Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: desember 2011

Explore!

Publisert: 28.des.2011 @ 22:09 Kategori: ferie Kommentarer: 3

Bare en liten tur innom for å ønske alle dere der ute et godt nyttår! Jeg er nemlig fra i dag av og frem til første januar i Lillehammer, Håkonshall. Hva gjør jeg her? Jo, jeg er på nyttårsleir. Explore!

Har selvfølgelig blitt snufsete og noe kake kroppen i løpet av dagen, men jeg håper på alt jeg har at jeg blir bedre til i morgen. Da starter nemlig aktivitetene! Massevis av forskjellige aktiviteter man kunne ønske seg inn på, for meg falt valget på KRIKis og SVETTis. Gleder meg til å trene bort noe av julens kos og lære masse nytt, uansett form! Nyt ferien, og start året på en god måte. Jeg for min del skal starte det på toppen av hoppbakken, med syn utover hele Lillehammer sammen med 1500 andre glade KRIK-ere. 


Trykk på bildet for å komme inn på Krik sine sider..

Som Jonas sier, Nyt Livet.
Catharina Adele 

God Jul

Publisert: 23.des.2011 @ 23:32 Kategori: Jul Kommentarer: 6

Bare en liten tur innom for å ønske alle god jul! Nå er ferien, og julen virkelig kommet. Treet er inne, ferdigpyntet. Gavene ligger klare under treet, julegrøten med mandel i er spist, huset er pyntet, julemusikken spilles og hovmesteren og grevinna er sett på. Familien er samlet, hjemme alene blir sendt på tv, huset er fylt opp med julegodis og annet godt osv osv. Det er så mye, og nå er julen virkelig her. Mangler litt julestemning, men jobber med saken.. Skulle gjerne hatt en hvit jul, men om det er meningen at vi ikke skal ha det i år så får vi bare gjøre det beste ut av det! 

Nå gleder jeg meg til familiekos, god mat og late dager. Etter nyttår blir det andre buller. Da skal denne bloggen handle mer om trening/mat, og mindre om annet uinteressant. Gleder meg allerede!
Catharina Adele 

Hodevondt

Publisert: 20.des.2011 @ 14:51 Kategori: hverdags Kommentarer: 5

Ah, sol er så pent! I dag har det vært sol. Sol gjør meg glad. Jeg sov veldig lite i natt pga hodepine, og til tross for flere smertestillende var den der enda i dag tidlig. Derfor ble jeg hjemme fra skolen i dag.. Men jeg er glad selvom, for det var sol i dag. Jeg fikk luftet hodet en liten tur i stad, det var deilig. Ellers har jeg spist masse sjokolade som trøst, og bakt 'negerboller' og sjokoladekuler. 

Nå følte jeg meg god nok i hodet for litt macsitting. Så da tittter jeg en tur innom her mens jeg har litt tid(som jeg egentlig ikke har) og sier hei. Hei. 


Dagens frokost x2.. Sjokoladegrøt med banan, gojibær, cashews og syltetøy, mmm.

Jeg har også spist en boks med yoghurtnøtter i dag. Jul vet dere, feriefølelsen har kommet til emg for lengst så liten forskjell på om det er helg eller ikke her nå. Men pytt, julen er da bare en gang i året!


Åh er jeg ikke pen?? Yoghurtnøtt

Nå skal jeg lage meg laksewok som skal holde meg mett frem til kl 8 i kveld. Libris kaller! Ha en fortsatt strålende tirsdag, kun få dager igjen til jul nå dere.


Catharina Adele

Førjulstiden

Publisert: 19.des.2011 @ 09:27 Kategori: Jul Kommentarer: 0

Da er det mandag igjen. Og vi er i uke 51, som vil si det kun er to uker igjen av året. Jeg har hatt en veldig fin helg på jobb og sammen med jentene og kjæreste/familie/venner. 

Nå er det Flash(.......) i to dager før vi skal tulle rundt på skolen onsdag og torsdag. Misunner dere som har ferie, har ikke ord for hvor mye faktisk! Men sånn er det nå, og dagene fremover er skole/jobb før jul. Jobb er heldigvis positivt selvom det også selvfølgelig tar på :-) Derfor vil jeg mest sannsynlig ikke få tid til bloggen. Om jeg får tid innimellom, kanskje det kommer et innlegg eller to. 

Først og fremst vil jeg prioritere familie og kjæreste når jeg først har fritid. Dagene mine vil vare fra ni til ni, pluss pluss om jeg skal trene før eller etter. Så da er det lettest å ha litt fri fra dette internettet! 

Ha en fantastisk førjulstid. Kos dere med ferie, jobb eller skole. Gjør det beste ut av det, plutselig er julen her!



Tren litt for meg også, da dere. Blir nok lite eller ingenting på meg denne uken!
Catharina Adele 

Good night

Publisert: 15.des.2011 @ 22:07 Kategori: hverdags Kommentarer: 4


bart

Da er torsdagskvelden her, og jeg har fått pakket inn gaver, kost meg med musikk, trent littegranne styrke og faktisk tatt sol. Det var veldig deilig.. 

Nå gleder jeg meg til helg. Skal bli så godt at det skulle ikke vært lov! Da er det kun jobb og kos som gjelder. Julebord med jentene etter jobb i morgen, og kjærestekos etter jobb lørdag. Wee! Har du noen planer for helgen?

Håper alle har hatt en fantastisk torsdag. Nå må jeg snart komme meg i seng, morgenspinning kvart på sju i morgen vet dere!
Catharina Adele 

Det er i motbakke det går oppover

Publisert: 13.des.2011 @ 22:11 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 5


Det er i motbakke det går oppover..

For en dag! Åh trenger å få ut frustrasjon ved å skrive, trenger ny ispirasjon og motivasjon, trenger ferie, trenger en god KLEM, trenger kjærlighet.

Mange følelser på en gang. Redsel, sinne, frustrasjon, tristhet, kjærlighet, glede, lengsel... Takk og lov for de fine jeg har rundt meg. Familien min, og kjæresten. De vennene jeg føler jeg kan stole på. Og de andre fine jeg ikke kjenner personlig som likevel smiler til meg hver gang jeg ser dem. 

Livet er altfor kort til å være nedfor. Jeg vil bare være glad, smile, le, spise hva jeg vil, trene og ha masse energi til å gjøre alt jeg vil her i livet. Hvorfor kan ikke kroppen bare samarbeide med meg? Hvorfor skal jeg reagere så ulikt på så mye forskjellig?

Denne dumpa skal jeg kommer meg opp av, så fort som overhodet mulig uansett hva det vil koste. Dagens positive: Jeg vant noe for første gang i mitt liv, jeg vant gårsdagens luke i LovelyLiller sin adventskaleder! Smil. 

Natta.
Catharina Adele 

Lucia-tirsdag

Publisert: 13.des.2011 @ 10:31 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Da er det tirsdag. Jeg møtte opp tidlig på skolen for å ordne istand julemusikk, og sette frem lys, lucekatter og saft til elevene på skolen. Dette ble alle da møtt med når de kom på skolen, og vi i komiteen jobbet og slet for at alle skulle få! Koselig.

Nå skal jeg ha engelsk, og hektiske timer skoledagen ut. Ha en super Lucia-tirsdag :-)
Catharina Adele 

Uke 50

Publisert: 12.des.2011 @ 17:21 Kategori: Weekplan Kommentarer: 4



Da er uke 50 her, et rundt tall som sier oss at det kun er tre uker igjen av 2011. Så nå vil jeg si årets siste innspurt er i full gang, og denne uken vil spesielt bli min siste ordentlige innspurt når det gjelder skole og trening. Neste uke er det kun to dager med skole før det er juleopplegg frem til torsdag.. Også jobber jeg hver dag til og med lille julaften, så da må jeg nok ta noen korte økter før skolen, eller sent etter jobb om jeg skal få trent. Men det ordner seg, er jo deilig med litt "fri" innimellom også! 

Så denne uken vil jeg bare komme meg igjennom best mulig. Er en smule skolelei nå, så gleder meg masse til ferie og kos sammen med familie, venner og kjæreste! 

Har du noen planer for uken?

Ønsker dere alle en flott uke med alle uleforbredelsene!
Misunner virkelig dere som allerede har ferie, nyt det!
Catharina Adele 

Inspiration

Publisert: 11.des.2011 @ 21:17 Kategori: bilder & inspo Kommentarer: 3












Live, laught, love, smile, dream, breathe..

Bilder fra tumblr, weheartit osv.
Catharina Adele 

3. søndag i advent

Publisert: 11.des.2011 @ 10:51 Kategori: helg Kommentarer: 1

God morgen dere! Nå sitter jeg her med en god sjokoladekaffe etter en goo'frokost. 

I dag er det allerede 3. søndag i advent, og det var i går bare to uker til jul. Uken har flydd til tross for lange dager, og jeg håper de neste ukene vil gå like bra. 
Jeg hadde det superkoselig sammen med Karoline Fredag/Lørdag i Oslo. Fikk handlet noen julegaver og litt annet smått, pluss cafekos med Chai Latte(hjerte) osv. Stakars Karoline ble frastjålet sin nye Iphone på HM, så dette var selvfølgelig veldig leit.. 

Ellers hadde jeg første jobbdag i går, riktignok bare to timer for å lære meg kassa og annet grunnleggende under litt rolige forhold. Var mye nytt, og noe stressende når man er usikker på kassa og det er mange kunder. Men jeg tror dette skal gå veldig bra bare jeg kommer inn i det. Blir endel jobbing fremover nå mot jul, så nå blir det viktig å planlegge for å få tid til alt jeg har lyst til. Tror jeg vil trives godt på Libris de neste ukene, så jeg gleder meg til å komme igang :-)

Nå skal jeg snart på Trento for å være med på min 12 time i Trentos utfordring. Minst tolv ulike timer for å være med i trekningen av en premie tror jeg det var.. Uansett så er det siste uken nå, og jeg er bare en time unna så får bare henge meg på Step/styrke timen i dag.. Søndag er vanligvis hellig for meg med treningsfri, men blir nok deilig å starte dagen på denne måten uansett!

Ha en super dag!
Catharina Adele 

Pepperhjertekaker

Publisert: 09.des.2011 @ 14:09 Kategori: diverse Kommentarer: 5


Snart helg! Det skal bli deilig det. Får besøk av min kjære Karoline som jeg ikke har sett siden sommerferien, etter skolen i dag. Vi skal kose oss, og dra inn til Oslo for litt julekos i morgen. Gleder meg!

I går valgte jeg å la være å blogge , da jeg ikke hadde noe fornuftig å blogge om. En ordentig dårlig dag, med andre ord! Men dagen i dag er heldigvis bedre, og jeg startet dagen på Trento med spinning før skolen. Spratt faktisk opp av senga, før klokka 6. Ikkje dårleg.. 

Helgen skal altså bli brukt til Karolinekos, jobbopplæring, soving, godislaging og julebaking. Tenk, kun to helger igjen før jul så begynner å bli knapt med tid. Apropo julebaking lagde jeg pepperkakene på bildet over på onsdagskvelden, uten hvetemel og sukker. Tok utganspunk i denne oppskriften, og tilsatte masse kanel, kardemomme, ingefær og nellik så det ble pepperkaker. Nam nam! Funker veldig bra å spise kakedeigen også.. Heh. 

Men nå er det animasjonsjobbing igjen, ha en flott fredag videre :-)
Catharina Adele 

Onsdagens

Publisert: 07.des.2011 @ 18:38 Kategori: hverdags Kommentarer: 0

Da er onsdagskvelden kommet, og jeg har hatt en veldig fin onsdag! 

Sov til jeg våknet av meg selv, ruslet opp på kjøkkenet i pysjen og lagde meg sjokoladekaffe og ble stående og se ut. For åh, så mye fin snø det kom i natt. Ble litt overveldet av det fine synet, så der ble jeg stående en stund.

Resten av tiden i dag har jeg fått gjort ferdig to mediaoppgaver og skrevet to refleksjonsnotater. Deilig å bli ferdig med en liten del av en haug oppgaver som skal være ferdig før jul. Ellers har jeg tatt livet med ro, ruslet en liten tur i solen og vært en liten tur på Libris. For vet dere hva? Hadde aldri trodd jeg skulle få skrive dette, men jeg har fått en liten jobb! For en periode ihvertfall. Julehjelp på Libris, så her blir det innpakking av gaver fremover mot jul.. Hehe :-) 

Foresten så er jeg med på Adventskalenderen på den flotte bloggen Lovelyliller. Trykk på bildet for å komme til kalenderen hennes! 



Nå er det spinningtid! Dagene går i ett.
Catharina Adele 

Life is beautiful

Publisert: 06.des.2011 @ 22:00 Kategori: hverdags Kommentarer: 1


Bilde tatt i fjor, random mann ved glomma.. He he.
 
Takk gud for at denne dagen ble bra! Den kunne ikke blitt bedre, faktisk. Om jeg ikke tenker på min lille ulykke i gymmen, og stresset ellers på skolen ble dette en veldig bra dag. 

For det første så fikk jeg akkurat det jeg ønsket meg. Nemlig både sol OG masse snø. Daler ned store flak nå i dette sekund, og jeg kan ikke annet enn å smile.. Funker visst å dele ønsket sitt til på bloggen, tips til dere andre bloggere ;-)

Ellers har jeg masse annet å være glad for. Det er kun to uker til bittebittebittelille julaften, jeg hadde en super treningsøkt i dag også har jeg ikke minst hjemmejobbing i morgen! Ah hvor herlig, gjett hvem som skal sove til hun våkner da! Ellers har jeg veldig mye å gjøre i morgen, men gleder meg til å få ting unnagjort.

Håper dagen deres har vært like bra!
Catharina Adele 

 

When you wish upon a star

Publisert: 06.des.2011 @ 13:38 Kategori: hverdags Kommentarer: 2

Da er det tirsdag, og jeg er halvveis gjennom skoledagen. Startet dagen med julemusikk, som gjør meg i ufattelig godt kose humør. Går og smiler for meg selv når jeg går til skolen :-) Tenkte jeg skulle poste julemusikk på bloggen nå frem til nå, vil jo spre gleden! 

Morgengleden min forsvant da gymtimen startet ved at jeg fikk en ball veldig hardt på øyet i oppvarmingen, og jeg ble da sittende i garderoben svimmel, halvt blind på det ene øyet resten av timen. Etter det var den er superraskt engelsk juletentamen, før jeg måtte løpe til elevråds/styre fotografering. I lunsjen var det styremøte, og nå sitter jeg her. Det går i ett! Nå skal jeg animere fisker som svømmer i et akvarium.. Ønsk meg lykke til. Jeg er i det minste god og mett etter en stor lunsj, og en GO nøttepose. 

Håper dere har en fantastisk dag i dag. Her er det sol, og mer vårfølelse enn julefølelse. Jeg ønsker meg fremdeles snø altså.. Men jeg liker sol også :-)
Catharina Adele 

Uke 49

Publisert: 05.des.2011 @ 10:27 Kategori: Weekplan Kommentarer: 2

Da er det ny uke. En ny uke med nye muligheter. Uke 48 ble dårlig på flere områder. Hadde en ordentlig god treningsøkt, og to helt OK kardioøkter. Humør og form var veldig skrall, og jeg var for å være helt ærlig veldig ustabil. Elevrådsturen ble avslyst etter en dag for min del, og jeg har ligget syk mesteparten av helgen. Men dette gir meg vel bare en mulighet for det denne uken skal bli mye bedre. Den skal bli bedre. 


Mine ønsker for denne uken: Motivasjon og energi, glede og latter, fri fra forkjølelse, SNØ og at dagene vil fly. 

Ellers skal jeg fortsette med å trappe ned på kunstige søtningsstoffer og også melkeprodukter, kjøpe flere julegaver, bake julegodis/kaker og høre på masse julemusikk. Selv om motivasjonen for skolearbeid henger i en tynn tråd for tiden skal jeg ta i et siste tak før skolefri om bare litt over to uker. 

Hva er dine mål for uke 49?
Catharina Adele 

Anniversary

Publisert: 05.des.2011 @ 10:10 Kategori: diverse Kommentarer: 7


En dag i november i fjor.. Med masse snø allerede da, som du er så glad i. 

I dag er en ganske fin mandag. En litt spesiell mandag. Natt til i dag er det et år siden jeg sa ja til å være kjæresten til min kjære Jonas. Et år er ikke spesielt lenge, men et år er vel litt spesielt likevel? 

I løpet av dette året har vi ihvertfall opplevd veldig mye, og fått mange fine minner sammen. Vi har opplevd både godt og vondt, og jeg elsker at vi har kommet oss igjennom alt og støtter hverandre når det trengs. Nå bor du langt unna meg, helt på Vestlandet. Jeg har aldri trodd at jeg noen gang ville klare å være i et avstandsforhold, men nå som jeg er sammen med deg har det forandret seg. Det har vært noen tøffe mnd, med savn og tårer, men også med mye glede og kos når vi først har vært sammen. Nå er det ikke lenge igjen til du er her hjemme hos meg for en lengre periode i julen, og det gleder jeg meg veldig til. Underveis har jeg følt det som om tiden har stått stille, men nå i skrivendes stund føles det ut som tiden har flydd avsted. Føler ut som om det var i natt vi ble sammen!

Når jeg våknet i dag var det første jeg gjorde å åpne kalenderen du har laget til meg, som inneholdt et søtt brev og en omtenksom gave. "Varmepute" til å ha i skoene! Finnes ikke bedre gave å gi til meg, spesielt når jeg tror tanken bak gaven er at du tenker at jeg skal være med deg på ski når den tid kommer, og jeg da vil trenge ekstra varme på de frøsne føttene mine. Har jeg riktig?

Jeg gleder meg til mange flere fine stunder, reiser og opplevelser sammen med deg Jonas. Jeg elsker deg! 



Også er den 5. desember også noe spesiell fordi min kjære søster blir 22 år i dag, som vi feiret i går. Hurra for søstern min! 

Catharina Adele 

2. Søndag i advent

Publisert: 04.des.2011 @ 20:34 Kategori: helg Kommentarer: 1

God kveld!

En veldig koselig feiring av søsterens 22 år er over, masse kake er inntatt og en forkjølet kropp er mer sliten enn den ellers ville ha vært etter selskap. Raw pien min ble veldig godt mottatt, og flere ville ha oppskriften på den. Morsomt når interessen min for kjernesunn og raw mat blir så godt mottatt og likt av andre! Ble annen kake på meg i dag også, så er redd magen vil si ifra litt i natt pga hvetemelen.. Men en gang i blant går ann! Litt vondt i magen overlever jeg. 

Nå håper jeg at ukene som kommer vil bli bra, at jeg vil bli frisk og at skoledagene før jul går fort. Aller helst vil jeg bare at siste skoleuke skal komme, at kjæresten er hjemme hos meg og at snøen skal falle. Håper virkelig ikke det blir altfor stress med masse skoleoppgaver disse siste to fulle ukene.

Håper alle har hatt en flott helg! Stress ned og kos deg i tiden fremover. La oss tenke positivt sammen! Ikke glem at julen er ment for glede, kos og familietid. Nyt det, plutselig er det over. Må minne meg selv på dette støtt og stadig.. 

Da venter tven på meg, sammen med sjokolade, ananas og druer.. Mm.
Catharina Adele 

Raw pie!

Publisert: 03.des.2011 @ 21:42 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 6

Da er lørdagskvelden her, og jeg sitter god og mett etter en god lørdagsmiddag. Deler av dagen i dag har jeg brukt på kjøkkenet. Har pyntet kaker, lagd mat og raw pai til morgensdagens bursdagsfeiring. Min kjære søster blir nemlig 22 år på mandag, så dette skal feires med noen fra familien i morgen. Koselig, så utrolig sjeldent man ser familie som bor langt unna.. 

Derfor lagde jeg altså en "Key Lime Pie", så jeg også skal kunne kose meg med kake i morgen. En frisk og god kake, som er full av sunt fett. Mange av dere vil nyk rynke litt på nesa over denne kaken, muligens mye fordi den først og fremst er grønn. Men smaken er det virkelig ikke noe å si på! 

Kaken er fra Julegodiskurset jeg var på for noen uker siden, sett den på mange andre blogger som har vært på samme kurset så derfor velger jeg å tro det er greit at jeg også poster oppskriften på min blogg. 

Bunn

3 dl mandler
2 dl dadler (husk å fjerne steinene)
1 ss kokosolje
1 krm salt
3 ss kokosmasse

Fyll

3 modne avokado
Juice fra 2 store/3 små lime
2 bananer
3 ss kokosolje

Start med bunnen, her kan du enten bruke mat prosessor eller blender.
Blender: Kjør mandlene til mel, imens du venter på at kokosoljen skal smelte i vannbad. Ha melet i en bolle, og tilsett kokosoljen og dadlene, og bland til du får en jevn deig. Strø så kokosmasse i bunnen til ønsket form, og trykk massen jevnt utover. 

Mat prosessor: Smelt kokosoljen i vannbad mens du kjører mandlene til mel i mat prosessoren. Tilsett resten av ingrediensene, og kokosoljen og miks til det blir en jevn masse. Gjør så det samme som med blender.

Også skal fyllet lages, dette lages helst med en blender.
Kjør alle ingrediensene til en jevn, kremete masse. Her må du nok stoppe opp og røre/stappe underveis, fortsett med dette til den er jevn. Fordel så fyllet, og frys i minimun 3 timer. Tas opp 15 minutter før servering. Pynt med f.eks limeskiver, avokado, kokos, frukt og bær... 





Nyt! 
Veldig enkel og lage med for det meste normale ingredienser. Kokosoljen får man kjøpt på helsekost eller på nett :-)

Nå skal jeg lage godiskuler til kveldskoser, ha en fantastisk lørdagskveld videre! Jeg for min del skal ta livet med ro, kose meg med film, godis imens jeg prøver å bli frisk.
Catharina Adele 

 

'Hjemmelaget' sjokoladekalender

Publisert: 02.des.2011 @ 23:43 Kategori: Jul Kommentarer: 4

Litt sent å komme med dette tipset, men det er vel uansett bedre sent enn aldri. Noen synes vel dette er tull, men for meg, er dette gull! Sjokoladen som opprinnelig er i disse kalenderne er for meg egentlig bare søppel, sukkerholdig og ødeøagt sjokolade som ikke smaker ordentlig sjokolade engang. Derfor fant jeg ut at jeg kunne åpne kalenderen under eller over, ta ut platen med sjokoladen og tømme den før jeg fylte den med deilig hjemmelaget sjokolade. Denne gangen lagde jeg en ganske mørk sjokolade med kanel i, så en liten smak av jul hver dag frem til jul blir ikke feil!



Fylte de opp med et gojibær i hver rute. Mmm.. 


Avkjølte brettet i kjølerommet før jeg la det inn i kalenderen og teipet igjen åpningen. Nå var det bare å åpne de to første kalenderlukene!


To dager nærmere jul! Jippey. 

Nå går jeg egentlig å bare håper på snø. Har hørt noen rykter om at snøen kommer etter jul, hørt noe så fælt eller? Huff.. 
Catharina Adele 

Tidlig hjemreise

Publisert: 02.des.2011 @ 20:11 Kategori: helg Kommentarer: 2

Heyhey, da er det helg. Og jeg er hjemme.

Ja du leste riktig, jeg er allerede hjemme fra elevrådsturen.. Ankom tidlig i går på Viubråtan feriesenter på Furumo, i et iskaldt gammelt hus. Må si vi var noe skuffet, og ikke helt fornøyd med en gang. Spesielt ikke når vi prøvde å fyre, og røyken da kom inn i huset og røykla rommene.. Brannalarmen gikk og brannmennene kom. Men ingen fare, grunnen til dette var bare at det blåste så mye at det ble trykk ned i pipa istedenfor opp. Men dette løste vi ved å bruke flere veggovner på full guffe. Imens vi ventet på varmen ble masse klær, og dynene brukt. Selvom vi ikke var helt fornøyd, gjorde vi det beste ut av det vi hadde og hadde en veldig koselig dag i går. Må si vi i styret kom nærmere hverandre, og det var jo det som var meningen. 

Hele gårsdagen brukte vi i sengene. Jupp, vi lå i sengen fra et til vi la oss, ved unntak av når vi spiste taco. He he. 

Men når jeg våknet i dag så var ikke kroppen så fornøyd over gårsdagens frysing.. Jeg kaldsvettet store deler av natten, og ble pottetett i hode og nese. Matlysten var forsvunnet, og kvalmen ble større og større. Jeg prøvde å tenke at det ville gå over med noen paracet, men den gang ei. De andre fra elevrådet ankom stedet, og turen startet for fullt. Det var her jeg skjønte at jeg ikke greide mer.. Det å kaste opp er noe av det verste jeg vet, og jeg har ikke gjort det på år og dag. Så det var veldig ekkelt. 

Utrolig kjipt, og utrolig typisk at jeg skulle bli syk akkurat denne helgen. Jeg som aldri er syk! Heldigvis for meg har jeg verdens beste pappa som tilbød seg å dra fra jobben og hente meg. Han er snill han.

Nå føler jeg meg noe bedre. Kvalmen har gått over, men hodet og forkjølelse er blitt verre. Kroppen skjelver ved for mye belastning, så nå skal jeg ta det med ro noen dager. Kvelden har jeg brukt til innpakking av gaver, sjokoladekalender laging, avslappning og resten av kvelden blir det mest sannsynlig godis og tv. Er på en måte glad jeg tok avgjørelsen ved å dra hjem, da jeg er redd jeg bare hadde vært "i veien" sammen med de andre, med en vond følelse av å ikke greie å delta som jeg vanligvis ville ha gjort.. 

Men sånn ble nå det. Kjipt kjipt kjipt. 


Sliten pusekatt

Håper dere alle har en fin fredag. Friske og raske! Kommer nok noen flere innlegg denne helgen om jeg må 'holde senga' noen dager.. Kjedelig. 
Catharina Adele 

hits