Link Link Link Link Link Link

Kategori: Weekplan

Uke 6

Publisert: 07.feb.2012 @ 15:14 Kategori: Weekplan Kommentarer: 8


Uken startet veldig dårlig. Ble en mildt sagt dårlig mandag av diverse grunner, men det stopper ikke meg fra en god treningsuke. I dag var jeg "gymlærer" og hadde styrkesirkel for gymklassen min sammen med ei venninne. Det gikk ganske bra, folk ble rimelig slitne og karakteren ble 5/6. Motivasjon og energi for trening er fremdeles god, men er dessverre diverse ting som sliter meg ut på andre måter for tiden. Så om jeg ikke er innom her på en stund så vet dere hvorfor. 

Nå tok jeg meg tid til å lage en liten plan for uken. Har noen flere planer jeg vil holde litt hemmelig inntil videre, da jeg er redd for at det kommer til å feile. Men, får bare ta meg i nakkeskinnet å bli ferdig med det!

Så håper på en god uke. Motivasjonstanke denne uken må være at det kun er to uker igjen før det er vinterferie. Og kun 4 til Gran Canaria.. Åhh, can't wait. 

Ønsker alle en frisk og sunn uke med mange smil, treningsglede og sunn mat. 
Catharina Adele 

Uke 5

Publisert: 31.jan.2012 @ 21:38 Kategori: Weekplan Kommentarer: 3

Da er uken godt i gang allerede, og jeg har hatt en killer styrkeøkt! Nå er kroppen sliten og god, og en stor porsjon havregrøt ligger nå i min mage. 

Tiden min strekker ikke til og dagene går i ett! Har så mange tanker om innlegg som aldri komme til live, at det nesten er litt trist. Men uansett så må jeg takke dere for å være så gode! Fått veldig mange fine tilbakemeldinger fra flere av dere de siste dagene, og det varmer helt inn i hjerterota. Får utrolig mye blogglyst og inspirasjon av slike fine ord av dere. Loveyouall

Men nå, back on track. 


Slik ser mest sannsynlig min treningsuke ut, med muligens noen forandringer. Dagens trening ble ikke turbo kick box, men som sagt en veldig god styrkeøkt. Fredagsspinningen er mulig blir byttet ut/eller droppet da jeg drar til Nordfjord den dagen. Men det får vi nå se på, mulig det blir en gåtur istedenfor på morgenkvisten. 

Ellers er jeg fremdeles inn i en mildt sagt dritbra treningsperiode. God kontakt og energi. Gleder meg så mye til trening at jeg nesten sprekker av energi.. He he. 

Håper dere har hatt en like bra uke som meg hittil.
Catharina Adele 

Forsinket uke 4

Publisert: 25.jan.2012 @ 20:14 Kategori: Weekplan Kommentarer: 1


Hey you!
Dagene går og bloggen blir litt glemt bak alt som skjer.. På mandag var jeg ute med jentene for å feire fine Tine, som fylte atten år. Hurra for henne! Ble deilig kinesisk etterfulgt av cafe.. Nam nam. 

Dagen i dag har vært god. Kommet langt med en skoleoppgave, og fått gjort mye som har blitt utsatt her hjemme. Nå er det baking av brownies som står på planen, og lukten av den gjør meg riv ruskende gal. Går og småspiser, og har snart slukt en hel(middels stor) sjokoladeplate.. Haha, meg og sjokolade altså. Får lage meg en sjokoladete og håpe det slukker "tørsten" litt. 

Håper alle har noen fine dager, nå er vi over halvveis til helg. Jeg for min del får besøk av familien for bursdagsfeiring, så her er det mye kokkelering som venter/pågår! Startet jo allerede i dag med browniesen. Ellers er planene å smile så mye jeg bare kan denne siste uken som mindreårig, sove masse og være effektiv. Gadd ikke lage 'ordentlig' ukesplan denne gangen.

God natt, når den tid kommer.
Catharina Adele 

Uke 3

Publisert: 16.jan.2012 @ 22:33 Kategori: Weekplan Kommentarer: 5


Da er vi i ny uke, allerede! Ukene flyr, og tiden blir egentlig bare borte.. Men det er vel positivt det, betyr at jeg ikke kjeder meg ihvertfall! Men så er det jo denne tiden da, den strekker ikke alltid til. Hadde store planer om å få øvelseskjørt og lest masse bilteori, men den gang ei. Ja, jeg vet det handler om prioritering av tid. Men det er jo så mye som er viktig! Nei, får ta ting litt og litt. Og først og fremst kommer skole og trening nå for å fungere i den travle hverdagen. 

For fremover nå er det skjerpings på skolearbeid. Gått fra 5 i snitt til 4,6 nå til jul, og det skal jeg ikke ha noe av. Kunne nesten ikke forvente noe annet, da motivasjonen har vært noe fraværende de siste mnd før jul. Men nå er jeg back on track igjen! Treningen går strålende, jeg sover endelig godt om nattan igjen og motivasjonen er tilbake. Nå får den holde seg der noen mnd. 

Håper alle har hatt en flott start på en ny, flott uke.
Catharina Adele 

UKE 2

Publisert: 09.jan.2012 @ 09:02 Kategori: Weekplan Kommentarer: 2


Da er uke to i gang, jeg starter med god musikk til frokosten før jeg turer videre om en liten time til Max og Freialand med klassen. 

Januar - Februar
Jeg er full av energi og motivasjon, og greier nesten ikke å vente med å starte treningen. Jeg har satt meg mine første delmål for å år, som går ut på å komme i best mulig form innen mars. Jeg resier nemlig til Gran Canaria den første uken i mars, så da er det jo perfekt å ta en velfortjent ferie! Og ikke minst vil jeg jo føle meg bra på stranda! Jeg tror at veien for å lykkes med trening/kosthold er god planlegging og delmål så du alltid har noe å strekke deg etter. Om jeg hadde trent for noe som er om sirka et år vet jeg med meg selv at motivasjonen ville ha sviktet når de tunge dagene kom. For de dagene - de vil komme, uansett. Og nei, om du ikke rekker å trene en dag, skeier ut eller ikke orker å gjøre det du burde/skulle ha gjort går ikke livet under. Det er helheten som teller! Kom deg opp på hesten igjen og lev videre. 

Ha en nydelig mandag. 
Pleier du å sette deg delmål eller planlegge ting du vil ha gjort? 
Catharina Adele

Uke 50

Publisert: 12.des.2011 @ 17:21 Kategori: Weekplan Kommentarer: 4Da er uke 50 her, et rundt tall som sier oss at det kun er tre uker igjen av 2011. Så nå vil jeg si årets siste innspurt er i full gang, og denne uken vil spesielt bli min siste ordentlige innspurt når det gjelder skole og trening. Neste uke er det kun to dager med skole før det er juleopplegg frem til torsdag.. Også jobber jeg hver dag til og med lille julaften, så da må jeg nok ta noen korte økter før skolen, eller sent etter jobb om jeg skal få trent. Men det ordner seg, er jo deilig med litt "fri" innimellom også! 

Så denne uken vil jeg bare komme meg igjennom best mulig. Er en smule skolelei nå, så gleder meg masse til ferie og kos sammen med familie, venner og kjæreste! 

Har du noen planer for uken?

Ønsker dere alle en flott uke med alle uleforbredelsene!
Misunner virkelig dere som allerede har ferie, nyt det!
Catharina Adele 

Uke 49

Publisert: 05.des.2011 @ 10:27 Kategori: Weekplan Kommentarer: 2

Da er det ny uke. En ny uke med nye muligheter. Uke 48 ble dårlig på flere områder. Hadde en ordentlig god treningsøkt, og to helt OK kardioøkter. Humør og form var veldig skrall, og jeg var for å være helt ærlig veldig ustabil. Elevrådsturen ble avslyst etter en dag for min del, og jeg har ligget syk mesteparten av helgen. Men dette gir meg vel bare en mulighet for det denne uken skal bli mye bedre. Den skal bli bedre. 


Mine ønsker for denne uken: Motivasjon og energi, glede og latter, fri fra forkjølelse, SNØ og at dagene vil fly. 

Ellers skal jeg fortsette med å trappe ned på kunstige søtningsstoffer og også melkeprodukter, kjøpe flere julegaver, bake julegodis/kaker og høre på masse julemusikk. Selv om motivasjonen for skolearbeid henger i en tynn tråd for tiden skal jeg ta i et siste tak før skolefri om bare litt over to uker. 

Hva er dine mål for uke 49?
Catharina Adele 

Uke 48

Publisert: 28.nov.2011 @ 17:24 Kategori: Weekplan Kommentarer: 1

Mandag! Ikke like positivt etter en fantastisk helg sammen med kjæresten, men positivt fordi det er en ny uke med nye muligheter. Pluss at vi kommer en uke nærmere ferie og jul!

Med ny uke trengs det ny plan. Her er ukens trenings- og ukesplan. 


Nå er det lenge siden forrige ordentlige styrkeøkt.. Ble faktisk ingen forrige uke, så det skal bli deilig å kjenne det svi litt i musklene igjen. Magen over er noe forsvunnet pga lite trening og mye mat, så nå skal jeg prøve å være litt flink frem til jul.. Neida, joda.. Neida, joda. Jeg skal nok lage mye sunt OG godt jeg, finnes jo så mange flotte alternativer. 

Håper på en bra uke! Er tross alt bare to dager med skole for meg denne uken. Krysser fingrene for en bra tur med elevrådet, og at det ikke skjer noe tull underveis. Har du noen spesielle planer for uken?
Catharina Adele 

Uke 47

Publisert: 20.nov.2011 @ 11:18 Kategori: Weekplan Kommentarer: 2


Det venter som skrevet en travel uke for meg. Så her trengs det planlegging, forbredelse og motivering for at jeg skal få tid til alt og for å få de resultatene jeg ønsker meg. Vil jo gjerne gjøre det bra på prøver, fremføringer og bip-testen pluss at jeg vil få tid til trening og avslappning. 

Derfor blir det trening i dag istedenfor i morgen. Dette fordi jeg må hvile slik at jeg får energi i massevis til selve bip-testen på tirsdag. I kveld er det lesing til Samf prøven jeg har i morgen. 

På tirsdag kveld skal jeg på noe jeg gleder meg veldig mye til. Jeg skal nemlig på kurs, og ikke på hvilket som helst kurs. Hvordan kurs jeg skal på kommer jeg tilbake til senere. Det har noe med jul og gjøre, og det er i Bærum. Så da går hele tirsdagen til det etter skoletid! 

Onsdagen skal jeg legge inn mer farge i tatoveringen min, da den ble veldig blass i forhold til hva jeg ønsker at den skal være. Derfor vil treningen etter onsdag bli forsiktig. 

Og sist men ikke minst så gleder jeg meg til kjæresten kommer hjem til helgen! Da blir det kvalitetstid, kos og mest sannsynlig en blogg og treningsfri helg. 
 


Jeg tror sjokoladen min vil være en veldig nær venn de neste dagene. Ren lykke i søt, spisendes form! 
Har du en travel uke i vente? 
Catharina Adele 

 

Uke 46

Publisert: 14.nov.2011 @ 10:14 Kategori: Weekplan Kommentarer: 4


Det er mandag. Noe som betyr en ny uke, med nye muligheter. Jeg teller ned dager til desember, og håper tiden vil fly.. Det er veldig mye å gjøre på skolen fremover nå, og jeg starter først og fremst med å bli ferdig med disse to kommende ukene. Med god planlegging og effektivitet håper jeg å få til alt jeg vil, samtidig som at jeg vil slappe av og ikke slite meg ut. Stress vil jeg heller ikke ha noe av. Kan bli to utfordrende uker, men uten utfordringer utvikler man seg jo ikke. 

Dagens motivasjonstekst..

START WHERE YOU ARE. USE WHAT YOU HAVE. DO WHAT YOU CAN.  
- Arthur Ashe  

Har du noen mål for uke 46?
Ha en superflott uke! Spis masse sunn, god mat og gjennomfør treningsøktene dine. Unn deg noe godt innimellom, det fortjener du!
Catharina Adele 

Uke 45

Publisert: 07.nov.2011 @ 21:31 Kategori: Weekplan Kommentarer: 3


Ny uke, nye muligheter. Jeg håper på en god uke med masse energi fra god, sunn mat. Har også et mål om å være sukkerfri fremover en stund nå, og lage masse godt og sunt.

Spis masse, tren hardt og smil! 

Jeg er motivert for ukene som kommer, er du?
Catharina Adele 

hits