Link Link Link Link Link Link

Kategori: Sommerferie

Hove2012

Publisert: 01.07.2012 @ 21:14 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 5

En uke flydd avsted. Latteren har sittet løst, tårer har rent og søvn er glemt. Venninner, rytmer og musikk. Sol, brune kropper og tatoveringer. En uke fylt av glede, humor og flauser. En uke med campingliv, ekle doer og møkkete mennesker. Maxikjoler, slitte shorts, boots og john lennon solbriller. En uke svevende på en sky. Uten bekymringer, uten redsel. Leve i nuet, nyte livet her og nå. 

Hatt en fantastisk uke på Hove! Må si jeg er veldig skuffet over Hove med tanke på personalet, grill/do/dusj ordninger og vakter. Hva søren tenker de på når en hel campingplass skal dele på tre dusjer?! Alt kan da ikke være perfekt heller, men jeg hadde nok aldri klart meg uten campingvognen og de to fine jeg bodde der med. Det å våkne i vann, leve på knekkis med smørost og ha gjørme opp etter knærne er ikke helt meg. Men vi har kost oss ut til det fulle, truffet de mest spesielle personene jeg noesinne har møtt og grått av glede og latter. Vi tok også en hel masse bilder, mange med mitt gamle digitalkamera. Men det ble dessverre stjelt på do (..... Ja jeg glemte det på do, sløv) så da var de bildene borte. Æsj, skikkelig kjipt. Men minnene lever videre i hodet mitt, og kommer til å gjøre meg lattermildt i ukesvis. Det er jeg helt sikker på. bilder lånt fra iphonen til Karoline, den skjønne brunetten. Sara er den herlige blondinen og uten disse to ville ikke uken blitt den samme.

En lattermild, meget forkjølet og glad jente sitter nå med en haug tørkede mango, kakao og sjokolade. Klar for en ny uke med jobb, masse trening og smil! Håper dere har hatt en bra uke, dere også.

Peace&Love, for å fullføre et festivalinnlegg.
Catharina Adele 

Mandagskvelden

Publisert: 25.07.2011 @ 22:37 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 1


Akkurat..
(SItat: Pompel og Pilt)

Nå sitter vi (kjæresten og jeg) i sofaen gode og mette etter en deilig hjemmelagd pizza. Vi prøver å fylle dagene med positive ting for å få tankene bort fra alt det fæle som preger dagene til de fleste. Dagen i dag har gått til butikk titting og litt shopping. Og resten av kvelden/nattan blir det filmmaraton.. Det liker vi. Håper dere der ute er flinke til å tenke på det gode i livet, det tror jeg de fleste trenger mer trening i. Meg selv inkludert. 

Nå skal vi kose oss videre med hyggelige ting, håper dere gjør det samme! 
Catharina Adele På andre tanker

Publisert: 23.07.2011 @ 14:56 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 2

Jeg trenger vel ikke fortelle noen hva som skjedde i Oslo i går. Facebook, media og omtrent alle blogger skriver ikke om annet, og jeg tror de fleste er enige om at dette er forferdelig tragisk for landet vårt. Jeg var i noe sjokk i tiden etter dette skjedde, og jeg har ikke helt skjønt det. Særlig ikke den forferdelige skyteepisoden på Utøya. Der altfor mange uskyldige barn og unge ble drept av en eneste mann, utkledd som en politimann. Uff, men dette vet dere jo. Og det skjer dumme ting ellers nå også, så dette innlegget skal egentlig  fokusere mer på positive stunder fra litt før i sommer. Bilder fra vakre sommerdager på hytta med kjæresten min som betyr utrolig mye for meg. Viktig å fokusere på menneskene som betyr noe for deg nå i disse tyngre dagene. Tenk om det var de som hadde blitt drept.. Jeg føler meg veldig heldig som har alle kjære i god behold enda. 

Sender varme tanker til alle pårørende..
 

Bilder fra herlige og bekymringsfrie sommerdager..


Også vil jeg også si til mine nærmeste, at jeg savner dere og håper dere har en fin ferie oppi alt det som skjer. Jeg er glad i dere! 

Jeg oppfordrer alle der ute å prøve å tenke på det gode som er i livet, og ikke fokusere for mye på det dårlige. Vi må stå sammen! I ♥ Norway
Catharina AdeleSommerpause

Publisert: 17.07.2011 @ 00:45 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 3

Hey, og god sommer! Jeg er på hytta min for tiden, og storkoser meg her med familien min og andre. Macen er ute av drift da jeg ikke har internett på den her nede, så alle bildene jeg har tatt hittil får vente til senere. Jeg har frem til nå hatt flere solfylte, late dager på stranden. Og det er herlig! De dagene været er dårlig går tiden med til film, lesing, godis og soving. Veldig mye god mat og drikke har det også blitt. Shopping også. Og ikke minst en herlig start sammen med kjæresten! Så, jeg koser meg og tar en pause fra alt ihvertfall noen dager til. Bedre oppdatering kommer senere i sommer en gang.

Håper på en bedre start, og tid til nytt design som er litt mer sommerlig og fresht. Er utrolig lei bloggen sånn den ser ut nå, gir lite motivasjon.

Men nu er det natta, utrolig hvor sliten man blir av å sole seg/lese/spise/sove hele dagen.. Hehe.
Ha en fortsatt herlig sommer, nyt!


weheartit. Slik går no dagane..


Siden sist

Publisert: 30.06.2011 @ 22:32 Kategori: Sommerferie Kommentarer: 2
 

Hey! 

Nyter alle ferien? Det prøver jeg, selv om jeg for min del ikke har ferie denne uken. Jeg tilbringer nemlig dagene på Tertitten. Der er det møkk og svette som gjelder. Neida, joda. Hehe. Har de siste dagene lært masse om gammeldags togarbeid/system, og hvor mye arbeid det faktisk ligger bak alt. Også må jo alt gjøres for hånd.. Jeg liker det moderne togssystemet bedre jeg, selv om Tertitten er kjempekoselig å kjøre med! Har i løpet av uken bært og stablet masse ved(som de startfyrer lokmotivene med, noe de må starte med 4 timer før de skal brukes), vært med og startfyret opp lokket(lokmotivet), vært med på kjøredag og klippet billetter/sett hvordan lokket funker og prøvd å styre det, vasket og skrapet under et lokmotiv for så å male, justert togskinner med muskelkraft, prøvd å sveise, blitt solbrent og veldig møkkete. Har kost meg, blitt sliten og jeg har lært mye. En annerledes jobb, og noe av det beste med den er at jeg tjener bra og at det er mye utejobbing! Den siste delen der er mindre positiv i morgen, for da skal vi justere skinner hele dagen(blodslit som mannen kaller det) og det er spådd masse regn. Men den tid den sorg, nå er det bare morgendagen igjen før det er en fridag. Også jobber jeg søndagen igjen før jeg tar noen uker ferie!

Nebbrsvollen med min kjære i går etter jobb, i det fantastiske været!

Jeg har gjort masse andre ting også siden sist da. Blant annet grillet med fine folk, spist masse god mat, sett på flere gode filmer,vært på Nebben i Lillestrøm, også i Sverige for en uke siden i dag sammen med Jonas. Da ble det shopping, blant annet det under.
Kjole og solbriller fra hm, shorts, cardigan og blondekjole fra bikbok til halv pris.

Ellers ble det handling av mat, ca en kilo med smågodt også kjøpte jeg faktisk proteinpulver. Tilbud bare denne mnd, 3kg til kr 399. Da slo jeg til, da dette er noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Skal nok bli brukt mest til sunnere sjokolade milkshaker, mer proteinrik bakst osv, og ikke som noe måltid erstatter om noen mistenker det. Litt ekstra protein skader ikke, særlig ikke når det smaker sjokolade. 

Med tanke på trening og kosthold tar jeg det som det kommer i ferien. Trener om jeg får tid, og spiser også ettersom hva som skjer. Blir mye kos, god mat og mindre trening. Men ferie er ferie, og jeg skal nyte det! God mat trenger ikke bare bety usunn mat heller vet dere, det finnes jo så mye godt som også er sunt! Har allerede lagd sunn hjemmelaget bounty, og har masse flere oppskrifter jeg vil prøve ut på lager. Namnam!

Det var dagens oppdatering, en lang en ble det også. Skrev nok mest for min egen del.

Hvordan har din ferie vært frem til nå?
Catharina Adele

hits