Link Link Link Link Link Link

Kategori: shopping

Colorful dress

Publisert: 18.11.2011 @ 22:52 Kategori: shopping Kommentarer: 1


Ny kjole fra Nelly. Jeg ville ha noe fargerikt i år, men liker ikke rødt så da var denne perfekt. Farger gjør meg glad, og kan brukes hvilken som helst tid av året! Typisk meg å ende opp med en svart kjole, men nå ville jeg prøve noe nytt og jeg er kjempe fornøyd! Tusen takk for kjolen Mamma, du er snill du! 

Har du kjøpt deg ny kjole til jul/nyttår i år?

Kjøpte med et par fine sko også, til 70%..
Smil

Håper alle koser seg i kveld. Det gjør jeg! Tv, godiskuler, is og frukt momses.. Mm.
Catharina Adele 

Elleville dager

Publisert: 22.10.2011 @ 17:02 Kategori: shopping Kommentarer: 4


Fra BikBok: Bukse 50kr, genser til halv pris og lue 2 for 1(kjøpte tykk svart thigts også)


Cardigan på salg, husker ikke pris.. Bortskjemte ungen fikk den jo av mamsen sin. Hehe


Også fikk jeg best av alt, ny stor og god pute! Hater puter som er tynne som fliser, klumpete og ekle. Denne store herligheten derimot håper jeg kan skremme vekk vonde drømmer og gi meg bedre søvn. Skikkelig interessant for dere å vite igrunn men, hehe. 


Også var det stort salg på en gullsmedbutikk, Anthony Sandberg på Lillestrøm Torg. Ringen fra Dyreberg/Kern var det 70% på, øredobbene(tro, håp og kjærlighet<3) fra Snö of Sweden var til halv pris. Skremmende å tenke på hva de kostet før salget.. Ikke sånt jeg kjøper til vanlig, i hvertfall. 

Salg er fint, det er vel noe alle liker.. Har du vært på elleville dager, noe av det over du likte?

Ellers er lørdagsgodt, biffmiddag og digg handlet inn for kvelden, og jeg er klar for en skikkelig kosekveld foran tven. Ukens beste dag er her, og den skal nytes maks! Håper alle har en super lørdag, hva enn dere gjør.
Catharina Adele 

 

Jentekos i Oslo

Publisert: 05.10.2011 @ 21:37 Kategori: shopping Kommentarer: 4
Kjøpte meg disse fantastiske støvlene på Bianco i dag. IIh, elsker dem! Er ikke ekte skinn, noe som for meg heller er bra enn dårlig. Og som butikkmannen sa så er de en veldig god etterligning. Fikk de for 450 kr pga gavekort på 100 kr. Ikkjedårlig for et par sko jeg har siklet på lenge, også er de sinnsykt gode å gå i. Også fikk jeg dette av snille mammaen min! Poncho og pingvingenser fra Vero Moda. Lagt min elsk på ponchoer, føles ut som å gå rundt med et varmt teppe. Mmm. Trenningsbukse fra HM. Genseren fra Bikbok fikk jeg fordi mamma kjøpte den uten å prøve den.. Altså så like hun den ikke. Typisk mamma, fint for meg. 

Hatt en kjempekoselig dag sammen med Mams og søster. Spiste kjempe god mat på restaurant, og gikk rundt og tittet masse i butikker. Kan ikke huske sist gang vi var sammen slik alle tre, så det var virkelig koselig! 

Hatt en fin dag ja. Hvordan har din dag vært?
Nå skriker magen etter mat, så vi snakkes senere.
Catharina Adele 

Winterjacket

Publisert: 22.09.2011 @ 21:00 Kategori: shopping Kommentarer: 2

Her har dere årets vinterjakke for min del. Kjempefornøyd med den, alltid litt skummelt å bestille på nett. Den var mørkere enn på bildet, men det visste jeg da det pleier å være sånn i forhold til bildene på nelly som er veldig lyse. Da blir den ikke så fort møkkete heller! Liker at den kan brukes på så mange forskjellige måter.. Viser dere en del av dem over her..

Men nå bruker jeg tiden på alt annet enn jeg skal. Har enda ikke startet å øve på prøven jeg skal ha i morgen.. Fy Catharina, dette er ikke bra. Så nå vet jeg hvor jeg må finne veien.

Må bare lage meg noen proteinlapper, og litt skyrsnadderblanding først.. Hehe. Kom nemlig akkurat hjem fra en veldig sjapp styrkeøkt. Da er jeg klar for treningsfri helg!

Catharina Adele

Shopping i hovudstaden

Publisert: 17.09.2011 @ 22:50 Kategori: shopping Kommentarer: 7

Hatt to veldig fine dager i Oslo, med rusling i butikker og søsterkos. Er veldig fornøyd med innkjøpene mine, derfor så deler jeg likesågodt det jeg har kjøpt med dere. Har en veldig bra dag i dag, med masse energi fra alt det gode jeg har spist hittil i helgen. Ser frem til enda mer moms resten av kvelden. Smil. Fin lørdag, beste dagen i uken!
 


Korsring, håndsmykke og armbånd fra Gina Tricot. Ring fra Weekday.


Kjede og ear cuffs fra Glitter.
Mørkeblå ponsho, og thigts fra Gina Tricot.
Elsker at det er så mye indianer inspirert i butikken nå. Varme og gode med ull!


Skikkelige, veldig gode og varme vintersko fra Timberland, Urban.
Stolt over å ha investert i noen ordentlige, vanntette vintersko!


Kjole fra Weekday, strømpebukse fra Monki.


Stor lilla hals fra Gina, Lue fra Monki og Kittysokker fra HM.


Øredobb(er) fra Gina..
Me like!

Hva synes dere, noe dere likte? Jeg er fornøyd, og jeg har i tillegg brukt penger på en veldig fin vinterjakke. Men den har jeg bestilt over nett, så den viser jeg ikke før den er i hus. Nå kan vintern komme, godt å være tidlig ute med vinterklærne når man er så frøsen som det jeg er.. 

Catharina Adele

Kickboxing

Publisert: 06.09.2011 @ 22:53 Kategori: shopping Kommentarer: 4

Da er tirsdagen over, og jeg har snart tenkt til å krype under dynen og sovne til regndryppene som trommer på vinduet. Nå er høsten her gitt, og det regner som aldri før! Og vet dere hva jeg har brukt denne regnfulle høst-kvelden på? Den har jeg brukt på Skedsmo kickboxingklubb, hvor jeg har prøvd ut kickboxing. Bare nybegynner selvfølgelig, men et sted må man da starte! Har planer om å prøve dette fremover nå, og treningene er tirsdager og torsdager hver uke pluss noe ekstra om man vil. I starten vil det være veldig mye teknikk trening, noe som var mye vanskeligere enn jeg trodde. Så skikkelig hard trening vil det ikke bli med en gang. Men det var gøy, og jeg ble uansett god og svett etter økten i dag. Ved siden av teknikktreningen var det styrke, og noe kondisjon. Gøy å starte på noe igjen, og lære noe nytt. Spennende å se om motivasjonen fortsetter, og det fortsetter å holde seg morsomt! Nå er jeg i hvertfall veldig motivert. Har du prøvd kickboxing før?

Ellers har jeg nettshoppet lit i dag. Fant ut at jeg faktisk har en del penger etter sommerjobbingen, og at jeg fortjente litt nytt.. Hehe, så jeg kjøpte dette fra Nelly i dag:


T-skjorte fra Adidas, bag fra The North Face, Skulderveske, ear cuff aktig øredobb fra Cheap Monday og fugleøredobber. Dårlig kvalitet, måtte ta bilde av bildet.. Skjønner ikke helt programmet enda. 

Gleder meg til det kommer hentelapp i posten! Store gleder å unne seg litt nytt iblant altså. Håper alle har hatt en fin dag. God natt!
Catharina Adele 

 

 

Something new

Publisert: 31.08.2011 @ 18:21 Kategori: shopping Kommentarer: 6
smykker fra Glitter, interiørting fra Kremmerhuset


Kjøpte meg litt småting i går, altså dette pluss noe andre greier som er hemmlig. Fikk noe mer til det hemmlige i posten i dag, så snart må jeg finne fram bittelitt av det kreative hjørnet i meg. Tenker jeg kommer til å sitte litt med det i morgen kveld.. 

Har foresten litt dilla på ear cuffs, men det er jo utsolgt overalt! Så når jeg kom over denne enkle på Glitter i går, måtte jeg bare kjøpe den. Noen som vet om flere steder der de selger/har igjen? 

Nå må jeg løpe, snakkast!
Catharina Adele 

Scotland, Innkjøp

Publisert: 21.04.2011 @ 19:47 Kategori: shopping Kommentarer: 0

Landet i går kveld, så nå er jeg altså i Norge igjen. Hadde en super tur med familien, men mer om det får dere vite senere i kveld.

Postet innkjøpet før selve Scotland innlegget jeg. For jeg fikk jo shoppet litt innimellom, og brukt de oppsparte pengene mine. Fikk også endel av min mor... He he, det liker jeg. 

Urban Outfitters: Kjøpte også et par solbriller herfra. Topshop:
Zara:Miss Selfrige(?)H&M
Converse(heart) røde og blå, Pumps også fikk jeg mørkelilla Hunterstøvler av min kjære mor. Hadde aldri kjøpt dem selv, men når mor spør om jeg vil ha, og de bare koster 750 kr så.. Okay

Pluss undertøy og slikt. Jeg kjøpte også ikke minst, masse sjokolade og godis fra en godisbutikk der nede. Mmm, påskegodt fram til sommeren! Hva synes du om innkjøpet? Beklager dårlige kvalitet på bildene, og redigering som jeg ikke orket å gjøre. 

Innlegget om selve turen kommer senere, med masse bilder!
Catharina Adele

New dress, Nelly

Publisert: 15.03.2011 @ 21:41 Kategori: shopping Kommentarer: 11

Ny kjole, med flere bruksmuligheter! Denne fikk jeg av mamma, fordi vi skal på 50 årsslag til tvillingbroren hennes på lørdag, altså onkel. Det blir nok gøy, med masse folk og hele familien på mamma sin side. Denne kjolen skal nok bli brukt ved flere anledninger også.. Elsker å ha den på, deilig og lett stoff, gir sommerfølelse. Det hjelper på en litt vinterlei sjel som meg nå, hehe.

Hva synes du om kjolen?

Ikke glem spørsmålrunde i det forrige innlegget, da dere. Jeg vet dere er her, så savner noen kommentarer.
Catharina Adele

Lørdagens innkjøp

Publisert: 08.03.2011 @ 10:06 Kategori: shopping Kommentarer: 01: Cardigan og haremsjoggebukse to for 200 fra Urban. 2. Lang skjorte og haremsbukse(75kr) fra Vero Moda. 3. Svart strømpebukse fra Bikbok og uglering fra JC. 4. Heklet cardigan og høytlivsbukse fra Vero Moda.

Lite innkjøp av bursdagspengene. Tok bildene superraskt før jeg la meg i går.. Hva synes dere om innkjøpet mitt?
Catharina Adele

Romjulssalg -Innkjøp

Publisert: 29.12.2010 @ 23:26 Kategori: shopping Kommentarer: 8

(ble litt forsinket, forbi jeg glemte å publisere innlegget :D)

Nå sitter jeg og ser på Victorias Secret på tv3, åh jeg får helt frysninger! Tenk å se sånn ut, eller bare å gå sånn på en scene som det og ja, helt utrolig. Disse jentene er virkelig inspirasjon altså, så vakre som de er. Gir meg skikkelig treningsmotivasjon også! Flere som ser på det?

Men over til det dette innlegget egentlig skal handle om, dagens fangst i byen! Greit å ha med seg mammaen sin altså, fikk jo selvfølgelig litt av hun, pluss en stor del av bursdagsgaven min. Brukte opp alle julegavepengene.. Men det stod jo: kjøp deg noe du har lyst på! I de fleste kortene til pengene, såå.

Og sist, men absolutt ikke minst: delen av bursdagsgaven min!

beklager dårlige bilder, vanskelig for dere å se på mange av bildene. Tok bildene i full fart før i kveld!

1: 2 haremsbukser fra Zara. 2-3: Blondebody, øredobber og oksehode-smykke fra Bik bok. 4-5: Haremsbukse(lik den på bilde 1 bare i svart) og t-skjorte med det beste motivet fra Zara. 6: Tubeskjerf fra Gina Tricot og dressjakke fra Bik bok. 7: Gensere fra Carlings(kjøpte i sverige i går). 8-9: Topp og thights med lett leopard trykk fra Ginatricot. 10: Ankelstøvletter fra Bianco! Hatt lyst på sånne veldig lenge, men alle jeg har funnet har kostet fra 1200-1500 og videre oppover, så har ikke vært noen mulighet for meg med min bankkonto akkurat nå. Men så fant jeg disse til 799(?), og mamma forelsket seg i dem like mye som meg, så da fikk jeg de likesågodt i en tidlig bursdagsgave! Det liker vi. Fikk foresten også ullstrømpebuksene fra pierre robert jeg har på meg på det siste bildet i dag.

Veldg fornøyd med årets romjulssalg-innkjøp! Fikk alt på halv pris unntatt t-skjorten oksehode-smykke, topp fra Gina og ankelstøvlettene, ikke dårlig det! Skulle gjerne også ha fått kjøpt en annen vanlig bukse, men det får jeg ta senere. Nå har jeg ihvertfall haremsbukser.. Hehe, love them!
Hva synes du om innkjøpet mitt? Fint, stygt, noe du kunne ha kjøpt selv?

Ha en herlig kveld videre, og som sagt før i tidligere innlegg, nyt ferien mens den enda er!
Catharina Adele

Monster laptop!

Publisert: 20.12.2010 @ 22:17 Kategori: shopping Kommentarer: 5

Se på den a! Nå slepper i hvertfall macen min og fryse med fleece monster beskyttelse. Tok den tre mnd å komme hit til meg, så det var jammen meg på tide.. Jeg er i hvertfall fornøyd, den er jo kjempekul! Hva synes dere?
Catharina Adele

New stuff

Publisert: 20.11.2010 @ 19:10 Kategori: shopping Kommentarer: 4
Genser og strikkagenser(til halv pris) og smykker fra Gina tricot. Sorry det usminkede fjeset, kan ikke si jeg bryr meg så mmye om akkurat utseende i disse dager.

Da er lørdagskvelden her. Og vet dere hva jeg gjør? Jeg vasker. Rydder, tørker støv, støvsuger og vasker gulv. 
Tidsfordriv når man trenger å ha noe annet å tenke på. 
Resten av kvelden skal jeg tilbringe sammen med familien, god middag og film. Også skal jeg legge meg i badekaret. Mm, jepp det skal jeg. Hva gjør dere i kveld?

Catharina Adele

Keep it or leave it?

Publisert: 19.11.2010 @ 17:35 Kategori: shopping Kommentarer: 6Denne kjolen bestilte jeg på.. hm, mandag kveld? Jeg var litt skeptisk, men syntes den virket helt perfekt. Så jeg bestilte den rett hjem, så jeg ihvertfall kunne se hvordan den satt på meg og heller bare sende den tilbake. Og vet dere hva? Den satt kjempefint, og jeg elsker den. Den skal nok bli hos meg ja, og ikke sendes tilbake. Jeg liker ting som er litt utenom det vanlige, det gjelder kjoler også.

Dårlige bilder, jeg vet det. Dårlig med lys her nede i kjelleren enda.. Og ikke bry dere om mitt bleke, nesten usminkede fjes!

Hadde dere beholdt kjolen, eller hadde dere sendt den tilbake til Nelly? Hva synes dere om kjolen?
Catharina Adele

hits