Link Link Link Link Link Link

Kategori: snikksnakk

What makes you happy..?

Publisert: 11.07.2012 @ 21:44 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 3

En liten skrivekløe verket i fingrene i dag, tanker om hva som egentlig er viktig i hverdagen og hva som burde fokuseres på..

Livet dere.
Sommer, skolefri og døgnrytme snudd på hodet. En lørdag som er mange uker lang. Friheten som kommer med førerkort. Norske jordbær, smoothies og milkshakes , sol og regn om hverandre. Latter, kos og smil. Plaskende unger som spreller og leker seg i vannet, uten en eneste bekymring om hva som kommer.. Late dager inne og ute, lange gåturer og deilig musikk. 

Det er slik livet har vært de siste ukene. Ting som har gjort at dagene har gått altfor fort, og at jeg har smilt om kapp med meg selv. Til og med når jeg er alene. Det kaller jeg lykke. Når du er helt for deg selv, og hodet ditt er fylt av minner som får meg til å både le og smile. Om du hører en sang du liker, så danser du og synger med av hele ditt hjerte. Det er lykke dere!

Jeg har ikke vært så glad som det jeg er nå på så lenge jeg kan huske. Mange faktorer spiller inn, jeg fokuserer på det som er bra og har rett og slett skøvet alt av problemer og bekymringer langt av gårde. For livet er så kort, livet er så skjørt og kan snu så fort, og ikke minst så bestemmer vi hvordan livet skal oppleves helt på egenhånd. For nederlag, sorg og smerte kommer vi ikke unna uansett. Men hvordan vi opplever det og lever igjennom det kan utgjøre en stor forskjell. Dette gikk plutselig veldig opp for meg da jeg leste boken Idas dans. Anbefaler alle å lese denne! Den er sterk, vakker og utrolig tragisk.. 

Bloggen blir glemt bort mye for tiden, mye fordi bloggen ikke utgjør så mye av lykken i mitt liv akkurat nå. Samtidig strekker ikke tiden til, og jeg vil mye heller bruke tiden min på å leve, enn å sitte å fortelle nettverdenen om hva jeg nettopp gjorde. Her på bloggen har fokuset vært på et sunt kosthold, trening og lignende saker. Jeg har hatt et behov for å uttrykke meg, og å bli sett. Det har jeg fortsatt, men på en helt annen måte. Og jo, jeg har en stor interesse for disse tingene. Jeg elsker å bruke kroppen, spise grønt og næringsrikt, og lage nye spennende saker. Jeg blir glad av å nå et mål jeg har satt meg, og få til en knakendes god oppskrift selv om den er kjernesunn. Jeg elsker å få vite at jeg har hjulpet en annen person, og vil veldig gjerne fortsette å gjøre dette.
Men akkurat nå er fokuset på familie, venner, fellesskap og kjærlighet. For i lengden er det dette som betyr noe!


Jeg blir ikke glad av å gruble på hva neste måltid skal inneholde, hvor mye kalorier den består av og hvor mye jeg burde spise i forhold til hvor mye energi jeg har brukt den dagen. Jeg blir glad av å kunne spise hva jeg vil, uten ha å noen tanker videre om det. Om jeg vil spise sjokolade hver dag, så gjør jeg det. Og det uten en eneste liten skvett av dårlig samvittighet. Jeg blir glad av å kunne nyte en kakebit, et par glass vin og latter sammen med gode venner. Og det hvilken som helst dag! Livet er så mye mer enn kropp, utseende og næringsinnhold. Livet er nå, med alt det har å tilby! 
Livet er nå, rundt deg hele tiden. Se, kjenn og føl.. LEV. 
fra en koselig kveld med jentene

Dette er nå min mening! Muligens litt rotete, men skrivekløen fikk ihvertfall utløpt seg litt. 

Ellers om dagene jobber jeg på den fine sommerjobben som badevakt. Tiden som er igjen bruker jeg på det som faller meg inn der og da. Om det er å bruke kvelden på kjøkkenet, ute i skogen eller sammen med venner. Gjerne flere av tingene i løpet av samme dag. Så tid til overs har jeg ikke mye av, men det passer meg egentlig helt utmerket. Jeg nyter sommeren, menneskene og været selv om det regner dag etter dag. Sommernorge er som den pleier, og jeg klager ikke for jeg skal nemlig til Frankriket med min kjære gulljente som nettopp kom hjem fra Italia. Ti måneder uten henne har vært trist, læringsrikt og gått overraskende fort. 

Alle dere fine. Nyt sommeren hvor enn dere tilbringer den!
Catharina Adele 

Alt ordner seg..

Publisert: 11.06.2012 @ 15:48 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 6

For snille jenter! Er det ikke sånn? Isåfall må jeg være ganske så snill, for i dag fikk jeg nemlig lappen. Woho, hurra meg rundt! Det feiret jeg meg en haug med sjokolade, pannekaker og en soyamokka når jeg kom hjem. Ikke nok med det kom søte mammaen min hjem med blomst, og sa at dette måtte feires! Så da blir det biffmiddag med jordbær til dessert.

Nå er det kun to uker igjen til ferie, og kun en muntlig eksamen igjen.. Enda mer hurra! De siste dagene har vært nokså opp og ned, men akkurat nå har jeg det topp! Ikke bare bare å gå fra å være kjæreste til venn etter såpass lang tid, men når man får tenkt seg om er man ikke så alene som man føler seg. Venner, familie og smil rundt omkring er helt fantastisk, glad jeg har så mange fine rundt meg! 

Ha en fortsatt flott mandag alle hjerter!
Catharina Adele 

Nyttårsforsetter?

Publisert: 03.01.2012 @ 22:40 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 0

Da er hverdagen i gang, sammen med et helt nytt år med 365 blanke dager. Eller 362 dager, om du vil. For mange er et nytt år en helt ny start, med et sunnere liv, trening, osv osv. Og dette er bra, absolutt. Problemet ligger vel kun at om man setter seg for store mål, eller plutselig gjør store endringer i livsstilen kan man fort bli lei/sliten etter noen uker/mnd. Er det ikke bedre å starte smått og jobbe seg oppover? Bare et tips. Og om du vil bli sunnere, er det ikke nødvendig og trene HVER dag, eller å ikke spise godis NOEN gang. Det er lov å kose seg, og restutisjon og hvile er minst like viktig som treningen for resultat. Ikke minst, nok mat. 

Jeg synes realistiske nyttårsforsetter er en veldig bra ting, så lenge det er gjennomførbart og passende for hver enkelt. Jeg for min del vil bruke starten av året og siste ukene som mindreårig på å bli enda bedre kjent med meg selv, hva kroppen liker/ikke liker. Hva jeg trives best med med tanke på kosthold/energinivå/trening/skole osv. Ellers vil jeg leve etter kroppens ønsker, og nyte hver enkel dag mer. Det siste halvåret har jeg vært ekstremt dårlig på dette. Gått og ventet på helg/ferie eller morsomme hendelser hele tiden, og på en måte bare ha lyst til å komme meg igjennom hverdagene så fort som mulig. Greit å glede seg, men livet er da ikke bare i ferier/helger osv? Det er jo så mye mer. Jeg vil finne min egen vei, så jeg kan være så glad som overhodet mulig. Føler jeg har kommet langt, men enda noen puslebiter som skal på plass. 

Ellers vil jeg gjerne skaffe meg fast deltidsjobb, og ta lappen i løpet av dette året her.. Hadde vært greit!

Har du noen nyttårsforsetter? 


Muligens en liten slik en vil få plass på kroppen min i løpet av året? Hvem vet.. Evighetstegn med kjærlighet er ikke feil. Kjærlighet betyr så mye! 

Nå sovner jeg snart over tastaturet. God natt, snakkes senere. Mer om trening og slikt kommer om ikke lenge, der fokuset skal være nå fremover her inne. Mindre snikksnakk, tulleinnlegg som dette. 
Catharina Adele 

Det er i motbakke det går oppover

Publisert: 13.12.2011 @ 22:11 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 5


Det er i motbakke det går oppover..

For en dag! Åh trenger å få ut frustrasjon ved å skrive, trenger ny ispirasjon og motivasjon, trenger ferie, trenger en god KLEM, trenger kjærlighet.

Mange følelser på en gang. Redsel, sinne, frustrasjon, tristhet, kjærlighet, glede, lengsel... Takk og lov for de fine jeg har rundt meg. Familien min, og kjæresten. De vennene jeg føler jeg kan stole på. Og de andre fine jeg ikke kjenner personlig som likevel smiler til meg hver gang jeg ser dem. 

Livet er altfor kort til å være nedfor. Jeg vil bare være glad, smile, le, spise hva jeg vil, trene og ha masse energi til å gjøre alt jeg vil her i livet. Hvorfor kan ikke kroppen bare samarbeide med meg? Hvorfor skal jeg reagere så ulikt på så mye forskjellig?

Denne dumpa skal jeg kommer meg opp av, så fort som overhodet mulig uansett hva det vil koste. Dagens positive: Jeg vant noe for første gang i mitt liv, jeg vant gårsdagens luke i LovelyLiller sin adventskaleder! Smil. 

Natta.
Catharina Adele 

Hjerte

Publisert: 01.11.2011 @ 22:21 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 5

Skikkelig kos for meg en tirsdagskveld. Smoothie grøt laget av skummelt melk, bringebær og sukrinmelis, og sov godt te med vaniljesmak. Herlig! 

Små gleder gir store smil. Slike ting som dette kan gjøre dagen min. Stillhet, en varm kopp te, hjertemat som smaker skikkelig godt, et smil, en sjokoladebit, en søt kommentar/melding, solskinn, latter, musikk... Tenker du noen gang på de små, små tingene i hverdagen som gir deg glede? Husker du på å stoppe opp, og virkelig ta gleden inn i kroppen når disse små tingene skjer?

Dette tror jeg er viktig. Spesielt om man har mye og gjøre, og man har lett for å rase forbi alt i hverdagen.. Ta deg tid til å puste ut, og kjenne på den gode følelsen en liten ting kan gi deg. Det kan være så lite.

Hva kan gjøre en positiv forskjell for deg i løpet av dagen?


Smil. Det kommer du lengst med.. 

God natt søte!
Catharina Adele 

Tanker..

Publisert: 15.05.2011 @ 17:40 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 6

skulle vært postet for noen timer siden..verdens beste, jeg elsker deg(hjertet er av tørket jordbær)Det er søndag, klokka er 4. Jeg nyter mitt eget selskap og lar tankene vandre mens jeg hører på drømmende og rolig musikk. Jeg ser lyst på livet, smiler til regnet utenfor vinduet og nyter smaken av melkesjokoladen som smelter inne i munnen min. Jeg har det virkelig bra. Musikken kan gjøre det utrolige med humøret, og følelsene. 

Når jeg er alene, sånn som nå, er det lett for tankene og vandre. Det kan komme gode og dårlige tanker, ofte også samtidig. Men jeg blir bedre og bedre til å se det positive framfor det dårlige nå. Jeg lever, jeg er frisk og jeg bor i Norge. Jeg har best venner og kjæreste, det er bare noen uker igjen før sommerferie, det er masse bra å se frem til, og jeg har ikke minst familien min, som betyr så utrolig mye. 

'Problemene' mine er jo ubetydelige i forhold til så mye annet. Noen ganger føles det ut som om verden skal gå under, og jeg har da lett for å synes synd på meg selv. Senere føler jeg meg bare dum, fordi jeg faktisk innser at det finnes verre ting her i verden. 

Hver dag er annerledes enn andre dager. Den ene dagen liker jeg hva jeg ser i speilet, og den neste kan jeg fort hate det. Noen dager står jeg opp med et smil om munnen, mens jeg andre dager starter dagen med et stønn til vekkerklokkas irriterende lyd. Den ene dagen kan solen være redningen, mens andre dager kan regnet være fint å ha, f.eks som en unnskyldning for inne sitting med junk hele dagen lang(veldig godt en gang i blant). Noen dager er humøret på topp uansett hva, og noen dager kunne jeg like godt holdt sengen. Noen dager kan være en blanding av alt, med et humør som aldri står stille. Noen dager oser jeg av energi og livslyst, mens andre dager kan musklene skjelve av den minste belastning. 

En ting man aldri må glemme er at dagene aldri er like, og at man må ta hensyn til det. Gjør det beste ut av dagen i dag, og gjør det som føler er riktig for deg i dag. Husk også at om en dag starter dårlig, betyr det absolutt ikke at det vil bli en dårlig dag. Jeg tror at man egentlig velger litt selv, om hvordan man vil tolke og ta ting som skjer. Viktig er det ihvertfall, at en aldri glemmer det gode i livet. For vi lever faktisk i et av verdens beste land, og de fleste av oss er godt fungerende og friske. 

Ok. ferdig med tankevandring nå. Deilig å skrible ned tankene i blant, selv om dere der ute kanskje ikke skjønner noe om hva det handler om. Det jeg til slutt vil ha fram er ihvertfall: Vær takknemlig for det du har, og lev livet hver dag. Smil, le og nyt. Du er aldri så ung som du er akkurat nå, i dag. Den setningen er også, veldig mye til meg selv.

Catharina Adele


Verdens beste

Publisert: 29.03.2011 @ 13:20 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 3Verdens beste kjæreste som kommer hjem til meg med utrolig vakre roser..

Jeg er heldig jeg, som har en så god Kjæreste. Rosene var helt nydelige, kan trygt si at Jonas vet hva jeg liker! Han kom til meg i går kveld, etter han hadde vært i Oslo og filmet og etter at jeg hadde trent. Ble en god økt med både zumba og svart spinningtime, en flott start på uken! Avslutett kvelden med Jonas, som gjorde dagen bare enda bedre. 


Verdens beste gutt, som alltid får meg så glad!


Har du noe spesielt som gjør deg glad?
Catharina Adele

Torsdagsmys

Publisert: 24.03.2011 @ 21:48 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 1

Da er snart torsdagen over, jeg har vært på spinning, og nå står det faktisk pikekyss i ovnen. Har aldri lagd det før, så det kan bli veldig spennende hvordan resultatet blir.. Snart er det dusjen, og litt kveldskos med yndlings-hverdagskosen: et pink lady eple med kanel, cottage cheese og syltetøy over. Mmm, det er nam det.Pikekyssene..

De øverste med sjokoladesmak har blitt helt flate.. Hm, får håpe de smaker godt selvom! De under ser heldigvis litt mer vellykkede ut. Ingen ble sånn jeg vile ha dem da, i sånne morsomme former eller seendes ut som kremtopper. Men jeg har jo ikke utstyr til å lage sånt, og så var dette tross alt første gang jeg lager slikt så.

 

Nå er denne kroppen klar for helg! Ser frem til bursdagsfest i morgen kveld, og en uviten lørdag/søndag. Skal prøve å få hvilt ut i løpet av helgen, og bare kose med med film og godis en kveld. Gleder meg! Noen planer for helgen, dere da? Nå må jeg bare igjennom enda en slitsom fredag med masse å gjøre på skolen, liker ikke at torsdager og fredager er de mest slitsomme. For da er jeg så sliten og klar for helg.. Ha en fortsatt fin kveld, og god natt!
Catharina Adele

 

Årets første joggetur

Publisert: 22.03.2011 @ 20:27 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 2


mm, jordbær

Hei du, for en flott tirsdagskveld det er! Nå sitter jeg i massasjesetet mitt, med te og sjokoladekake ved siden av meg. En annen fin ting er at jeg faktisk har fullført årets første joggetur ute i dag! Hvor deilig er ikke det? Det er virkelig et vårtegn for min del. Om vinteren kunne det faktisk ikke falt meg inn å jogge ute.. Men i dag hadde jeg nesten for mye klær på meg, og det er et godt tegn. Etter den fine turen på rundt 12 km, spiste jeg en bedre middag som bestod av laks, grønnsaker og pestopasta. Nam nam.

Høres ut som jeg lever et ganske fint liv, om jeg leser det jeg har skrevet over. Men, jeg gjør jo det! Hatt en fin dag med humør på topp, i hvertfall i forhold til i går som var mye dårligere. Ble litt sur på læreren i dag, da jeg fikk annmerkning for å komme et minutt forsent.. Men sånn kan det gå, og sånn gikk det på Sørumsand vgs. Må jo også tilføye at jeg har engelsk og masse medialekser som jeg helst skal gjøre da.. Så er ikke bare kos her altså. Har også hatt hodevondt i hele dag, men det vil jeg ikke tenke på.

Hva har du gjort i dag, pleier du å jogge ute?
Catharina Adele

Hva har skjedd?

Publisert: 28.01.2011 @ 19:05 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 4

Hvor er den motivasjonsfulle, den skoleflinke og sprudlende jenta blitt av? Jeg sitter nå og leser i arkivet, og får helt vondt i magen av å se bilder og innlegg fra varmere tider. Solfylte dager og outfit bilder tatt ute i sollys. Outfit som jeg savner veldig.. Shorts, strømpebukser, converse, skinnjakker, skjorter osv helt uten tanke på at man fryser ihjel uten noe mer. I disse vintertider har jeg ingen tanker om hva jeg har på meg, for det er så begrenset for hva som går ann uten at man fryser seg helt fordervet. Uansett så synes jo ikke klærne, fordi det er så kaldt på skolen at man har på seg store jakker og skjerf uansett tid.
Solen står opp når vi kommer på skolen og går ned når vi går ut av skyvedørene.. Er det rart jeg har mistet gnisten? Noen ganger lurer jeg på om jeg har en mild form for vinterdepresjon, eller jeg kan vel heller kalle det kulde/mørkedepresjon. Jeg savner solen, jeg savner klærne, jeg savner lange kvelder, jeg savner løpeturer ute, jeg savner solkrem, jeg savner friminutter ute uten å fryse, jeg savner å kunne gjøre lekser mens jeg ligger ute å koser meg. Ah, jeg savner sommeren!

Jeg tror dette også er en stor grunn for dårlig blogging. Jeg tar sjeldent bilder av verken meg selv eller hva jeg driver med til hverdags om vinteren. Ute er det jo bare mørkt, og antrekkene er ikke noe å se på. Det bleke vinterfjeset mitt er heller ikke noe som frister å ta bilde av. Og bilder utgjør mye av et innlegg, det mener ihvertfall jeg.

Jeg sier ikke at jeg ikke liker vinteren, for det gjør jeg virkelig. Hva er ve vakrere enn vinteren når det er på sitt kaldeste, eller når det er sol og helt hvitt ute? Det er lite det. Og slalom og aking er noe jeg virkelig er glad i, men hvor mye får jeg gjort det? Not much. Vinteren er også så lang, lang, i forhold til det sommeren virker som. Om det bare hadde vært lyst litt lengre, og kanskje litt mildere hadde jeg ikke hatt noe imot vinteren. Isen på bakken kunne jeg godt klart meg uten også, hadde vært deilig å kunne jogge ute uten å skli for hvert steg.. Men jogging ute streiker jeg hele vinterhalvåret. Takk og lov for løpemaskin..


miss it!

Med sommeren føler jeg også hatt treningsgleden har visnet litt, og det liker jeg definitivt ikke. Er slappere enn noengang.

Rett og slett, jeg savner den gamle meg. Håper virkelig jeg våkner opp fra vinterdvale snart!

Nå har jeg masse lekser som jeg skal få gjort, trening i dag blir nok dessverre zero. Takk og lov for sjokolade, sier jeg bare. Uten det hadde ikke fredagskvelden vært noe kos i dag.
Catharina Adele

Good girls go bad

Publisert: 27.12.2010 @ 22:56 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 1
weheartit
Catharina Adele


SMILE!

Publisert: 05.12.2010 @ 20:52 Kategori: snikksnakk Kommentarer: 1


weheartit

hits