Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: november 2010

Dagen før kosemnd

Publisert: 30.11.2010 @ 21:40 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


Hey trøtt, fra morningen i dag med barten rundt halsen.. Hehe.

En liten tur innom i kveld også. Sitter og koser meg med julesanger mens jeg skriver litt notater til naturfagprøve. I morgen er det faktisk 1.des. Kribler i meg av glede bare jeg skriver det.. Jeg elsker virkelig julen! Men vet dere hva, jeg har ikke fått kalender enda! Litt trist, pleier jo alltid å våkne opp til kalender.. Men får forhåpentligvis en kalender i løpet av morgendagen, min kjære mor har bare glemt det litt oppi alt maset(snakker foresten om sjokoladekalender). Hvordan kalender har dere?

I morgen skal jeg stripe etterveksten og klippe tuppene. Da blir jeg helt klar for jula, noe som er veldig deilig! Nå håper jeg bare ukene som kommer skal gå kjempefort. Og at jeg rekker å kjøpe flere julegaver før den 23 desember. Kjøpte nemlig omtrent alle julegavene den 23. i fjor, skikkelig stress-halvår var det da.

Men nå må jeg dusje og ordne litt før det er sengetid. Vi blogges nok i morgen, den FØRSTE desember! (!!!!!!) I dag er det foresten akkurat to mnd til bursdagen min også. Tiden flyr! 
Catharina Adele
Tirsdag morning

Publisert: 30.11.2010 @ 11:53 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

Da sitter jeg på skolen. Akkurat hatt dobbelttime engelsk, nå skal vi starte med nytt tirsdags prosjekt. Vi skal lage et portrett om en person, som kanskje kan være interessang for andre. Få frem noe nytt om den personen, eller noe sånt. Er ikke akkurat det morsomste jeg vet om, men funker vel bare jeg kommer igang. Vanskeligste blir vel å finne ut hvem jeg skal portrettere.

Ellers er dagen fin, humøret er bra og jeg fikk enda en god karakter istad. 6'er på lydportrettet fra forrige tirsdagsprosjekt, den var ikke dum altså. Fornøyd!


random bilde fra weheartit

Nå gleder jeg meg til mat, kjempe kjempe sulten er jeg nå. Vi blogges kanskje senere i dag, mest sannsynlig kommer det noen bildeinnlegg, kanskje? Får se. 
Catharina AdeleEnergibombe

Publisert: 29.11.2010 @ 22:28 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Nå er det faktisk mandag igjen allerede. Eller, den er vel snart over den også.. Helgen har vært veldig bra, og den har selvfølgelig gått kjempefort. Nå sitter jeg her ganske fornøyd etter en god treningsøkt. Ble som vanlig zumba på meg, og i tillegg løp jeg 1,2 mil når jeg kom hjem. Dette kun fordi jeg hadde sykt med energi, som jeg bare måtte få ut! Skulle egentlig på kondis/styrketime på trento etter zumbaen, men jeg følte heller for å skru musikken på full guffe og løpe ut all energien her hjemme. Så da ble det sånn, hehe.

Må si at jeg i tillegg til dette hadde biiptest på skolen i dag, noe som gikk ganske bra med en femmer. Jeg løp til nivå 8 og det var med forkjølelsen jeg har fått over natten, så er jo fornøyd med det. Satser på niern neste gang, forhåpentligvis uten forkjølelse!

Fikk også 5- på en matteprøve i dag, er den beste karakteren i matte hittil på vgs, så der er jeg fornøyd. Jeg trodde faktisk at jeg skulle få en 2'er eller lignende, så fikk en smule sjokk når jeg så karakteren.


Fra fredagen før folket kom, da jeg hadde håret i dott. Hehehe, kjempefint igrunn, ser jo ut som om jeg kun har en liten hårtust på hodet... Men et innlegg uten bilde er fyfy, så sånn får det bare bli da jeg ikke orker å lete etter noe annet!

Nå er det snart natta for min del. Håper alle har hatt en kjempefin start på en ny uke!
Catharina Adele

Herlig jentekveld

Publisert: 27.11.2010 @ 11:07 Kategori: helg Kommentarer: 0


Hadde en herlig kveld med jentene! Snakket om absolutt alt og ingenting, koste oss med ost & kjeks og spiste masse digg. Er så glad jeg har noen som dem, en sånn kveld er jo medisin for alt det. Som Marie skrev på sin blogg, hva skal man med psykolog når man har jenter som disse? Koste meg ihvertfall veldig, det skal vær sikkert. Det er også helt sykt mye godis, cupcakes, kjeks, potetgull osv igjen. Helt sykt mye egentlig.. flere sjokolader og potetgullposer som ikke ble åpnet engang! Jaja, da har jeg nok for en stund ihvertfall.

Jeg vet ikke helt hva resten av denne lørdagen bringer. Tar det litt som det kommer.. Så skal ihvertfall starte med en god frokost nå først så får vi se! Hva skal dere i dag?
Catharina Adele

Musikkvideo 'Girls just wanna have fun'

Publisert: 26.11.2010 @ 15:19 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 4

Et ord. FLAUT. Men jeg sa jeg kunne vise dere, så her kommer den. Ganske pinlig å bli vist på storkjerm på kinoen i går også, for å si det sånn. Men hva gjør man ikke for gode resultater, hæ? Vel, enjoy!

Yes.. Hva synes dere?
Catharina Adele

Langhelg

Publisert: 26.11.2010 @ 10:28 Kategori: helg Kommentarer: 0

Da er det fredag, og jeg sitter for en gangs skyld ikke på skolen. Fredager er en av de verste dagene sånn i timenes del, så for min del gjør det ikke noe at vi har fri.

Har likevel veldig mye jeg vil få gjort i dag. Knekkebrødene er snart ferdig stekt i ovnen, jeg skal bake til jentekvelden i kveld, på butikken, jeg må ordne meg og ordne istand til i kveld osv. Mye å gjøre altså, men jeg liker det! Også må jeg selvfølgelig levere refleksjonsnotatet vi har i lekse til kl 16.00 i dag.

Driver å laster opp musikkvideoen fra tidligere denne uken her på bloggen nå, men det ser ut som om det kan ta laang tid. Så vet dere det!
Håper dere har en strålende fredag, nå er det endelig helg! Jeg gleder meg til en kveld med herlige jenter, ost & kjeks, kake og digg. Hva skal dere i kveld?


Bilder fra den forrige jentekvelden jeg hadde 
Catharina Adele

Lang skoledag i vente

Publisert: 24.11.2010 @ 10:58 Kategori: hverdags Kommentarer: 3


gammelt bilde

Siste dag med musikkfilmen vår i dag. Vi fikk over klippene tilslutt, og nå er de under.. klipping. Jeg sitter egentlig bare her og slapper av, er ikke noe for meg å gjøre før vi kan begynne å sette sammen klippene, og legge på musikken så det passer. Filmen skal leveres kl 15.00, så det skal vi nok greie. Flere som ikke er ferdig med å filme, så tror og håper vi ligger bra an. Skal foresten være på skolen til 17.30 i dag, også får vi refleksjonsnotatet i hjememarbeid på fredag(som jeg skal skrive nå). Usikker på hva vi skal gjøre etter kl 3, men det finner jeg vel fort ut. Nå er vi halveis til helg, og jeg gleder meg! Blir blant annet jentekveld hos meg på fredag, noe som er veldig lenge siden. Blir nok superkos, flere av jentene jeg ikke har sett på evigheter!

I kveld er det zumbatime som venter på meg, det gleder jeg meg til! Håper på den bra onsdag, til både dere og meg selv. Kos dere!
Catharina Adele

Never give up

Publisert: 23.11.2010 @ 19:50 Kategori: diverse Kommentarer: 0


weheartit

Girls just wanna have fun

Publisert: 23.11.2010 @ 15:16 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 0

I dag har vi filmet til musikkvideoen, 'girls just wanna have fun'. Som sagt så har jeg vært skuespiller, og det har vært kjempegøy! Her er noen bilder fra dagen.
og se på han a!! ååh, Danay er kjempesøt!


Var vi ikke fine? Det var kjempe mange fine 80'talls folk. Haha, morsomt! På torsdag skal vi til Lillestrøm kino for å se alle de ferdiglagde filmene på kino, da er det også kåring av den som har best 80'talls utkledning. Så om vi vil være med på det må vi altså reise og gå igjennom helle Lillestrøm med full utkledning. Det kan bli spennede!

Men nå er det snart hjem, så vi blogges senere. Ser ut som om det er noe trøbbel for å få filmklippene våre over på macen, men håper virkelig det ordner seg.. Om vi må ut for å filme alt på nytt, da.. da vet jeg ikke hva jeg gjør altså!

Ha en fortsatt strålende tirsdag!
Catharina Adele
Can't sleep

Publisert: 22.11.2010 @ 23:22 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Hey you. Mandagen er over, den har gått kjempefort og egentlig vært veldig bra. Startet med ptf uken i dag, som går utpå at vi skal drive med et prosjekt hele uken, og ikke ha noen vanlige fag. Digg. 
Vi er da delt inn i grupper på 5. En fra hver fordypningsklasse. Altså en fra foto, en fra video, en fra lyd og i vårt tilfelle to fra nattavis. Oppgaven er om 80'tallet, vi skal lage en filmsnutt på 1 min og 30 sek i enten action, musikkvideo, romantisk komedie? eller dokumentar trur jeg det var. Gruppen min(som jeg er gruppeleder i, hehee) har valgt å lage en musikkvideo til sangen 'girls just wanna have fun' av Cindy Lauper. Det kan virkelig bli spennede! Starter innspilling i morgen, og JEG er skuespiller. Yesda..
I dag hadde vi bare masse ide-myldringer om 80'tallet for å kunne greie å gjennomføre dette her, var ganske morsomt det også. Ser frem til de neste dagene, selvom det fort kan bli stress! Skriver mer om hva mer som skjer senere i uken, dette er bare første greie som skjer.

Ellers har jeg som vanlig tilbringt mandagskvelden på Trento. I dag ble det spinning-time før kondis/styrketimen, og for en treningsøkt det ble! Hadde energi herfra og opp til himmelen jo, herlig var det! Mest sannsynlig har det noe med et veldig stort matinntak. Jeg har nemlig verdens største appetitt fortiden. Spiser som en mann.. lover dere.


i don't know what i feel anymore. I'm confused.

Litt random innlegg. Men nå må jeg sove.. Prøve ihvertfall, så vi blogges!
Catharina Adele

En typisk søndag?

Publisert: 21.11.2010 @ 15:18 Kategori: helg Kommentarer: 5

Hey dere, og god morgen!

Har en veldig typisk søndag i dag. Startet med god frokost også løp 1,2 mil. Utrolig hva trening gjør med energien, og humøret. Jeg skulle ha trent for lenge siden denne helgen, da hadde nok alt blitt mye enklere.
Nå sitter jeg nydusjet, med eple og kanel te, et eple og to klementiner og koser meg. Knekkebrødene er akkurat tatt ut av ovnen. Skikkelig søndag ja!

Og nå er klokka bare.. Oi, den er faktisk over 3. Men likevel så er mye av dagen igjen, min helt uten planer. Tar det som det kommer, mest sannsynlig kommer jeg til å slappe av med film og familie, og kanskje lage en god middag eller noe i kveld. Prøver å holde tanker og følelser litt ute, tenker på andre ting osv. Men likevel har jeg i hele dag hatt en ganske fæl følelse i meg. Føler magen knyter seg når jeg prøver å finne ut hva det er.. Noe er galt føler jeg, men vet ikke hva. Jeg har også en følelse av at det er mange valg som må tas fremover, noen kanskje veldig vonde og tunge. Men vil ikke tenke på det nå, for jeg aner faktisk ikke hva jeg føler eller vil.

De fleste av dere aner vel ikke hva jeg skriver om nå, men jeg skriver vel mest til meg selv. Det hjelper å få føleser ut, skrevet ned osv. Føler jeg ihvertfall. Og jeg velger å gjøre det her, for jeg vil vel egentlig kalle dette en dagbok.

Hva har dere gjort/skal gjøre i dag?


weheartit
Catharina Adele

The script - Breakeven

Publisert: 21.11.2010 @ 01:45 Kategori: musikk Kommentarer: 1

I'm still alive but I'm barely breathing, just prayed to a god that I don't believe in, 'coz I got time while she got freedom, 'coz when a heart breaks no it don't break even. Her best days will be some of my worst, she finally met a man that's gonna put her first, while I'm wide awake, she's no trouble sleeping, 'coz when a heart breaks no it don't break even, even no. What am I supposed to do when the best part of me was always you. What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok. I'm falling to pieces, i'm falling to pieces. They say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding, 'coz she's moved on while I'm still grieving, and when a heart breaks no it don't break even, even no. What am I gonna do when the best part of me was always you. What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok. I'm falling to pieces, yeah. I'm falling to pieces, yeah. I'm falling to pieces(One still in love while the other one's leaving). I'm falling to pieces, 'cuz when a heart breaks no it don't break even) You got his heart and my heart and none of the pain, you took your suitcase, I took the blame. Now I'm tryna make sense of what little remains, oh. 'Coz you left me with no love, with no love to my name. I'm still alive but I'm barely breathing, just prayed to a god that I don't believe in, 'coz I got time while she got freedom, 'coz when a heart breaks no it don't break, no it don't break, no it don't break even no. What am I gonna do when the best part of me was always you. What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok. I'm falling to pieces, yeah. I'm falling to pieces, yeah. I'm falling to pieces(One still in love while the other one's leaving). I'm falling to pieces,(Cuz when a heart breaks no it don't break even)Oh, it don't break even, no.


weheartit
Catharina Adele

a little afraid..

Publisert: 20.11.2010 @ 20:01 Kategori: diverse Kommentarer: 0


weheartit

Catharina Adele

New stuff

Publisert: 20.11.2010 @ 19:10 Kategori: shopping Kommentarer: 4
Genser og strikkagenser(til halv pris) og smykker fra Gina tricot. Sorry det usminkede fjeset, kan ikke si jeg bryr meg så mmye om akkurat utseende i disse dager.

Da er lørdagskvelden her. Og vet dere hva jeg gjør? Jeg vasker. Rydder, tørker støv, støvsuger og vasker gulv. 
Tidsfordriv når man trenger å ha noe annet å tenke på. 
Resten av kvelden skal jeg tilbringe sammen med familien, god middag og film. Også skal jeg legge meg i badekaret. Mm, jepp det skal jeg. Hva gjør dere i kveld?

Catharina Adele

Lørdag

Publisert: 20.11.2010 @ 13:26 Kategori: helg Kommentarer: 0

Hey u. Er enda ganske nedfor i dag. Matlysten er stor og jeg spiser hele tiden. Sjokolade er godt å ha altså, nam er det også. Bildene er fra torsdag, da var ting i hvertfall litt annerledes. Men prøver å tenke positivt, det ordner seg vel til slutt. Forhåpentligvis alt sammen! Dagen i dag blir vel noe lignende dette: sove - spise - musikk - sove - spise - musikk osv. Får håpe jeg føler meg bedre senere i dag! Dere får ha en strålende lørdag, litt for meg også om jeg failer?t-skjorte - berskha, cardigan - zara, lue - hjemmestrikket av en jeg kjenner, armbånd - gina.

Catharina Adele

Keep it or leave it?

Publisert: 19.11.2010 @ 17:35 Kategori: shopping Kommentarer: 6Denne kjolen bestilte jeg på.. hm, mandag kveld? Jeg var litt skeptisk, men syntes den virket helt perfekt. Så jeg bestilte den rett hjem, så jeg ihvertfall kunne se hvordan den satt på meg og heller bare sende den tilbake. Og vet dere hva? Den satt kjempefint, og jeg elsker den. Den skal nok bli hos meg ja, og ikke sendes tilbake. Jeg liker ting som er litt utenom det vanlige, det gjelder kjoler også.

Dårlige bilder, jeg vet det. Dårlig med lys her nede i kjelleren enda.. Og ikke bry dere om mitt bleke, nesten usminkede fjes!

Hadde dere beholdt kjolen, eller hadde dere sendt den tilbake til Nelly? Hva synes dere om kjolen?
Catharina Adele

De små gledene

Publisert: 19.11.2010 @ 17:15 Kategori: diverse Kommentarer: 1

Betyr absolutt mer enn man skulle tro. Liten jente, store gleder.


Fikk 5'er på norsk artikkelen om kropp og sex i media.


Den nye kjolen min fra nelly hadde kommet i posten.


Sendte ipoden min på reprasjon for noen uker siden, fikk igjen en helt ny igjen i dag + nye ørepropper.

Og selvfølgelig, de aller viktigste tingene. Mamma, og familien i seg selv. De er alltid der for meg uansett hva det er. Kosekveld, mor og datter/familie kvalitetstid blir det helt klart i dag. Er så glad mammaen min er nesten som ei bestevenninne for meg! Og så er det jo vennene mine. Gull verdt uansett hva. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten, da hadde livet vært trist og meningsløst. Tilslutt kommer vel maten.Høres kanskje dumt ut for noen, men jeg er et matvrak. Mat betyr mye for meg og jeg forbinder mat som oftest med noe bra. Derfor er mat godt å ha når jeg er nedfor, hjelper virkelig mer enn man skulle trodd. Spesielt sjokolade, eller i seg selv søte ting. Så nei, jeg er ikke en av de som mister matlysten så lett..

Kommer foresten et innlegg om den nye kjolen alene. 
Catharina Adele

EDIT: Glemte musikken, sykt hvor mye musikken har å si for meg. Kan forandre humøret på et blunkt!

en liten tur innom

Publisert: 18.11.2010 @ 13:51 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

I dag tidlig rakk jeg faktisk å ta noen bilder av dagens.. ehm utseende? Men selvfølgelig rakk jeg ikke å legge dem inn før jeg måtte dra. Måtte nemlig komme på skolen kl. 8 i dag, for å ha sånn samtale med lærer med pappa, noe som gikk veldig fint. Dagen har vært ganske bra, jobbet endel med lydprosjektet jeg skal levere i morgen og slikt. Blir deilig å bli ferdig med den og refleksjonsnotatet senere i kveld!

Nå skal vi sette brusetikettene på utstilling på torget. Det kan bli spennede! Men nå skal jeg fortsette med lydportrettet, vi blogges senere.


Random bilde fra.. såklart weheartit.

Ha en fortsatt fin torsdag. Snart helg, og en veldig fin uke etter det igjen.. Håper jeg ihvertfall!
Catharina Adele

trøtt og sliten - tirsdag

Publisert: 16.11.2010 @ 15:08 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


Sliten og trøtt,,  der har du meg akkurat nå. Tok en liten pause fra lydgreier, sykt hvor sliten man blir i hodet av å sitte på macen med en haug med lyder hele dagen! Og i tilegg til det er jeg sulten, så da er jeg slapp. Random innlegg, trengte bare å gjøre noe som ikke inneholdt lyd for en liten stund, men masse mer å gjøre så bare å jobbe videre.. Håper alle har en kjempefin tirsdag. Min tirsdag har hittil vært ganske bra, om man ikke skal tenke på at jeg har vært ganske sliten og trøtt i hele dag. Gleder meg til å komme hjem og trene, så jeg får litt mer energi! Og ikke minst, for å spise.

Kos dere resten av dagen!
Catharina Adele

.

Publisert: 16.11.2010 @ 11:11 Kategori: diverse Kommentarer: 2


weheartit

Catharina Adele

mondaay

Publisert: 15.11.2010 @ 13:36 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


samme bilde som i det forrige innlegget bare med farger!

God morgen! Eller, god ettermiddag blir vel heller riktig. Da sitter jeg på skolen som vanlig, har media resten av dagen. Skal prøve å få gjort så mye som mulig, er veldig mye skole fortiden så om jeg skal få ti til andre ting burde jeg jobbe mens jeg kan på skolen! Det sier vel seg selv. I kveld er det zumba, etterfulgt av 70 minutter med bootcamp! Ah, jeg gleder meg! Så, en ganske vanlig mandag på skolen, og på Trento da kvelden kommer. Liker mandagstrening altså, kickstart på uken! Hva er deres planer for dagen, har dere noen 'faste' rutiner for mandagene?

Ha en kjempefin mandag, gjør noe bra som er god start på en super uke!
Catharina Adele

Farsdagen

Publisert: 14.11.2010 @ 19:35 Kategori: helg Kommentarer: 0

Hei på dere. Da var det søndag allerede! Helgen har gått kjempefort, men det forteller jo bare at jeg har hatt en veldig koselig helg. For det har jeg virkelig hatt! Nå avslutter jeg helgen med farsdag feiring, leksegjøring, yoghurtnøtter, sjokolade, klementiner og film. Spiste supergod middag med daimkake til dessert istad, etter pappa sine ønsker såklart.

Nå skal jeg kose meg videre med skolearbeidet(kremt), mens jeg ser på Jennifers body. Er den skummel egentlig? Den så ikke skummel ut på coveret, men glemte å se på sjangeren. Ikke gidder jeg å hente coveret for å finne det ut heller.Hehe. Men det finner jeg vel snart ut..Håper alle har hatt en kjempefin helg, og er klare for en ny og spennede uke! 
Catharina Adele

de siste timene før helg

Publisert: 12.11.2010 @ 09:51 Kategori: hverdags Kommentarer: 2Da var fredagen her, allerede! Uken har gått kjempefort, men typisk nok ser det ut som om denne skoledagen kommer til å snegle seg bortover. Fredag er den kjedeligste dagen på skolen, som jeg sikkert har fortalt før. Norsk, matte og web venter på meg i dag. YES. Men som vanlig, hjelper det at det er helg når alt det er ferdig.

Jeg er sykt trøtt i dag, øynene mine er streker. Jeg får nesten lyst på kaffe, selvom jeg ikke liker det. SÅ trøtt er jeg! Huff, ikke greit å være nattmenneske nei.. Men nå skal jeg lage noe greier i media, så vi blogges vel senere.

Det er jo Fredag i dag så er ellers en kjempebra dag. Fredager liker vi jo!
Catharina Adele

 

11.11

Publisert: 11.11.2010 @ 17:30 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


Hey, håper alle har hatt en kjempefin torsdag hittil! Jeg har hatt en ganske god en jeg ihvertfall, og bedre skal den bli med god middag og zumba på trento i kveld. Antrekket for i dag var som dere seg veldig enkelt, men jeg brukte den brune buksen min som jeg kjøpte i slutten av sjuende klasse. Fant den igjen når jeg flyttet ned alle klærne. Gjenbruk er bra, ihvertfall når det passer perfekt. Denne buksen sitter perfekt rundt livet men er heller løsere og løsere jo lenger ned man kommer. Må være den eneste buksen jeg har som jeg ikke trenger belte på, hehe. Ellers koser jeg meg med klementiner og eple/kanel te. Har fått helt dilla på klementiner, spiser sånn 4-5 hver dag.. minst. Julefølese gir det også, godt det ikke er altfor lenge til jul. At det er hvitt ute er heller ikke så dumt når man tenker på jul!

Men nå er jeg kjempesulten, så nå går jeg opp for å starte på middagen!Catharina Adele

Fristelser

Publisert: 11.11.2010 @ 12:14 Kategori: diverse Kommentarer: 1


Jeg er sulten! Blir litt småfarlig, og lett irritert når jeg er så sulten som jeg er nå.. Og det blir ikke bedre av å ha en som elsker å irritere andre ved siden av seg. MEN, jeg er glad jeg. Har egentlig en dårlig dag, men den er likevel bra. For jeg har godt humør, og mye å være glad for som bare gjør at alt annet forsvinner. I kveld skal jeg lage god middag, for vi får besøk av søsteren min og ei venninne av henne. De skal nemlig sove hos oss til i morgen, for å dra videre med fly til København i morgen. De skal nemlig på Sensation White! Misunnelig, jeg? Neeida.

Men nå må jeg spise, før magen min gjør noen døve her. Blogges!
Catharina Adelelife's not fair

Publisert: 11.11.2010 @ 11:28 Kategori: diverse Kommentarer: 0


weheartit

Catharina Adele

Vinteren er her

Publisert: 10.11.2010 @ 10:03 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Nå snør det, det er hvitt på bakken, vinteren er virkelig her! Sitter på skolen med musikk på ørene og 'venter' på at klokka skal bli kvart over ti. Da skal jeg nemlig til tannlegen.. Yes altså. Er ikke noe problem å gå til tannlegen, bare er så stress å måtte forlate timen og gå så langt i kulden for å sjekke tennene, hehe. For kaldt er det virkelig i tillegg til snøen. Hvordan kan ikke vinteren og snøen være varm?! Da hadde livet vært fint da.


weheartit. Gruer meg til den dagen jeg ser ut som dette når jeg kommer til skolen.. Neida, det skjer nok ikke. Men det har ofte skjedd at øyevippene mine og håret var vært helt hvitt når jeg har ankommet skolen. Da føler jeg meg fin da! Og kald.

Ha en kjempefin onsdag dere! Jeg har foto i hele dag så håper på at det blir en kos dag på skolen. 
Catharina Adele


måtte bare ha den med.. den var så søt.

Tirsdagens

Publisert: 09.11.2010 @ 21:17 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


Bob Marley kjedet hang rundt halsen min i dag. Digger han!

Hey you. Da er tirsdagen snart over, jeg har skrevet ferdig refleksjonsnotatet mitt og fullført en kjempegod treningsøkt. Ny rekord på mølla på 16 km! Det var bare sykt deilig å løpe i dag, drømte meg bort i den høye musikken og når jeg så ned, hadde jeg løpt 15 km.. Så, da løp jeg en km til. Hehe. 
På skolen i dag var jeg veldig lite produktiv, surret og sløste bort masse tid på ingenting. Men følte meg ikke helt bra, hodevondt var følte meg veldig sliten så skylder på det. Gjør bare at jeg har mer å gjøre hjemme med lydportrettet mitt, som jeg skal jobbe med i morgen etter skolen. Jeg skal lage mitt om Alex. Er så greit siden jeg kjenner han så godt fra før av, og fordi han sikkert vil hjelpe meg litt.. Heh. Så han kommer hit i morgen for å bli intervjuet, til gjengjeld skal jeg hjelpe han med leksene hans. Skoleonsdag altså, bra jeg har foto hele dagen ihvertfall!

Nå skal jeg dusje, og se frustrerte fruer før jeg hopper til sengs. Gleder meg nesten litt, blitt veldig sent de siste dagene.. Blir nok det i kveld også, skal dere se.


I dag tok jeg faktisk et raskt bilde til dere før jeg trente. Ble veldig enkel i klesveien i dag, forsov meg nemlig en halvtime så håret var også helt uordnet på skolen i dag. Sånn blir det bare noenganger!  
Cardigan og bukse - Zara, Singlet - Urban, kjedet - jallabutikk i Spania og smykker fra Gina Tricot.

Catharina Adele

.

Publisert: 09.11.2010 @ 14:08 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 1Ny uke etter fin helg

Publisert: 08.11.2010 @ 14:10 Kategori: hverdags Kommentarer: 4

Hei alle sammen. Nå er det mandag igjen og en ny uke har startet. Jeg har hatt en ganske fin, og travel helg så derfor har det blitt lite blogging. Ironisk nok blir det som oftest sånn, at jeg ikke rekker å blogge når jeg faktisk har noe å blogge om. Men som sagt har jeg flyttet ned i kjelleren i løpet av helgen, gått opp og ned trappen så mange ganger at jeg ikke tørr å tenke på det engang, også har jeg vært flink og satt opp endel ikea møbler i tillegg. Slitsomt var det, men virkelig verdt det! Stortrives der nede, eneste nedturen med å bo i en kjeller er edderkoppene og billene som plutselig dukker opp overalt.. Huff.
Skal foresten ta noen bilder av det i nærmeste fremtid, som noen av dere ville!

Men ja, jeg har hatt en veldig koselig helg! Flytting, vintersportmesse, trolljegeren på kino(den var bra), litt trening, venner og kos har den for det meste bestått av. Og den har gått farlig fort, føles ut som om tiden bare har.. forsvunnet. Hva har dere gjort denne helgen?

I kveld er det som vanlig på mandager, Trento som står på planen. I tillegg til at jeg må øve til grammatikk prøve og fremføring om Northern Ireland som jeg har i morgen. Begge på engelsk!

Kos dere i dag da dere! Ny uke med nye muligheter.
Catharina Adele


Random bilde fra Halloween forrige helg. Det er også noe jeg skal prøve å bli flinkere til, å ta nye bilder både av det jeg gjør og er med på, og meg selv. Dette er jo faktisk en blogg om meg og mitt liv, og mine interesser.

Rim, sol og høst

Publisert: 07.11.2010 @ 23:15 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 2


Tok disse bildene lørdag morning. Våknet ca halv ti og var lys våken, så hvor pent det var ute og fikk rett ut for å ta bilder. Herlig start på en veldig fin dag! Gå tur  alene med musikk, i tillegg til å ta bilder må være noe av det beste som finnes. Det er så mye vakkert rundt oss, som vi ikke tenker over til vanlig! Hva synes dere om bildene?

Catharina Adele

Fredags snakk

Publisert: 05.11.2010 @ 16:29 Kategori: helg Kommentarer: 0


Nå er det HELG dere.

Jeg for min del koser meg med litt kjeks, og skal snart starte helgen med en joggetur! Resten av kvelden går til nedflytting og fredagskos tenker jeg. I dag SKAL jeg flytte ned, uansett om jeg må sove på sofaen eller ikke.. ehe. Men nei, vi skal sette opp sengen aller først av alt i kveld, så det skjer nok ikke!

Har egentlig ikke stort mye mer å si her og nå enn: Ha en utrolig fin helg! Så blogges vi senere.
Catharina Adele

FACT

Publisert: 04.11.2010 @ 14:28 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 0


Catharina Adele

Sunny thursday

Publisert: 04.11.2010 @ 11:35 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


weheartit

Nå har jeg engelsk hvert øyeblikk, skal se ferdig filmen Billy Elliot som vi startet på, på tirsdag i dobbelttimen. Torsdag, egentlig en veldig bra dag. Sol(som går ned før jeg skolen slutter omtrent..), snart helg.. I kveld flytter jeg ned i kjelleren, skal på ikea for å kjøpe noen garderobeskap og ny seng, og kanskje noe annet småtteri. Gleder meg, skal bli deilig å bo litt for seg selv! Hva skal dere i dag?

Ha en kjempefin torsdag!! 
Catharina Adele

Pin-hole bilde

Publisert: 04.11.2010 @ 09:44 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 1


Dette bildet tok jeg i går, med et malingspann! Har som sagt ptf/foto hele dagen hver onsdag, og dette var gårsdagens oppgave. Kult bilde, ser litt gammeldags ut.. Utrolig hvor lite som skal til for å ta et bilde altså!

I tilfellet noen lurer kan jeg prøve å beskrive hvordan det ble gjort:
Begynte å lage selve 'kameraet' av en tom malingboks som det var skjær et hull i. Etter det tok vi en liten bit av en ølboks med et bittelite hull i foran det andre hullet, også tok vi svart teip og papp inni for mindre refleksjon av lyset. Og en remse foran hullet som en lukker. Så måtte vi inn på mørkerommet for å sette inn fotopapir på den andre siden av hullet, inne i boksen. Satt på lokket også var det klart for å ta bilde! Da var det viktig at boksen stod helt stille, og at vi åpnet lukkerremsa etter hvor mye lys det var. Jeg tok det ute, og holdt den oppe i ca 45 sekunder. Om den ble holdt for lenge eller for kort åpen, kunne bildet for bli overeksponert. Enten nesten helt hvitt eller helt svart. Og til info, så var bildet sånn her når det ble fremkalt på mørkerommet etterpå: 

Det var altså negativt og speilvendt, dette endret jeg på i photoshop!

Hva synes dere om bildet?
Catharina Adele

 

10 ways to love

Publisert: 02.11.2010 @ 13:57 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 2


1. Listen without interrupting.
2. Speak without accusing.
3. Give without spearing.
4. Pray without ceasing.
5. Answer without arguing.
6. Share without pretending.
7. Enjoy without complaining.
8. Trust without wavering.
9. Forgive without punishing. 
10. Promise without forgetting.

Fra et bilde jeg fant på weheartit. 
Catharina Adele

Random

Publisert: 02.11.2010 @ 11:37 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Hey. Er ikke i så blogghumør i dag, er veldig veldig trøtt. Men i bildehumør er jeg i, så endel bilder tenker jeg kommer på bloggen i dag. Nå har jeg lyd med Rune resten av dagen, ganske morsomt egentlig! Ellers går dagene i ett med trening, skole, flytting og venner. I dag skal jeg gjøre masse i kjelleren, håper jeg! Hm, random innlegg. Nå gir jeg meg. 
Catharina Adele

alle bilder er fra weheartit.

monday @ school

Publisert: 01.11.2010 @ 12:12 Kategori: hverdags Kommentarer: 0


Hey! Det er mandag, altså ny uke med nye muligheter! Har ikke gjort stort på skolen hittil i dag, startet med dobbelttime matte og skulle egentlig ha biip test i gymmen etterpå. Men så var klassebilde fotograferinga samtidig, så da ble det ikke sånn! Så synd.. Men ja, må nok ta den neste uke da så.

Nå er det hvert øyeblikk midttime, også er det media og arbeidsøkter resten av dagen. I kveld er det zumba og kondis/styrketime for min del, gleder meg! Ha en kjempefin mandag videre a dere, ingen grunn til noe annet!
Catharina Adele

hits