Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: desember 2010

Happy new year!

Publisert: 31.12.2010 @ 18:00 Kategori: diverse Kommentarer: 2

weheartit


Ønsker dere alle sammen et nydelig godt nyttår, om det går ann å si. Nå drar jeg til Madeleine og blir der til i morgen, antrekk får dere se på bildene fra kvelden. Kos dere masse i kveld!!!

Nå er jeg superklar for et nytt år. Ha det bra 2010, jeg kommer ikke til å savne deg. 
Catharina Adele

Siste dagen i 2010

Publisert: 31.12.2010 @ 14:41 Kategori: helg Kommentarer: 2

Hey! Da er den aller siste dagen i 2010 her, og jeg har startet den med å spise en god frokost og løpe 10 km. Nå sitter jeg her nydusjet og spiser sjokolade, og lader opp til i kveld. Det blir en litt annerledes nyttårsaften i år. Egentlig så var planen å feste det nye året inn, men så ble det så stress med reisevei og slikt at jeg bestemte meg for å droppe det i år. Istedenfor skal jeg til min kjære Madeleine og feire det nye året som kommer. Taco, cupcakes, godis, musikk, film, stampen og ikke minst min alle beste venninne blir nok en herlig avslutning på 2010, og en herlig start på 2011. Kan ikke tenke meg så mange andre bedre starter på et år enn å sitte i stampen med verdens beste, og se på fyrverkeriene med stjerneskudd i hånden.

Noen tenker kanskje at dette blir litt viggo, i forhold til mange andre fester med masse masse folk. Men det holder for meg i år. Jeg vet uansett at Madeleine og jeg kan ha det helt utrolig når vi er sammen, så at det skal bli kjedelig bekymrer jeg meg ikke for!

Gleder meg til å pynte meg, og tilbringe kvelden med verdens beste. Kameraet er fulladet, så jeg lover noen bilder fra kvelden senere. Hva er deres planer for kvelden?


Bilde av oss fra en fest i tidlig høst.

Catharina Adele

Nyttårsforsetter 2011

Publisert: 30.12.2010 @ 23:17 Kategori: diverse Kommentarer: 3

I morgen er det som dere kanskje har fått med dere, nyttårsaften. Den siste dagen i 2010, et veldig opp og ned år om dere spør meg. Ikke et av mine beste år for å si det sånn. Skjedd både gode og dårlige ting, naturligvis. Noen dårlige har tilogmed ført til gode, osv.

Jeg har i år kort oppsummert: vært på mange gode fester, og fullført 10 med gode karakterer. Hatt mine nedturer og oppturer som alle andre, kjærlighetssorg har det vært endel av, og jeg har blitt litt 'treningsnarkoman' som førte til litt for lav vekt og fokus på kosthold, noe jeg heldigvis kom meg ut av og fikk opp igjen ved hjelp av familie og venner(og min kjærlighet for mat). Etter dette har jeg fått et mye sunnere forhold til trening og kosthold, og funnet ut at jeg virkelig elsker trening og at jeg er avhengig av det for å fungere som vanlig i dagliglivet. Jeg har funnet ut hvem som er mine 'ordentlige venner' og hvem som heller bare er venner og bekjente. Jeg har startet på vgs, på linjen media og er veldig fornøyd med valget mitt der. Møtt mange nye mennesker, som jeg ser frem til å tilbringe tid sammen med i det kommende året. Jeg føler at jeg har funnet ut hvem jeg vil være som person, hva jeg brenner for og hva meningene mine er for det forskjellige, og stå for dem. Det har skjedd endel personlig, søsteren min har flyttet ut og jeg har mistet noen som stod meg veldig nær. Og Sist men ikke minst, så har jeg også forelsket meg i en herlig gutt. Dere vet sikkert hvem jeg snakker om om dere kjenner meg, eller om dere har lest tidligere innlegg!

Så et ganske blandet år ligger bak meg, og dette er bare noe av det som har skjedd. Nå ser jeg frem til en ny start med de menneskene jeg er glad i. Jeg håper på at året som ligger foran meg skal bli et bra år med masse morsomme ting og nye opplevelser. Og her kommer mine nyttårsforsetter for året som kommer:

Jeg skal skaffe meg jobb!

Jeg skal bli flinkere med penger, til å spare og bruke dem mer fornuftig.

Skal fortsette med et sunt og variert kosthold i hverdagen, helst godisfri så det blir enda bedre når det blir helg. Men jeg skal kunne spise akkurat det jeg har lyst på til alle tider uten å få dårlig samvittighet!

Fortsette å trene 3-4 ganger i uken, alt over er jo bare bra men ikke noe mål å få til. Jeg skal også bli flinkere til å prioritere styrketrening, er litt for glad i tredemølla og lignende..

Øvelseskjøring. Et ord holder vel her?

Fortsette med positiv tankegang, smile så mye som mulig og sette pris på alt det gode i livet. Det er alltid noe å smile for!

Leve livet der og da, og heller være føre var enn å stresse rett før noe.

Sikkert mye mer jeg ikke kommer på akkurat nå, som jeg vil fortsette med eller forbedre. Men synes dette er mer enn nok uansett! Så gjenstår det bare å se om jeg greier å holde disse forsettene da. Tror ikke det skal bli noe problem da jeg allerede er på god vei med flere. Største utfordingen blir nok de to første og nr fem. Har dere noen nyttårsforsetter?


Nå satser jeg på at 2011 blir et bra år. Mitt år! Menneskene jeg er glad i sitt år! Dette skal bli et bra år, for det er jo hva man gjør det til selv, er det ikke?
Catharina Adele

Romjulssalg -Innkjøp

Publisert: 29.12.2010 @ 23:26 Kategori: shopping Kommentarer: 8

(ble litt forsinket, forbi jeg glemte å publisere innlegget :D)

Nå sitter jeg og ser på Victorias Secret på tv3, åh jeg får helt frysninger! Tenk å se sånn ut, eller bare å gå sånn på en scene som det og ja, helt utrolig. Disse jentene er virkelig inspirasjon altså, så vakre som de er. Gir meg skikkelig treningsmotivasjon også! Flere som ser på det?

Men over til det dette innlegget egentlig skal handle om, dagens fangst i byen! Greit å ha med seg mammaen sin altså, fikk jo selvfølgelig litt av hun, pluss en stor del av bursdagsgaven min. Brukte opp alle julegavepengene.. Men det stod jo: kjøp deg noe du har lyst på! I de fleste kortene til pengene, såå.

Og sist, men absolutt ikke minst: delen av bursdagsgaven min!

beklager dårlige bilder, vanskelig for dere å se på mange av bildene. Tok bildene i full fart før i kveld!

1: 2 haremsbukser fra Zara. 2-3: Blondebody, øredobber og oksehode-smykke fra Bik bok. 4-5: Haremsbukse(lik den på bilde 1 bare i svart) og t-skjorte med det beste motivet fra Zara. 6: Tubeskjerf fra Gina Tricot og dressjakke fra Bik bok. 7: Gensere fra Carlings(kjøpte i sverige i går). 8-9: Topp og thights med lett leopard trykk fra Ginatricot. 10: Ankelstøvletter fra Bianco! Hatt lyst på sånne veldig lenge, men alle jeg har funnet har kostet fra 1200-1500 og videre oppover, så har ikke vært noen mulighet for meg med min bankkonto akkurat nå. Men så fant jeg disse til 799(?), og mamma forelsket seg i dem like mye som meg, så da fikk jeg de likesågodt i en tidlig bursdagsgave! Det liker vi. Fikk foresten også ullstrømpebuksene fra pierre robert jeg har på meg på det siste bildet i dag.

Veldg fornøyd med årets romjulssalg-innkjøp! Fikk alt på halv pris unntatt t-skjorten oksehode-smykke, topp fra Gina og ankelstøvlettene, ikke dårlig det! Skulle gjerne også ha fått kjøpt en annen vanlig bukse, men det får jeg ta senere. Nå har jeg ihvertfall haremsbukser.. Hehe, love them!
Hva synes du om innkjøpet mitt? Fint, stygt, noe du kunne ha kjøpt selv?

Ha en herlig kveld videre, og som sagt før i tidligere innlegg, nyt ferien mens den enda er!
Catharina Adele

Romjulssalg i Oslo

Publisert: 29.12.2010 @ 11:32 Kategori: ferie Kommentarer: 2

God morgen allesammen! I dag er det tid for litt romjulsalg i Oslo sammen med min kjære mamma. Fikk jo litt penger til jul jeg også, og salg liker vi så i dag skal jeg nok kose meg. I kveld vet jeg ikke hva jeg gjør, men det får tiden vise. Kos dere masse i dag, det er onsdag og halvveis til skolestart.. Nyt ferien mens den enda er! Har dere vært på romjulssalg enda?

Nå sitter jeg og spiser et par kokosmakroner, mens jeg venter på at klokka skal bli nok. Tror jeg har funnet min yndlings-julekjeks, kokos er jo så godt! Ellers er jeg veldig glad i pepperkaker, sjokoflarn og en nøttekjeks med sjokolade over som jeg lagde for første gang i år. Som dere kanskje skjønner har jeg ikke greid å holde meg unna søtsaker, som jeg egentlig skulle fra helgen av til nyttårsaften. Skylder på at det faktisk fortsatt er juleferie, og at jeg vil unne meg litt nå mens jeg kan.

Catharina Adele

liker svart-hvitt bilder fortiden jeg, kanskje fordi jeg fortiden ikke gidder å bruke så mye tid på sminke og utseende, og da blir bildene mye bedre i svart-hvitt!

Good girls go bad

Publisert: 27.12.2010 @ 22:56 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 1
weheartit
Catharina Adele


Familiekos

Publisert: 27.12.2010 @ 21:52 Kategori: ferie Kommentarer: 0

Da har jeg vært og sett den siste Harry Potter filmen på kino jeg også. Dette tok sted i Lillestrøm sammen med min kjære far og søster. Mamma var for sliten etter gårsdagens morsomheter.. Hehe. Jeg synes filmen var veldig bra, mye bedre enn den forrige ihvertfall! Men litt kjip når den sluttet, ville liksom bare se resten med engang. Enda et pluss var at den var så jevnt spennende at det virket som om filmen akkurat hadde startet når den sluttet. To og en halv time bortevekk, godt gjort det.Nå sitter jeg og ser på pirates of caribean på tv sammen med foreldrene mine, trur det er nr 3.. Eller noe? Koser meg ihvertfall. Sykt hvor deilig det er med ferie! Håper alle der ute nyter ferien like mye som det jeg gjør!

I morgen skal jeg til Sverige for å besøke min ganske alvorlig syke tante. Kan ikke si jeg gleder meg så mye til det, men samtidig skla det bli godt å se henne igjen. Ikke sett hun, eller onkel siden sommerferien! Uff, verden er så trist og urettferdig altså.
Derfor kan det hende jeg ikke blogger før kvelden i morgen. Så vet dere det!
Catharina Adele

3. Juledag

Publisert: 27.12.2010 @ 14:12 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Da var det 3. juledag, om det er noe som heter det. I går var jeg på tradisjonell 2. juledag middag hos naboen med folk, og på dagen sammen med Jonas. Altså en veldig koselig dag! Så tilsammen på 4 dvd'er i løpet av døgnet, og kom hjem fra naboen i halv 4 tiden i natt. Nå er jeg egentlig ganske sliten og lei av å spise, men veldig fornøyd. Ja, jeg er faktisk lei maten og all godiset/kakene, så skal prøve å leve litt normalt igjen frem til nyttårsaften.

Nå er jeg glad det er 'mandag' igjen, og kanskje litt vanligere dag. Har kost meg masse masse denne julen, men nå er jeg klar for litt vanligere rutiner igjen! Jeg aner ikke hva dagen bringer, så det blir spennende å se. Har nok en smule redusert familie i dag, etter gårsdagen. Så om det kommer til å skje så mye vet jeg ikke.


random bilde fra weheartit, i love cookie monster

Ha en nydelig mandag og en flott start på den siste korte uken i 2010. Så blogges vi senere!
Catharina Adele

Don't even think about it

Publisert: 25.12.2010 @ 22:04 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 5


Weheartit. Bildet ble funnet av Jonas!

Jul 2010

Publisert: 25.12.2010 @ 21:13 Kategori: ferie Kommentarer: 2

Hei på dere, og god jul! Tok meg aldri tid til noe blogg i går. Hadde en veldig koselig julaften med familien, masse god mat og supre pakker. Julestrømpe, tre nøtter til askepott, godteri og julekaker, besøkte graven til mormor og morfar osv. Akkurat sånn julaften skal være.Det var også den første julen sammen med Onkel, og fetterne mine Lasse og Eirik. Kjempekoselig! Er også super fornøyd med gavene jeg fikk, og ikke minst ga i år. Er nok mer glad i å gi bort gaver enn å få, selvom det er veldig stas å få også.. Hehe. Jeg fikk blant annet denne under her, som jeg allerede elsker og nesten har flyttet inn i. Henger litt etter jeg, får sånn liksom. Bedre sent enn aldri, for den er nemlig herlig og varm ha å på seg. Og jeg lover dere, denne skal jeg bare bruke inne! Verste jeg vet er når jeg ser folk bruke denne, ute blant andre folk.


Lollipop! Så nå vandrer jeg rundt som en liten rosa polkagris.. Nice. Fikk også hull i navlen som førjulsgave, shabby chick pyntegjenstander, smykker, gavekort, bilder, litt klær, parfyme, penger og ikke minst sokker. Ikke en jul uten sokker. Også kanskje noe av det beste, en helg på en hytte, i bakken i Hafjell sammen med Jonas! Da ble jeg glad, sånt går det virkelig an å like. Dette blir da en helg i januar, så jeg gleder meg kjempemasse! Noen som har fått noe lignende noengang?
Så jeg er som sagt veldig fornøyd med årets gaver. Kunne faktisk ikke blitt bedre!


Nå skal jeg kose meg videre med dream is, druer og noen pepperkaker. Hatt en avslappende og fin dag, med fam. middag hos farmor. Hva har dere brukt deres 1. juledag på? Ønsker dere en kjempefin romjulestid videre, med familie, venner og all kosen som følger med!

Catharina Adele

Kvelden før kvelden

Publisert: 23.12.2010 @ 22:31 Kategori: ferie Kommentarer: 2Nå er julen virkelig her, og jeg storkoser meg med alle juletradisjonene! Jeg fikk mandelen i grøten, og vant en stor fruktnøtt sjokolade fordi mamma hadde glemt å kjøpe marsipangris. Vi har pyntet huset og juletreet, og satt fram julegodis. Sjokolade, tørket frukt og nøtter, brente mandler og julekaker som som kokosmakroner, pepperkaker, fyrstekaker, riskaker, sandkaker osv osv.. Ah, elsker julen! Gleder meg til i morgen, våkne opp til lukten av juletre og godt, se at julestrømpene er fylt i år også, tre nøtter til askepott(!!) og ja, alt det andre fine. Julen er den beste tiden i året, synes jeg.

Kos dere masse i julen, det skal jeg. Skal prøve å få blogget litt, men er ikke noe jeg kommer til å prioritere dagene fremover. Så om jeg ikke rekker å blogge noe i morgen(gjør nok det skal dere se), så sier jeg nå GOD JUL TIL ALLE DER UTE!
Catharina Adele

JULEFERIE

Publisert: 22.12.2010 @ 17:05 Kategori: ferie Kommentarer: 1

Hey! Da er endelig juleferien her, og det var virkelig på tide. Skikkelig deilig med ferie skal det bli nå, kose seg med familie og venner med masse god mat og nam. Wee.

Nå skal Jonas og jeg snart til tanten min for julemiddag med familien min. Blir sikkert koselig! Håper dere starter ferien like bra som jeg gjør, og koser dere masse resten av ferien!


Jonas og jeg fra i går, ble tatt bilde av av noen 2.klassinger på juleaktigdag på skolen.

I morgen skal jeg og søsteren min til Oslo for å shoppe de siste julegavene og kose oss der. Etter det blir det tradisjonelle lillejulaften ting som skal skje. Som grøt med mandel, juletrepynting, hovmestern og grevinnen og slike ting! Gleder meg, beste tiden på året dette her! 
Catharina Adele

Klar for jul og ferie

Publisert: 21.12.2010 @ 10:21 Kategori: hverdags Kommentarer: 2Hoi, sjekk øynene. Trøtt sa du? Littegrann kanskje.. Nå er det bare en og en halv dag igjen på skolen, en halvtime igjen av engelsktimen og resten av dagen har vi forskjellige 'poster' i alle klasserommene vi kan gå rundt i. Etter skolen i dag skal jeg ut og spise med klassen, på Peppes pizza i Lillestrøm. I morgen er det avslutning, også slutter vi halv 12. Etter det er det ferie, og jeg skal starte den bra med å være med Jonas. Vet ikke med dere, men jeg er ihvertfall veldig klar for ferie nå!

Mye og smile for i denne finefine juletiden. Håper dere har det like fint som meg om dagen! 
Catharina Adele

Monster laptop!

Publisert: 20.12.2010 @ 22:17 Kategori: shopping Kommentarer: 5

Se på den a! Nå slepper i hvertfall macen min og fryse med fleece monster beskyttelse. Tok den tre mnd å komme hit til meg, så det var jammen meg på tide.. Jeg er i hvertfall fornøyd, den er jo kjempekul! Hva synes dere?
Catharina Adele

Den siste helgen før jul

Publisert: 20.12.2010 @ 14:30 Kategori: helg Kommentarer: 6

Nå kommer et innlegg fra helgen min med bilder fra noe av det jeg har drevet med. Som sagt så var jeg hos Madeleine på fredag, superkoselig! Men tok ingen bilder.. Tenkte jeg ikke over engang. Ikke fikk vi vært i stampen heller, pga bildet under!
Jeg har tatt piercing i magen! Marie, Line og jeg dro inn på Odins merke i Lillestrøm og tok piercing på fredag. De to stang i øret, og jeg som dere ser i navlen. Det kjentes for å si det sånn.. Ble ganske uvel en stund etterpå, men nå går det mye bedre. Vondt å bøye magen veldig, og hoppe sånn tungt. Så trening blir nok litt smertefullt fremover, så får ta det litt rolig. Noe som egentlig passer veldig fint da det nå er jul og kos som er hovedfokus! Likevel skal jeg på julemaraton på Trento i kveld, får bare gjøre mitt beste!Vært med Jonas fra lørdag til søndag, bakte kokosmakroner, pepperkaker som vi pyntet så fint og knekkebrød. Vi bakte også knekkebrød og Muslibarer hos Jonas på søndag. Kjempe koselig, ja det var det virkelig!


(Mobilbilder) Jonas og jeg var på bowling mens vi ventet på at strømmen skulle åpne i går. Flaut, tror aldri at jeg har gjort det så dårlig på en bowlingrunde før... Men neste gang, da blir det andre boller!


Handlet de siste julegavene på Strømmen storsenter, og fikk kjøpt denne jakken på 50% avslag! Fikk jeg endelig en jakke jeg kan bruke om det er skikkelig vind/regnvær, i bakken med klær under osv. Likte den veldig godt, fra merket Johnny Leave Home som jeg er veldig glad i! Og til halv pris da, det liker vi.

Dette var noe av det jeg gjorde denne helgen. Har alt i alt hatt en veldig koselig og produktiv helg som så klart har gått kjempefort. Nå er jeg klar for juleferie! Har dere hatt en kos helg, er alle ferdige med julegavene enda?

Christmas shopping

Publisert: 19.12.2010 @ 22:25 Kategori: helg Kommentarer: 2


Deler av min fjerde søndag i advent har gått til å handle de siste julegavene, så dette bildet passet fint.. Stappa med folk på strømmen i dag!

Hey, da er denne helgen snart over også! Er bare en liten tur innom før jeg må gjøre mine aller siste ting før det er ny uke. Må blant annet øve mer på matteprøven jeg har i morgen..... Morsomt. Matteprøve aller siste ordentlige skoledag før jul er flott, jah det er helt supert det! Ellers er det vel ikke så ille, to og en halv dag på skolen igjen, og bare morgendagen er vanlige skoledager. Men jupp, kommer et innlegg om mer som har skjedd denne helgen senere, eller i morgen. Har ihvertfall hatt en bra helg. Har dere hatt en bra helg?

Nå er det under en uke til jul, og de neste dagene kommer mest sannsynlig til å gå kjempefort så nå burde det ikke være så mye å klage over! 
Catharina Adele

Happy friday

Publisert: 17.12.2010 @ 09:31 Kategori: hverdags Kommentarer: 5

Hey, da er fredagen her og dagen starter supert med at jeg vinner i julekalenderen, og at vi får godteriposer med sjokolader og brente mandler av læreren fordi det er siste time før jul. Nammenam! Føler at det er en veldig bra dag fremfor meg. Etter denne timen har jeg bare en time med norsk som jeg alltids kommer igjennom med den litt søte, loka læreren jeg har. Etter midttimen er det show and tell resten av dagen, som er at alle media-menneskene på skolen samles for å vise klasse vis hva vi har lagd siden sist for dere som ikke vet hva det er.

Ellers skal Marie, Line og jeg ta to toget inn til Lillestrøm i dag. Vi skal nemlig ta piercing! Jeg er så kjedelig at jeg bare skal ta i navelen, mens de to andre er så tøffe at de skal ta industrial(stang i øret). Dette blir min første, av tre piercinger jeg har tenkt til å ta i nærmeste framtid.

I kveld skal jeg til min kjære Madeleine som jeg ikke har vært med på evigheter. Det blir kos, savner henne ikke bare en smule.. Kan heller si et helt brød ;)
Julekjærlighetting fra kalenderen, og godteposen fra læreren, me like!

Gleder meg sånn alt i alt til helg, mye jeg har lyst til å få gjort så blir spennende å se hva som faktisk blir gjort. Har dere noen planer for dagen/helgen?
Catharina Adele

Thursday morning

Publisert: 16.12.2010 @ 08:39 Kategori: hverdags Kommentarer: 2


Da var det torsdag, og jeg skal vært øyeblikk tusle ned til skolen. I dag har vi vår siste hele skoledag før helg, i morgen har vi nemlig show and tell halve dagen. Så i dag skal jeg prøve å være positiv og tenke på alt det gode. Skjer ting som ikke er like bra fortiden, men jeg er nødt til å prøve å tenke litt positivt. Ellers går det bra med all skolearbeidet jeg har fortiden, nesten ferdig med alt. Nå har jeg bare en matteprøve på mandag å øve litt på. Håper å få tid til litt juleforberedelser fremover nå, det hadde vært fint! Nå gleder jeg meg til helg, som jeg har gjort siden forrige søndag. Er dere ferdige med alle juleforberedelsene enda?

Catharina Adele

Fotooppgave - En togreise

Publisert: 15.12.2010 @ 14:43 Kategori: media&kommunikasjon Kommentarer: 2Noen av bildene jeg tok forrige mandag. Skal lage en montasje v minst tre av dem, tema er togreise og alt det kan innebære. Mine bilder har kanskje ikke så mye med tog å gjøre.. Men det var lov å være litt fri og gjøre andre ting også. Vi skulle også ha en sang som vi på en måte skulle illustrere, den måtte også handle om en togreise så da valgte jeg denne:


Fin. John Mayer - Stop this train

Den ferdige montasjen:


Hva synes dere? Blir glad for all tilbakemelding, jeg vil jo lære hva jeg kunne gjort bedre, eller lignende. Hadde et annet jeg også var fornøyd med, men valgte dette fordi det bilde i midten passet med tittelen på sangen.

Nå er det refleksjonsnotat som står for tur, hurra for refleksjonsnotat.. Eller ikke.
Catharina Adele


Footsteps of a stranger

Publisert: 15.12.2010 @ 09:42 Kategori: diverse Kommentarer: 1


weheartit

Catharina Adele

.

Publisert: 14.12.2010 @ 13:36 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 1


weheartit

So much to do

Publisert: 14.12.2010 @ 11:51 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Nå er det faktisk bare 10 dager igjen til jul. Jeg har enda ikke pyntet eller vasket kjelleren til jul, bakt og pyntet store pepperkaker til å henge i vinduene mine, eller i det hele tatt fått bakt halvparten av julegreiene jeg vil før jul. Han lyst til å lage vanilla fudge, kokosmakroner, double chocolate dream cookies, julebrød med tørket frukt, fransk nougatt osv osv. Noe av det vil jeg gi bort som julegaver.. Jeg vil være med pappa og kjøpe juletre, og jeg vil hjelpe mamma med å pynte huset. Jeg vil kose meg med venner og familie, uten bekymring og stress fra skole.

For skole, det er det mye av nå. Jeg har akkurat levert portrettintervjuet mitt som jeg har skrevet og satt inn bilder og tekst i indesign, pluss at jeg er ferdig med refleksjonsnotatet. Nå har jeg igjen en ganske stor togoppgave i foto med refleksjonsnotat, refleksjonsnotat til html side, filmanalyse av haisommer, naturfaglekser og matteprøve. Også er det endelig jul, èn uke igjen. Jeg tenker positivt, det er jo faktisk jul, den beste tiden av året. Problemet er vel egentlig bare at jeg stresser så mye at jeg føler meg helt utslitt. Jeg vil jo ha tid til alt! Mange julegaver har jeg også igjen.. Jeg vil på shopping med venner og familie, og kose meg.

Men, nå skal jeg bruke resten av dagen og jobbe for fult. Kanskje jeg faktisk får tid til litt av det jeg vil! Håper dere andre ikke har en like stressende førjulstid. Nå skal det bli godt med ferie ihvertfall!

Prioritering, og planlegging er tingen. Hver dag er helt fullpakket med skole, trening, familie og venner. Vil kalle denne uken som siste innspurt før jul. Jeg skal være effektiv, som aldri før! Fra tirsdag neste uke tar jeg fri fra alt som heter skole. jeg vil også ta treningsfri akkurat i julen. En uke fri en viktig for både kropp og sjel en  gang i blant, selvom jeg vet at jeg ikke vil greie å holde meg unna i en hel uke skal jeg det ihvertfall et par tre dager.Nå ble det mye skrift, unnskyld. Skriver mest for min egen del, skjønner jo at dette er uinteressant for de fleste av dere der ute. 
Catharina Adele

Maren, 16 år

Publisert: 12.12.2010 @ 18:02 Kategori: helg Kommentarer: 0Koselig kveld hos Maren! Feiret at hun blir seksten år førstkommende torsdag. Fin kveld med venner og nye folk, drikkeleker, potetgull, dans og musikk. Vi var ikke store gjengen, men kos var det uansett. Må også legge til at jeg var superheldig med bildene altså, skikkelig fine.. Hehe, men sånn ble det. Hva gjorde dere i går kveld?
Catharina Adele

Julekakebaking, 3. advent

Publisert: 12.12.2010 @ 16:30 Kategori: helg Kommentarer: 4

Phu, skikkelig julesøndag den tredje advent i dag ja. Kom akkurat hjem fra baking hos min kjære farmor. Bakt fyrstekaker i muffinsformer, sandkaker og søte mandelkjeks med sjokolade på. Det var det vi rakk, men nok spising ble det ihvertfall! Magen er proppfull av kaker, deig og ikke minst sjokolade som jeg småspiste på hele tiden. Namnam er det, men magen min er kanskje ikke like fornøyd.

Og ikke nok med det, så kom jeg hjem til en kinder kalender som lå på trappa. Med en lapp som det stod "Til Catharina, jeg lovte deg jo en kalender :)". Uten hvem det var fra, men jeg har nok litt peiling på hvem det kan være ja. Utrolig søtt var det jo da, ble litt paff når jeg så det. Så nå har ihvertfall jeg nok sjokolade for resten av året, gash kommer til å trille når denne mnd er over. Men jaja, desember er bare en gang i året! Jul(hjerte).Så jupp, som dere ser har jeg nok å kose meg med fremover ihvertfall, og jeg er allerede godt igang! De to beste sjokoladekalenderne har jeg nå, føler meg utrolig bortskjemt egentlig.. Startet uten noen i det hele tatt frem til torsdag, også sitter jeg her nå som sagt med de to beste av de som finnes i mine øyne.

Nå skal jeg prøve å gjøre ferdig et portrettintervju som jeg har til tirsdag, så blogges vi nok senere.

bilde fra i går.. åh, så sur da!
Catharina Adele


Black & white

Publisert: 12.12.2010 @ 02:38 Kategori: helg Kommentarer: 2

Hey, da er lørdagen over også! Den beste dagen i uka går alltid litt for fort, dessverre. Jeg har hittil hatt en veldig bra helg. Var med Jonas i går, handlet litt julegaver også dro vi på julekonsert med Norwegian Gospel Voices. De var utrolig flinke, kjempe fint å høre på! Var hos Jonas til dagen i dag, og lørdagskvelden har gått til bursdagsfest for Maren i klassen min. Veldig koselig! Min helg hittil, kort fortalt. Koselig altså, helg er fint. Nå er jeg egentlig bare veldig sliten, og ikke minst sulten. Så skal nok natte nå hvert øyeblikk, for jeg orker ikke gå en hel etasje opp for litt mat nå.. Hehe. I morgen skal jeg bake julekaker med farmoren min, så det blir nok kos. Koselig avslutning på en koselig helg. Håper dere har hatt en fin helg hittil, og at morgendagen deres blir fin før det er siste hele uke med skole. Tenk, nå er det ikke lenge igjen til jul!


Catharina AdelePILOXING

Publisert: 09.12.2010 @ 22:03 Kategori: hverdags Kommentarer: 1

Hey, i'm back baby!

Pausen fra bloggen ble ikke lang, men det var faktisk veldig deilig å bare kunne konsentrere seg om noen få ting et par dager. Mye har skjedd de siste dagene, og det er mye skole disse to siste ukene. Men humøret er nå ganske bra til tross for mye dumt, men også mye bra som har skjedd.

Har flere bilder på lager til dere, de kommer nok litt etter litt ut på bloggen tenker jeg. Tok noen bilder til en togoppgave i foto, på mandag av Marie. De kommer sikkert i et eget innlegg senere. Ellers er det litt annet, får se om jeg husker å vise dere.

Nå har jeg nesten akkurat kommer hjem fra piloxing! Det var kjempegøy. og litt annerledes. For de som ikke vet hva det er, er det en blanding mellom pilates og boksing. Det nye store i amerika med andre ord.. Hehe. Jeg ble egentlig bare veldig varm i kroppen av det, ikke sånn ordentlig svett/sliten. Men morro, det var det virkelig! Det er på Trento neste torsdag og, to ukers greie. Gleder meg allerede!


fra i går

Sånn ellers er det jo 9. desember i dag, og allerede nå har jeg fått sjokoladekalender av min kjære far. Smarties-kalender, fordi de ikke hadde kinder-kalender der han var. Men jeg er storfornøyd jeg, for jeg skulle egentlig ikke ha kalender i år. Kun fordi mamma glemte å kjøpe til 1.des, og de neste dagene etter det. Og da synes jeg vitsen ble litt borte. Men så kommer pappa hjem med denne til meg da, det var litt snilt synes jeg. Ute er det veldig veldig vakkert, hvitt overalt og veldig kaldt. Uff, det siste kunne godt latt være synes jeg, men det går bra siden det er desember, og fordi det er så pent ute pga det!

Hm, nå bare skriver jeg i vei så nå gir jeg meg. Vi blogges nok mest sannsynlig i morgen. 
Gleder meg til helg, ikke mange timene på skolen igjen. Riktignok ukens verste skoletimer, men det blir jo alltids ferdig engang, så da blir det vel det i morgen også.Satt meg der jeg. Smil til livet, og livet smiler tilbake! Bob Marley har hengt rundt halsen min i dag, love it. Men nå sier jeg god natt, for nå skal jeg hoppe i dusjen for så og hoppe videre i senga. God natt!
Catharina Adele
Bloggpause?

Publisert: 07.12.2010 @ 08:38 Kategori: diverse Kommentarer: 3

En stund siden siste innlegg, jeg vet det. Har hatt mye å gjøre, mye å tenke på og nå er ting egentlig bare veldig vanskelig. Tar meg en pause fra bloggen til ting har roet seg litt, og jeg føler meg bedre. I tillegg er det veldig mye skole fortiden, og jeg føler jeg henger veldig etter. Noe som absolutt ikke er likt meg.

Nå har jeg akkurat presset i meg min vanlige frokost, noe som kanskje ikke var så smart for nå truer den med å komme opp igjen. For første gang så har jeg faktisk mistet matlysten. (JEG, altså.. Matvraket selv) Men jeg skal selvfølgelig likevel på skolen, og prøve å tenke på andre ting. Det er jo så mye bra i livet mitt også, kan ikke la det negative ta helt overhånd. Har latt det gå litt langt i det siste, og det er absolutt også min skyld i at det skjer ting nå så.. Ja, jeg er klar over at jeg selv også har skyld i det som skjer.

Nå er det blant annet snart jul, noe som virkelig er noe å glede seg til. Dere får kose dere masse, så e rjeg plutselig tilbake. Aner ikke når, kanskje jeg dukker opp allerede i kveld? Nei, det er ikke godt å si.


fake a smile..

Vi blogges ihvertfall, en eller annen gang. Også må jeg bare legge til at jeg setter så utrolig pris på alle dere goe som alltid er her for meg, det betyr veldig mye!
Catharina Adele

SMILE!

Publisert: 05.12.2010 @ 20:52 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 1


weheartit

In class

Publisert: 03.12.2010 @ 15:05 Kategori: diverse Kommentarer: 0

weheartit
Catharina Adele

 

Photo Booth

Publisert: 03.12.2010 @ 11:16 Kategori: hverdags Kommentarer: 0Hehehe. Åh jeg er overtrøtt. Fredag er som dere kanskje har fått med dere den kjipeste dagen på skolen, i løpet av hele uka. Men kan vel trøste meg at det blir enda deiligere med helg etterpå pga det. Nå skriver vi kåseri, som jeg startet på i går kveld så tok med tid til litt 'morsomme' bilder fra photoboot. Utrolig hva små ting kan gjøre med humøret! Fant foresten noen bilder fra jentekvelden forrige fredag, visste såvidt at de ble tatt i det hele tatt. Legger ut noen av de under her.
Fantastisk!  Virkelig snapshots disse her altså. Hehehe.

Men nå må jeg skrive litt. Ha en kjempefin fredag allesammen, krysser fingrene for at timene skal fly avgårde så jeg endelig kan ta helg! 
Catharina Adele


God natt

Publisert: 03.12.2010 @ 00:08 Kategori: hverdags Kommentarer: 1weheartit

Nå gleder jeg meg til helg. Mye å gjøre på skolen nå de siste ukene før jul, stress men forhåpentligvis går det fort til etterlengtet ferie. Jeg er glad, humøret er på topp. Var på kvelds zumba istad, så energien er for øyeblikket også veldig på topp. Fredag, den verste dagen time messig igjen før helg. Huff, krysser fingrene for at de timene skal gå fort, og at vi skal sleppe enda flere oppgaver akkurat nå. Håper alle har hatt en finfin torsdag, vi blogges senere!

God natt allesammen!  
Catharina Adele

1. DESEMBER

Publisert: 01.12.2010 @ 09:44 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

I DAG ER DET 1.DESEMBER !! Dere vet det sikkert like godt som meg, men jeg må likevel bare si det for jeg elsker det. De spilte julemusikk, og serverte gløgg og pepperkaker på torget når jeg kom på skolen i dag. Utrolig koselig, og ikke minst godt! Jul er så bra. Lys, god stemning, snø, varm sjokolade, kalender, familie, klementiner, god mat og alt som følger med.. Herlig.

Ellers har jeg foto i dag, skal ta bilder både ute og inne og har kledd på meg etter det. Superundertøy, skjerf, votter, uggs, parkas og bjørnefitte. Jeg skal ikke fryse ihvertfall. Om jeg ser så bra ut vet jeg ikke, men kunne faktisk ikke brydd meg mindre. 
I dag blir det kakao til maten, namnam. Kosedag.
Ingen nisselue på meg idag, men bjørnefitta er på. Hah, så utorlig stygt ord egentlig..

Håper alle har en fantastisk første desemberdag! Denne mnd skal bare være kos og glede, både for deg og andre! Julen handler om å gi, gjør den ikke? Så gjør noe bra for noen andre, det skal ikke mye til for å glede noen. Bare et smil, eller en klem kan være nok.
Catharina Adele

hits