Alt sammen har gått litt i glemmeboken denne uken, men det synes jeg bare er bra en gang i blant. 

Så dette har vært en super uke. Med kjærestekos, avslapping, jentekveld, min første tattovering, film, godis og annet koselig! Smil.

Håper jeg har noen gode uker fremover også. Skal gjøre mitt beste for at de skal bli det, for det er vel litt hva en gjør det til selv ikke sant?

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med en stor skål godis, is og cola zero. Ha en super søndagskveld videre! 
Catharina Adele 

Simon's cat

Publisert: 13.10.2011 @ 20:51 Kategori: diverse Kommentarer: 3

 

Ler! Åh tenk å ha en katt.. Hehe. 
Catharina Adele 

A feather for life

Publisert: 13.10.2011 @ 09:57 Kategori: diverse Kommentarer: 16

I går ble jeg jeg merket for livet. Det gikk bedre enn forventet, og Romerike Tattoo levde virkelig opp til forventningene. Takk til superflink tattovør, og verdens beste kjæreste som holdt meg i hånden, og tok bilder.


Tatoveringen er tegnet på, roer meg ned med fruktremser.. En spent og glad jente!


Iih, jeg blir tattovert! (Vondt i starten da fjæra ble markert, vi snakker kaldsvetting her.. Resten gikk veldig greit)


Bytter til hvit farge.. Fortsatt spent jente.Ferdig snart??


Yey, ferdig fjær på min skulder!


Huh? Må jeg dekke den til..? Hehe. 

Det var en veldig fin opplevelse, og jeg er kjempefornøyd med resultatet. Tror det blir veldig bra når den har grodd, så ordentlig bilde av den kan jeg vise dere da. Vanskelig å se hvordan den kommer til å bli nå, da den er rød osv. 

Hvorfor en fjær? Det har jeg skrevet om her. Jeg gjorde om fjæren på det øverste bildet om til min egen fjær. Sammen med tattovøren(Tina) fjernet jeg litt øverst på fjæren, satte inn et hjerte i selve fjæren som selvfølgelig symboliserer kjærlighet. Noe som betyr veldig mye for meg, uten kjærlighet kommer man ingen vei. Også la hun på hvitt for å fremheve fjæren og hjerte til slutt. Noe jeg tror gjorde hele tattoveringen. Tror det ble veldig bra, føler den er veldig meg! 

Nå kan jeg ikke trene hardt på en liten stund, så passer bra at jeg har en liten pause fra det nå uansett. Kropp og sinn har godt av hvile nå, er sliten både i hodet og kropp. Kommer sterkere tilbake om litt!
Catharina Adele 

Effektivt

Publisert: 11.10.2011 @ 21:45 Kategori: diverse Kommentarer: 4

God kveld!

Da er tirsdagen snart over, og jeg koser meg med kveldsmat etter en gåtur på ca en time og tjue minutter. Herlig! Hadde egentlig planlagt å gå en liten tur for å lufte tankene, men så ble jeg gående og drømme meg bort i musikken også var tiden plutselig flydd avsted. Så da ble det en lengre tur i steden. Men det er bare deilig det, da!

I dag har det meste gått i ett, og jeg har fått gjort endel som var deilig å få unnagjort. Leverte både oppgaver, fremdriftsplan, og kom langt på medieplanen min på skolen i dag. Pluss at jeg fikk skrevet en engelsk artikkel på ca 600 ord. (Vi skulle minst skrive 300 ord så det ble jeg fornøyd med), Hadde en grei gymtime med innebandy, og elevrådsstyremøte i midttimen. Etter dette var jeg på samtale i Lillestrøm. Godt jeg hadde med meg ekstra mat i dag, om ikke tror jeg ikke at jeg hadde holdt ut. Spist som en hest! 

Senere i kveld kommer kjæresten hit, da blir det kanskje film og kos før det er nattaen. Håper alle har hatt en fin tirsdag, snakkes i morgen! 

Hvordan har din tirsdag vært? 
Catharina Adele 

Uke 41

Publisert: 10.10.2011 @ 23:19 Kategori: diverse Kommentarer: 2

 

Da er det nattaen for meg. Er trøtt og sliten, og umotivert for en ny skoledag så nå trengs det litt søvn. Så da sier jeg god natt, og farvel til en slitsom og tung dag. La morgendagen bli bra!
Kveldsmaten min. Yoghurt, en banan, knekebrød, kakaonibs, gojibær og sukkerfritt syltetøy pluss noen knekkebrød. Nam nam! 

Catharina Adele 

Pancakes

Publisert: 10.10.2011 @ 21:20 Kategori: hverdags Kommentarer: 8

Fra en herlig søndagsfrokost. 

I går lagde vi pannekaker til frokost! Det var bare utrolig nam, og siden jeg ikke kunne spise vanlige pannekaker pga hvetemelet. Lagde jeg til og med sjokoladepannekaker! Brukte denne oppskriften med litt ekstra Carob i. Smakte himmelsk! Også var det veldig lettvint, så blir nok flere sånne fremover! Jeg følte meg veldig fæl og trøtt på bildet av meg, så jeg gjorde bildet likeså godt litt grått.. Jonas sovnet jo tidlig på lørdagen, så han var jo lys våken kl 8 på søndagen. Hehe, så veldig mye søvn ble det ikke. Men det gjør ingenting, for da fikk vi da bare mer ut av dagen og tid til en skikkelig god søndagsfrokost!

Dagen i dag har vært tung. Startet bra selv om jeg måtte dra meg selv opp av sengen, fordi Jonas var så snill og stekte rundtstykker til meg før han kjørte meg til skolen. Fine kjæresten sin det!
Skoledagen var ganske tung med flere nye, store oppgaver og mye pc sitting. Blir utrolig sliten av å sitte på rumpen altså, rart det der.  

Treningen i dag ble zumba, og som vanlig en time bootcamp. I dag var det tungt på bootcamp, og benet mitt stoppet meg endel da det har blitt veldig vondt ved visse bevegelser. Så verdens beste økt ble det ikke, men fornøyd med egen innsats til dagsformen. Nå er jeg klar for en uke med mye rolig bevegelse, avslapping med kjæreste og kos. Kvalitetstid med Jonas skal blant annet prioriteres foran trening denne uken. Trenger noen slike uker en gang i blant, kjenner det blir godt for en sliten kropp nå. 

Liker du pannekaker?
Catharina Adele 

Nattprat

Publisert: 09.10.2011 @ 01:05 Kategori: helg Kommentarer: 3

Da er nattaen kommet, og jeg sitter her og prøver å taste så stille som mulig på tastaturet. Min kjære ligger nemlig å sover søtt i rommet ved siden av. Vi har hatt en veldig fin dag i dag!

Dagen startet da jeg ble vekt av forsiktige kyss og kos av verdens beste kjæreste som kom hjem til meg rundt halv åtte i dag tidlig. Som sagt så dro han med nattbuss fra Nordfjord halv ni i går kveld, så en lang reise kan man jo si det ble for han. Lite søvn ble det også. Men var han trøtt? Neh.. Fantes ikke. Så da måtte jeg også våkne. Men herlig var det, for vi startet dagen med dynene rundt oss med en film på tven, før vi lagde rundtstykker og eggehakk til frokost. 

Så gikk turen til Lillestrøm, der jeg gikk rundt og delte ut jobbsøknader i noen butikker. I NEED A JOB. Helst akkurat nuh. Det gikk helt greit, men fy så utrolig kleint det ble noen ganger. Men krysser fingrene for at det en dag vil komme en telefon, selv om det sikkert er hundrevis av søkere i Lillestrøm. Man skal vel aldri gi opp håpet, skal man vel?

Avsluttet Lillestrøm turen vår med en kebab fra Saf-saf. Jeg for min del en kyllingkebab uten dressing(har aldri likt dressing). Nam, det var lenge siden.. Hadde ikke spiste det siden i mai en gang. 

Også dere, dro vi til Jessheim! Her skulle vi.... Ikke annet enn å sjekke ut Romerike Tattoo, og vet dere hva? Det endte opp med at jeg bestilte tatoveringstime. Wæ. Skummelt, men samtidig så utrolig spennende! Tror foresten Jonas gruer seg mer enn meg, søt som han er.. Hehe, redd for meg han vet dere(hjerte). Når det skjer får dere foresten ikke vite enda.
Så ruslet vi rundt, kjøpte litt diverse og bare koset oss på senteret. Var Jonas sin første tur på Jessheim noen gang, så det var på tide synes jeg. 

Kvelden vår har bestått av god, god mat med familien. Masse is, sjokolade, cookies, tørket drukt, druer osv. Men så sloknet Jonas lenge før halvparten av godiset var spist, så nå har jeg alt for meg selv.... Nomnomnom. 


Slenger med et bilde av kjærestepusen fra i sommer, da de få bildene jeg tok i dag ligge på Iphonen. Og Iphonen ligger inne hos Jonas som jeg ikke vil ta sjangsen på å vekke. 

Men nå har jeg sittet her og glodd i macen i to timer allerede. Hvorfor er jeg ikke trøtt?! Jeg stod tross alt opp halv åtte i dag jeg også.. Huff, får gå og gi sengen en sjanse. I morgen er det enda en fin dag i vente. Liker at Jonas er hjemme. virkelig!

God natt. 
Catharina Adele

Fredagens

Publisert: 07.10.2011 @ 16:32 Kategori: helg Kommentarer: 8
Slik ser jeg ut i dag. Nå skal jeg utenfor Oslo på middag. Blir kos. Er jo så familiekjær av meg jeg så, hehe. Ble en veldig fin kardioøkt i solen i dag, gå/jogg 50/50 ca 12 km. Wee, gladkatt. 
Nå må jeg løpe, mams og paps venter. Ha en superfin fredag, og kanskje helg også om jeg prioriterer kjæresten denne helgen. Vi får se hva som skjer.Catharina Adele

Rusa på livet

Publisert: 07.10.2011 @ 10:23 Kategori: ferie Kommentarer: 6

Da er fredagen her, og jeg er ganske tung og støl i flere deler av kroppen etter Turbo kick box timen på morningen i går. På kvelden var jeg på fest hos ei venninne av meg, og jeg hadde det veldig koselig! Møter alltid mennesker jeg ser veldig sjeldent pga forskjellige skoler, og folk jeg ikke kjenner så godt fra før av så det er lett å like for en så sosiallikende person som meg. Musikk, mennesker, og liv å dansegulvet. 

Om det er noen som lurer på om jeg snuser, drikker eller røyker/festrøyker. Så nei. Jeg må være helt ærlig å si at jeg har drukket endel alkohol gjennom ungdomskolen, men etter det så har jeg egentlig ikke følt noe behov for det. Noen tenker kanskje at dette var veldig tidlig, og det gjør jeg også. Kanskje jeg 'prøvde' meg noenlunde ferdig da? Uansett så trenger jeg ikke alkoholens rus for å ha det gøy, jeg er rusa nok på livet som det er. Om jeg skal drikke noe blir det isåfall litt hvitvin, kanskje en cider eller lignende. Men røyk og snus har jeg aldri prøvd, og har heller aldri tenkt å prøve. Gift for kroppen. Dette vår gårskveldens.. Kjole fra Carlings(hjerte). 

Nå skal jeg lage meg en god havregrøt, før jeg skal gå meg en lang tur. Kjenner ferien påvirker treningen en smule, tar det mye mer med ro nå som jeg har god tid og ferie enn jeg ellers ville ha gjort. Men det er deilig å ha god tid, så jeg klager ikke. Ble endel styrke i går, så da kjenner jeg på kroppen at det er best med en kardiorunde i dag. Senere i dag skal vi til tanten min, kjæresten hennes og kusinen min på middag. Det blir koselig!

Har du noen planer for fredagen?

I morgen kommer verdens beste Jonas og vekker meg på morningen. Han tar nemlig nattbussen til Oslo og toget hit fra Nordfjord for å komme hjem til meg.. Det liker jeg, og jeg gleder meg masse til å starte dagen på en slik måte! Kan nesten ikke vente. 

Vi snakkes siden, nå skriker magen!
Catharina Adele 

Jentekos i Oslo

Publisert: 05.10.2011 @ 21:37 Kategori: shopping Kommentarer: 4
Kjøpte meg disse fantastiske støvlene på Bianco i dag. IIh, elsker dem! Er ikke ekte skinn, noe som for meg heller er bra enn dårlig. Og som butikkmannen sa så er de en veldig god etterligning. Fikk de for 450 kr pga gavekort på 100 kr. Ikkjedårlig for et par sko jeg har siklet på lenge, også er de sinnsykt gode å gå i. Også fikk jeg dette av snille mammaen min! Poncho og pingvingenser fra Vero Moda. Lagt min elsk på ponchoer, føles ut som å gå rundt med et varmt teppe. Mmm. Trenningsbukse fra HM. Genseren fra Bikbok fikk jeg fordi mamma kjøpte den uten å prøve den.. Altså så like hun den ikke. Typisk mamma, fint for meg. 

Hatt en kjempekoselig dag sammen med Mams og søster. Spiste kjempe god mat på restaurant, og gikk rundt og tittet masse i butikker. Kan ikke huske sist gang vi var sammen slik alle tre, så det var virkelig koselig! 

Hatt en fin dag ja. Hvordan har din dag vært?
Nå skriker magen etter mat, så vi snakkes senere.
Catharina Adele 

10 mnd

Publisert: 05.10.2011 @ 13:05 Kategori: ferie Kommentarer: 7


Fra i sommer. Savner sol, varme og kjærestekos..

10 mnd siden i dag(eller i natt). 10 mnd siden Jonas og jeg ble sammen. Tiden har gått utrolig fort! Jeg savner han veldig masse, spesielt nå på kveldstid da tankene rekker å komme til. Merker at de første ukene etter at jeg møter han er verst, men heldigvis så ser jeg han igjen nå på lørdag. Da blir han hjemme i en uke, så forhåpentligvis får jeg litt tid sammen han da! 

I dag skal mams og jeg til Oslo for å møte søsteren min. Det blir nok kjempekos, kvalitetstid med middag og butikktitting liker jeg. Så det gleder jeg meg til. Blir treningsfri for min del i dag, da benet mitt har begynt å verke igjen. Prøvde å rusle meg en morgentur, men dne ble kort da det blåser helt sinnsykt ute nå..Får helt vondt i ørene jeg. En Oslotur tar uansett på, deilig med en slik kosedag. Håper smertene blir mindre til i morgen, da skal jeg prøve å komme meg tidlig opp på turbo kick box! 

Håper alle dere som har ferie nyter den! 

Ha en nydelig onsdag!
Catharina Adele 

 

Feather

Publisert: 04.10.2011 @ 21:19 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 8

ONE DAY I WILL FLY AWAY. 

Fjæren er et symbol på fuglens tegn. Fuglens tegn er de stor drømmer om friheten og friheten i åndenes verden. Flukt fra fangenskap, et symbol på reise. Et symbol for forelskelsens svevende følelser. Fuglene streber mot himmelen, mot solen som det første steget mot Guderiket. Fuglens er kvinnes tegn, et tegn som også står for reise

Symboler: Fjær, fugl og fugleklo

Jeg føler dette treffer meg midt i blinken, og det føles absolutt riktig. Har lenge hatt lyst på tatovering, men vært usikker på hva jeg skal ta fordi det er viktig at det jeg merker kroppen min for livet med skal bety noe for meg. Derfor vil jeg pryde kroppen min med en vakker fjær.. Og senere noen små vakre svaler, enten på innsiden av armen eller på benrista. Men starter med en tatovering om gangen, selvfølgelig. Ingenting haster for meg, det vil jo være der for alltid så jeg vil bruke god tid på å finne riktig tatovør og tatoveringssjappe. Takk til dere som har kommet med tips!

Falt pladask for bildet over.. Både plassering og fjær. Men har også funnet noen andre fjær som jeg har redigert på meg selv, for å få et lite bilde av hvordan det ville blitt:
Disse var litt for svarte, så ser litt klistremerke ut for min del.. 

Et lite utvalg av forskjellige jeg har prøvd ut. Har ikke bestemt noe enda, ikke hvilken fjær jeg skal ha, hvilken vinkel den skal være eller noe. Bare å komme med forslag!

Er jo heller ikke helt bestemt enda, men jeg er veldig sikker på at jeg vil han en fjær et sted. Og ja, jeg får lov av mammaen min. Hun vil nesten ta sammen med meg.. Hehe.

Hva synes dere?
Catharina Adele 

 

Bildedryss, inspo

Publisert: 04.10.2011 @ 14:00 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 4God inspo blanding. Fra forskjellige nettsider som jeg fant på dataen.. 
Catharina Adele
 

Mandagsglede

Publisert: 03.10.2011 @ 21:32 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Da sitter jeg og nyter kveldsmaten, nydusjet etter en knall treningsøkt! Hadde masse energi, og viljestyrke som presset meg igjennom. Føles godt, veldig godt.

Jeg er veldig glad for tiden, og nyter virkelig å ha så god tid som jeg har hatt i dag. Har blitt endel kjedespising, og slikt gjennom dagen. Men hva gjør vel det? Det er jo kun for en uke. Misunnelig på de som drar på ferie på hytter og til utlandet, men får bare gjøre mitt beste ut av det og bruke uken på å slappe av og få inn noen gode treningsøkter. Trening kommer til å bli nedprioritert neste uke, da min kjære da er hjemme for å ha sin høstferie. Så tar 'ferie' da istedenfor jeg! 

Jeg er også veldig glad fordi jeg tror jeg endelig har funnet ut hvordan tatovering jeg har lyst på. Høres ut som om jeg har dårlig tid eller noe, men det er heller det at jeg lenge har hatt lyst på tatovering, men vært usikker på hva jeg vil ha. For sikker på en tatovering må man jo virkelig være, den blir jo der for alltid. Men jeg har ihvertfall funnet noe som betyr noe for meg, og som jeg synes er veldig fint i tillegg. Deilig å ha funnet noe jeg er sikkert på at betyr noe for meg! Når jeg skal ta den vet jeg ikke enda, stresser ikke med det.

Hva det er får dere muligens vite i et eget innlegg. Om det er intressangt?


Gla jente!

Også er jeg foresten med i en konkurranse! Siste dag før trekning i dag! Premien finnes vel ikke bedre, for det er nemlig sunn, raw sjokolade som man kan spise med den beste samvittighet. Me like! Som den sjokolademomsen jeg er krysser jeg fingrene, men har aldri vunnet noe før så har ikke akkurat store forhåpninger. 

Trykk på bildet for å komme til konkurransen! 

Catharina Adele

Uke 40

Publisert: 03.10.2011 @ 14:14 Kategori: hverdags Kommentarer: 3


Pleier alltid å ha en 'plan' over uken, hvor jeg setter opp ting jeg vil få gjort i løpet av den. Nå har jeg lagd den på nett også! Pleier sjeldent å følge planen etter punkt å prikke, da jeg liker å ta ting litt som de kommer. Jeg synes også det er viktig å kjenne på dagsformen, spesielt med tanke på trening. Hør på kroppen din og gi den nok energi å gå på! 

Ha en flott uke!
Catharina Adele 

Høstferie

Publisert: 03.10.2011 @ 12:01 Kategori: hverdags Kommentarer: 5


Noe av helgens gobiter..

Helgen er over, og en ny uke er her! Denne gangen, høstferien. Utrolig hvor deilig det var å sove til jeg våknet, på en mandag igjen. Det er på slike stunder det går opp at man virkelig har ferie. Herlig.

Har hatt en veldig fin helg, med mye god mat og kos. Gårsdagen var slækk og avslappende, men jeg fikk vasket kjelleren og øvelseskjørt, før jeg spiste middag hos farmor, og dro på kino med Mille i Lillestrøm. Vi så King curling, og den var veldig morsom! Så en bra søndag for min del. 

Men nå er det ny uke, og jeg har startet dagen med en cookie og en gåtur. Solen strålte når jeg stod opp i dag, så uken får ikke startet så mye bedre. Nå nyter jeg en tekopp, før jeg skal lage meg en god porsjon havregrøt! Håper på en kjempebra uke! Skal nyte ferien, og prøve å starte dagene med en tur ut. Finnes ikke bedre start på dagen enn frisk luft, og bevegelse. Helst litt sol også, og det er det faktisk spådd endel av denne uken. Smil!

Det er hva du selv gjør det til, og jeg har bestemt meg for å ha noen fine dager før Jonas kommer hjem igjen til helgen. Gleder meg masse! 

Har du noen planer for uken, hatt en god start på dagen? 


Gårsdagens..

Nyt mandagen, og for dere som har det, ferien!
Catharina Adele 

Sunnere variant av Cafè cookies

Publisert: 02.10.2011 @ 11:24 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 7

 

Originaloppskriften:


Jeg byttet ut litt forskjellig i denne oppskriften, for å gjøre den litt sunnere. Dette fordi jeg synes det er spennende å få til nye oppskrifter som smaker godt, og gjør bedre for kroppen! Pluss at jeg ikke tåler hvetemel så godt, så da må man finne andre alternativer. 

Dette er sånn ca oppskrift sånn jeg husker den ifra hodet mitt.. Bruk fantasien, bruk det du har og smak til etter hvert.

1,2-2 dl mandelmel
3 ss kokosmel
3 ss pofiber
1 ts fiberhusk
Ca 3 ss fiberfin
1 dl havregryn
1 ss kvalitetsolje
1 ss kokosolje
1 egg
2 dl sukrin
2 ss fruktose
1,2 ts bakepulver
0,5 ts salt
5 dadler uten sten(most)
0,5 dl sukkerfritt syltetøy(jeg brukte eple og bringebær fordi jeg ikke hadde eplemos)
0,5 dl vann
40 g tørkede blåbær
40 g tørkede tranebær
40 g rosiner
Ca 130 g sukkerfri sjokolade med forskjellig kakaoinhold(Jeg brukte mørk med tranebær, hvit med blåbær og vanlig melkesjokolade)

1. Bland de seks første ingrediensene med bakepulver, sukrin og salt med egg, olje og kokosolje så de blir som små brødsmuler. Tilsett så moste dadler, syltetøy og vann så det blir en deig. Jeg brukte hendene her.. Bland så inn den tørkede frukten, og sjokoladen.

 
2. Form blandingen til en eller to ruller på 5-7 cm i diameter, og sett den i kjøleskapet i 30min. Skjær så bitene i ca 1cm tykke kjeks og legg på et brett med bakepapir på. Forvarm ovnen til 200 grader, og sett den så ned til 175 grader når du setter inn kjeksene og steker dem i 10-15 min. Avkjøler på rist. De er myke når de kommer ut, og blir stive etter hvert som de avkjøles. 

Nyt!

Om du har noen andre forslag til hva man ka bytte ut det forskjellige med, så skrik ut! Dette ble egentlig bare slengt sammen av det jeg hadde i hus, og jammen ble de veldig gode også. Perfekt helgekos!

Catharina Adele 

 

Saturday!

Publisert: 01.10.2011 @ 17:57 Kategori: helg Kommentarer: 7Ukens beste dag er her! Jeg for min del startet den med en zumbaøkt her hjemme etter frokost. Deilig med litt variasjon, og dans en lørdag som denne. Tok rett og slett både cardio, og sculpt & tone programmet mens jeg var i gang. Herlig!

Nå har jeg nesten akkurat lagd 'Cafe cookies'. Dere vet de gode cookisene som har oppskriften ståendes på pakken? Jeg har lagd disse, men i min egen sunnere variant. Og vet dere hva? De ble kjempegode! Nomnom. 
Til og med mamma synes de var gode, og hun er veldig skeptisk til slike 'sunnere' ting.  Om noen er interessert i oppskriften, så let me know. Kan gjerne dele den med dere!

Ha en fortsatt fin lørdag. Jeg skal ihvertfall kose meg masse resten av kvelden! Har kjøpt inn is, yoghurtnøtter, tørket frukt, sjokolade, jordbær osv. Nom :-)
Catharina Adele 

Det alle beste treningskompisen

Publisert: 01.10.2011 @ 10:35 Kategori: Trening/kosthold Kommentarer: 11


Pulsklokka mi! 

Etter flere år med sikling etter en slik en, fikk jeg meg endelig en slik en i sommer. Den har realisert veldig mye for meg treningmessig, og fått meg til å yte maks de gangene jeg ellers ville ha gjort det halvveis. Altså, så kunne jeg ikke hatt en bedre treningskompis enn denne her, da den presses meg når jeg trenger det. Jeg får motivasjon av den også, fordi jeg vet den viser meg resultatet etter en ferdigøkt svart på hvitt. Selvfølgelig er det veldig koselig å trene med andre, men det er kun om jeg trener med noen som er fokuserte på å trene, og ikke på å skravle bort hele økten. Derfor er det fint med gruppetimer innimellom, det får ofte smilet mitt opp i skyene.

Det pulsklokken har realisert for min del, er kcal forbrenning. Når jeg ellers har jogget på tredemølle, ellipsemaskin osv. har den vist meg et veldig høyt tall på hvor mange kalorier jeg har forbrent. Dette fordi den mest sannsynlig var innstilt på en som er mye høyere, og tyngre enn meg selv. Da forbrenner man jo mer også. Men nå som jeg får resultat etter egne innstillinger på pulsklokka ser jeg nå at jeg forbrenner ca halvparten av det jeg før fikk fortalt. Så det er deilig å ikke lenger bli 'lurt'.

Med dette må jeg også si at jeg ikke bryr meg om kalorier når det kommer til trening. Jeg gjorde det før, men da ble jeg jo også lurt av dobbelt så høyt tall.. Nå er det viktigste for min del å føle at jeg har gjort mitt beste, og er mer sliten i kroppen med mer energi enn når jeg gikk på trening. Det er veldig viktig for meg at trening er noe positivt, og om kroppen ikke har lyst en dag, og det bare er ork dropper jeg det lett. 

I det siste har jeg prøvd å fokusere noe mer på styrke, da jeg nesten ikke har trent noe styrke siden jul og frem til sommeren. Ikke spør meg hvorfor, det har bare blitt sånn. 


Mitt første harryflex på bloggen!

Jeg snakker jo endel om trening og kosthold her inne på bloggen, fordi dette er en stor del av min hverdag og noe jeg interesserer meg for. Har tenkt en stund på å legge ut formbilder, men har ikke riktig turt. Dette kun for å se fremgang, og kanskje gi motivasjon til andre. Det er en grunn til at jeg vil bli ernæringsfysiolog/personlig trener, jeg vil hjelpe andre for å få en bedre livsstil!

Hva tenker du om at jeg skal legge ut formbilder en gang i blant?

Føler jeg har fått litt mer form på kroppen enn jeg hadde, og det føles godt! Jeg synes jenter med muskler er kjempefint, mye finere enn tynne stilker uten noe som helst muskler.. Men jeg synes ikke det er fint med for mye heller, bodybuilding og slikt blir altså i det meste laget. Hehe, men dette er min mening! 

Synes du jenter med muskler, eller uten er finest?

Jeg sverger til styrketrening for å forme kroppen! Og dette ble mye tekst, nå skal jeg gi meg og lage meg en god porsjon sjokoladegrøt til frokost. Ha en nydelig lørdag videre, nyt dagen! 
Catharina Adele

hits